ozsimiki írta:Fecooo írta:Ozsi! én nem Zlatan nyakába varrom a Titi-ügyet...
a gond ott kezdődött, (és ezt is leírtam a korábbiakban...) h volt egy viszonylag jó évada tavaly szélsőként...
bemásolom neked mindjárt, h mit írtam ezután, mert pontosan nem emléxem
"tavaly volt egy nagyon jó szezonja szélsőként, idén azonban már nem tudott ott érvényesülni, Pep-nek észre kellett volna vennie ezt időben, és visszaállítani centerbe... egy folyamatosan játszó Titi (rotálva a svéddel...) a rutinjával rengeteget jelentett volna a szezon végén..."
és az,h már nem tudott ott érvényesülni, kinek a hibája? ebből pláne nem gondolnám azt,h ami ment tavasszal,és egy nyár alatt "elfelejtődött", akkor amit sohase játszott a Barcában az jobban menne...Henry elérte tavaly amit akart, és visszasüllyedt oda,ahonnan végre kilábalt egy fél év erejéig.
én egyáltalán nem lepődtem meg,h nem rakja be középcsatárnak, ha már az se megy szélen,ami 3hónapja ment...majd biztos hip-hop magára talál egy nehezebb pozícióban, kisebb területtel. szóval ezt én nem kérném számon senkin sem, se Pepen,se máson.
Henry,hogy gekkodan kedvenc szavával éljek: lefőtt.
Ja ez vicces,hogy mindenért Ibra a hibás
Henry kapott 50(!) percet November 29-én a Real Madrid ellen középcsatár pozicióban. Semmit nem csinált, folyton szélre ment ki, labdákat nem tudta átvenni,megjátszani.
Zlatan bejött, 5perc alatt gólt lőtt.
Ehhez többet nem kívánok hozzáfűzni.
Zlatannal semmi baj nincs,
ha baromira nem illene ide,akkor légyszíves azt magyarázza már el valamelyik okos, hogy év elején,hogy csinált 6meccsen 5gólt és 2 gólpasszt?
Leeresztett igen... November végén valami megtört nála,amiből március körül kilábalt, és lőtte a gólokat ismét, gólpasszokat adott.
Most meg igen aláírom,hozzáállásával nem voltam megelégedve az Inter ellen,de volt 1 [auto_cenzúra] meccse és már takarodjon ahova akar...
Nem értem minek kell elvárni tőle,hogy megmozgassa a védelmet? Sosem csinálta, és ameddig Guardiola nem fog neki szólni, ugyanúgy nem fogja csinálni.
Persze
aláírom, többet kellene futnia,hogy eredményes és megjátszható legyen,ez igaz.
Viszont 21gól 9 gólpassz edidg, első idénytől nem vártam többet, év elején azt mondtam,ha 20gól meg lesz és elégedett leszek vele, és ezt tartom,sőt mivel nem csak 1 fontos és döntő gólt szerzett,nyugodt is vagyok vele kapcsolatban.
Aki 456gólt várt el tőle, az el van tévedve.