Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Huh de jó lenne egy 3 gólos meccs mert eddig csak 2 db 1-0ás és 1 db 2-0ás meccs volt igaz hogy csak most kezdték el de én azért több gólt vártam mint a Cseh-Svájc és a Horvát-Osztrák találkzóról a Portugálok meg csak egy sima 2-0ás mecset játszottak röhögve nyertekFernando írta:Egyáltalán nem érdemelte meg Ausztria, hogy kikapjon. Sajnáltam őket, de azért a horvátok viszont ha nyögve nyelősen is de továbbfognak jutni a csoportból. Negyed óra múlva pedig megalázó vereséget fog szenvedni Lengyelország. (tippem 3-0)
Így van. Decóval kapcsolatban pont ugyanez volt a véleményem, de inkább már le sem írom, mert csak lehülyézés az osztályrészem. Ha tud így is játszani, a Barcában az elmúlt két idényben miért nem tette? Mert egy tisztességtelen alak. Szájhős. Beszélni tudott róla, csak tenni nem. Ennyi. Egy ...kupac.Boixos írta:látszik az osztrákokon, h ezek is kb akkor vehetnek részt vmi világversenyen, ha ők a rendezők, egy kalap szr amit játszanak.
inkább maradjanak a mustkátliknál és a házak alatti pincerendszerek benépesítésénél, mert az jobban megy nekik.
a horvátok pedig annyit mutatnak, amennyi ezen a meccsen kell.
a tegnapi decoról az a véleményem, mint a legutóbbi vb-n szereplő zidaneról. ha az egész évét végigalibizve most kiemelkedően fog játszani, akkor nem egy tisztességes alak. a klubjától kapja/kapta a nem kicsi fizetését, így kötelessége lett volna a maximumot nyújtani.
Az még jobb lenne, olyan szempontból hogy a németeket nem nagyon kedvelem, viszont a tipp miatt kéne a német győzelem.Saviola írta:Horvát győzelem,német x -> tökély.
én is ugyan így tippeltem.fir3bird írta:Mára horvát-német győzelmet várok, megis tippelem őket, nagy meglepetés lenne ha bármelyik csapat elbukna.
A tapasztalat sokat számít a kontinensviadalon. Emellett ne feledjük Deconak is mutatnia kell vmit, ha vmi jó szerződést akar összeszedni magának. A karmesteri pálca pedig rá volt bízva. Remekül is játszott.ozsimiki írta:Ránéztem Moutinho-ra és mintha egy nyugdíj felé közeledő playa lennePersze nem ez a lényeg,csak furcsáltam.
Deco tegnapi meccsen jobb volt nála,sőt nem Deco-t kell hasonlítgatni hozzá,hanem fordítva,azért Deco bácsi többet letett az asztalra,és még sokat kell fejlődnie,h elérje Deco csúcsformájában lévő szintet.
Amit tegnap Deco első félidőben elég szépen megközelített.