Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
menjenIbra
Barça C

2010.04.30. 17:15:24

Titinho írta:1. Nem mindenki tud így beilleszkedni.
2. Annó a Realban Van Nistelrooy-ra nyomatták a játékot (mint most Higuaínra), a Barcában ez nem így megy. Nálunk jelenleg a középpályától és Messitől függ a Barca játéka. Tavaly az Interben is Ibrára játszottak, gólkirály is lett.

Nem tud mindenki gólkirály lenni első szezonjában és ez függ a csapat játékától is. Nézzük meg Eto'ot. 13 bajnoki gólja van, meg mellette van 2-3 Bl gólja. Vagy mondjuk Lisandro Lopez a Lyonnál, akinek asszem 12 gólja van. De még lehetne a sort sorolni Huntelaarral, vagy Berbatovval (akinél szintén a Tottenham játéka rá épült, a MU-nál nem), Benzemával stb., stb.

Én még nem törnék pálcát fölötte, én nagyon bízok benne, hogy jövőre teljes mértékben be fog illeszkedni és jönni fognak sorra a kiváló teljesítmények tőle. De ha megnézzük, akkor az első szezonja eddig itt nálunk a legtermékenyebb, sem az Ajaxnál (mondjuk akor még kis ficsúr volt), sem a Juventusnál, sem az Internél nem volt ennyire termékeny. 21 gólos és még van hátra 4 meccse. Még a 25 gólt is elérheti első szezonjában, ami szerintem nem mondható rossznak. Sok meccset és sok pontot köszönhetünk így is az ő góljainak, de viszont az tény, hogy játékban még van még mit fejlődnie. Ez tény.

Én nagyon bízom benne. Még véget sem ért a szezon, de sokan már elküldenék, pedig még 1 éve sincs itt. :?
Barátom, mielőtt idejött Ibra, azelőtt már volt egy elég jó kp-nk, és egy nem kicsit jó Messink. Elvileg azért jött Ibra h rá játszunk. Nos ez meg is lett volna oldava akkor, ha mister Ibrahimovic méltóztatik alázatot mutatni, és kihajtja a belét a pályán. Ez nem az a játék hogy végy egy Ibrát és fogd rá Messire... :D Kapd már össze magad, mert elég gyenge érvekkel álltál elő. Berbatov, Huntelaar, Benzema? ezeket hozod fel Ibra ellen. Ezek nem annyira nagy játékosok, és mindegyik csere is a csapatában. Az Interben sétálva lehetett játszani, de ez nem az Inter. Eto'o egy meccsen az Interben annyit fut vazze, mint a svéd fél szezon alatt, sőt, ellenünk szélső hétvédet is játszott. Ibra meg meg van dícsérve ha ad egy hibátlan passzt? Na neee. Ha egy Xai, Iniesta, Messi előtt játszva nem rúgnék profiként 20 gólt ötven akárhány meccsen,akkor magamtól hagynám ott a csapatot. Azért nem kis nevek vannak Ibra mögöt..., és Te rájuk akarod kenni a gyenge játékát. Talán ha fogadna egy nyomozót akkor az segítene megtalálni meccs közben a labdát neki.
zsulter
Jugador del Barça

2010.04.30. 17:13:35

Quaresma77 írta:
Laza írta: ez az első éve..
gondolkozzatok már el..nem ugy működik hogy jön és megváltja a világot..
van olyan ember aki nem veszi fel egyből a ritmust..
jövőre jobb lesz!!
Nem tom emlékeztek e Ruud Van Nistelrooy ra a real Madrid egykori csatárjának első évére . Ha jól emlékszem gólkirály lett , és minden meccsen megszakatt a pályán . Első meccsén azt hiszem 4 et vágott . És kiszorította RONALDOT .(javítsatok ki ha vmiben tévedek) . Ibra hol van ettől a szinttől? :?: :?:
Nekem is pont Ruud jutott eszembe!...+ unom már az eto'o-val való összehasonlítgatást, hogy első évében ki hány gólt meg gólpaszt osztott ki....Eto 23 éves körül volt, amikor leigazoltuk, egy nagy tehetség, egy ígéret....aki be is váltotta a hozzá fűzödő reményeket....

Ellenben Ibra úgy jött ide, hogy "világklasszis" érett játékos, úgyhogy szerintem nem alaptalan elvárás, ha ennél jóval többet követelünk tőle...az érte adott pénz függvényében meg 10X ennyit (legalábbis hozzáállásban mindenképp), annyit, mint amennyit Van Nistelrooy letett mindenképp elvárható lenne (megjegyzem ő csak 16 milló euró volt anno és 30 éves...se nem gyorsabb se nem technikásabb)
Nem veszi föl egyből a ritmust.....ne viccelgessünk itt már kéremszépen....1 éve volt rá és még mindig csak arra képes hogy sétálgasson ott középen....merthogy futni, helyezkedni, területet nyitni...egyáltalán megdolgozni a vételáráért azt nem hajlandó!
Elgondolkodtam és valóban nem kell megváltania a világot....de senki nem is várta el tőle!! Ellenben azt igen, hogy dolgozza ki a belét a pályán akkor is ha nem megy neki a játék! Évi 11-13 millió euróért meg pláne... És ha már annyira akarták ezt a cserét élen Peppel, akkor igen is látni akarom a különbséget, ami megért 50 milliót + Eto'ot...
Ennyi a véleményem.....

Valaki nem tud valami adatot arról, hogy Ibra mezekből meg reklámokból hogy mennyiben térült meg a vételára...csak kíváncsi lennék...(közgazdászként ez is izgat :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsulter 2010.04.30. 17:23:01-kor.
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
LM10
Director del Fútbol

2010.04.30. 17:04:03

Titinho
Így kell Titinho!! =D> Mindennel egyetértek, legalább mi védjük meg!
Titinho
Director del Fútbol

2010.04.30. 16:57:47

Quaresma77 írta:Nem tom emlékeztek e Ruud Van Nistelrooy ra a real Madrid egykori csatárjának első évére . Ha jól emlékszem gólkirály lett , és minden meccsen megszakatt a pályán . Első meccsén azt hiszem 4 et vágott . És kiszorította RONALDOT .(javítsatok ki ha vmiben tévedek) . Ibra hol van ettől a szinttől? :?: :?:
1. Nem mindenki tud így beilleszkedni.
2. Annó a Realban Van Nistelrooy-ra nyomatták a játékot (mint most Higuaínra), a Barcában ez nem így megy. Nálunk jelenleg a középpályától és Messitől függ a Barca játéka. Tavaly az Interben is Ibrára játszottak, gólkirály is lett.

Nem tud mindenki gólkirály lenni első szezonjában és ez függ a csapat játékától is. Nézzük meg Eto'ot. 13 bajnoki gólja van, meg mellette van 2-3 Bl gólja. Vagy mondjuk Lisandro Lopez a Lyonnál, akinek asszem 12 gólja van. De még lehetne a sort sorolni Huntelaarral, vagy Berbatovval (akinél szintén a Tottenham játéka rá épült, a MU-nál nem), Benzemával stb., stb.

Én még nem törnék pálcát fölötte, én nagyon bízok benne, hogy jövőre teljes mértékben be fog illeszkedni és jönni fognak sorra a kiváló teljesítmények tőle. De ha megnézzük, akkor az első szezonja eddig itt nálunk a legtermékenyebb, sem az Ajaxnál (mondjuk akor még kis ficsúr volt), sem a Juventusnál, sem az Internél nem volt ennyire termékeny. 21 gólos és még van hátra 4 meccse. Még a 25 gólt is elérheti első szezonjában, ami szerintem nem mondható rossznak. Sok meccset és sok pontot köszönhetünk így is az ő góljainak, de viszont az tény, hogy játékban még van még mit fejlődnie. Ez tény.

Én nagyon bízom benne. Még véget sem ért a szezon, de sokan már elküldenék, pedig még 1 éve sincs itt. :?
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Quaresma77
Jugador del Barça

2010.04.30. 16:38:33

Laza írta:
Barcaboy08 írta:Nézd én csak azt mondom,hogy Ibra nem váltotta be a hozzá füzött reményeket..SZVSZ...és hogy nem illik ebbe a Barcába ennyi...
ez az első éve..
jövőre jobb lesz!!
Nem tom emlékeztek e Ruud Van Nistelrooy ra a real Madrid egykori csatárjának első évére . Ha jól emlékszem gólkirály lett , és minden meccsen megszakatt a pályán . Első meccsén azt hiszem 4 et vágott . És kiszorította RONALDOT .(javítsatok ki ha vmiben tévedek) . Ibra hol van ettől a szinttől? :?: :?:
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.30. 16:19:14

robertinho10 írta:17 ezer szavazat után az állás:
igen: 2202
nem: 15662
A kérdés: jó üzlet volt-e az Ibra-Eto'o csere....

szavazni az elmundodeportivo.comon lehet

SZERKESZT gombot használd.
Húha, ez komoly. Vajon azt a 2200-at mind Pep nyomkodta be?:))))))
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.04.30. 15:40:00

menjenIbra írta:
Sanama írta:Aki 456gólt várt el tőle, az el van tévedve.
Senki nem ezt várta tőle. Jó játékot vártunk, azzal meg szinte mindegyik meccsen adós maradt(kivéve Real elleni tavalyin, meg az arsenal ellen Londonban+max 2 meccsen) Ez kevés. Labdatemető a srác, és több labdát elad mint az Adidas 2009-ben.
Ja! Egyébként meg olyan lassan fordul a kapu felé mint egy Dunai rakodó hajó....
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.30. 15:34:13

abszolút nincs területe
Fogjuk már ezt is a széljáték hiányára... :roll: Azért nincs területe, mert nem csinál magának. Érdekes módon, amikor Eto'o itt volt, akkor is így játszottak ellenünk és neki volt területe. Mert futott!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
katalunya
Jugador d'estrella

2010.04.30. 15:28:02

menjenIbra-nak kis szövegei vannak :lol: :lol: :lol:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
menjenIbra
Barça C

2010.04.30. 15:22:20

Sanama írta:Aki 456gólt várt el tőle, az el van tévedve.
Senki nem ezt várta tőle. Jó játékot vártunk, azzal meg szinte mindegyik meccsen adós maradt(kivéve Real elleni tavalyin, meg az arsenal ellen Londonban+max 2 meccsen) Ez kevés. Labdatemető a srác, és több labdát elad mint az Adidas 2009-ben.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.04.30. 15:20:06

Nekem nagy kedvencem Zlatan. A pimasz megoldásai, bombái, cselei miatt.

Ebből keveset láttunk itt és jogosak a kritikák.De azért idény elején nagyon jó volt és azon kívül is volt pár jó meccse. Igen nem gyors nem fut sokat. De alkalma se nagyon van rá a csapatok zöme ellenünk 7-8 emberrel védekezik és abszolút nincs területe mert ugyebár nincs széljátékunk és nem húzzuk szét a védelmet. David Villa se szélső nem látom igazolásának értelmét csak akkor ha Zlatan elmegy amit szerintem kizárhatunk mivel Pep embere és ragaszkodik hozzá. Az meg hogy csak úgy odaadjuk Bojant a Valenciának végzetes hiba.

Én is többet várok tőle, de azt mondom várjuk meg az évvégét és akkor kiderül minden, csak hát addig van egy nyár is igazolni fogunk, és az hogy kit és hová az még nem biztos.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
menjenIbra
Barça C

2010.04.30. 15:19:18

Laza írta:ez az első éve..
jövőre jobb lesz!!
mindig azzal jönnek az Ibrabuzik, hogy ez az első éve. Nézzük meg C.Ronaldot, Torrest, meg azokat akik új csapatba igazoltak, milyen teljesítményt nyújtottak az első évükben. Cé elég jó, annak ellenére h a Madrid bénázik, Torres is amikor Pool-ba ment elég jó első szezont zárt. Ezzel szemben Ibra saját magát rúgja tökön, kis túlzással. Még jó hogy ilyen kiszolgálás mellett be tudta rúgni a helyzeteit, amit a társak csináltak meg neki.
fer
Barça C

2010.04.30. 15:14:19

Szerintem nem ide való, a megmozdulásainak a 80% át támadó befújják a spanyol bírok.
Angliában a helye hozzánk meg jöhet Villa. Bár sajna ez kicst bonyolultabb.
Laza
Capitá del Barça

2010.04.30. 15:14:16

Barcaboy08 írta:Nézd én csak azt mondom,hogy Ibra nem váltotta be a hozzá füzött reményeket..SZVSZ...és hogy nem illik ebbe a Barcába ennyi...
ez az első éve..
jövőre jobb lesz!!
menjenIbra
Barça C

2010.04.30. 15:05:07

vlxe írta:Mindenki gondolkozzon el, hogy mennyire tudná nyugodt szívvel elküldeni.
Sziasztok!

Bizony én belegondoltam, és nyugodt szívvel elküldeném, sőt örülnék neki. :)
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.04.30. 15:02:29

Nézd én csak azt mondom,hogy Ibra nem váltotta be a hozzá füzött reményeket..SZVSZ...és hogy nem illik ebbe a Barcába ennyi...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.30. 14:55:37

Barcaboy08 írta:Hát azt nehezen hiszemel.... nem mellesleg,CR legalább jól játszik,de,ha mi igy folytatjuk Ibrával az élen lehet,hogy CR és a Real nyer több trófeát idén..... egyébként meg kötve hiszem,hogy Ibra behozta volna az árának a felét is...de ha már itt tartunk szerinted hány ember van a földön aki Ibra mezt venne?és hány aki Messit vagy éppen CR?
Személyesen tapasztaltam,hogy Barcelonában akit látsz az utcán vagy Messi-s vagy Ibrahimovic-os mezben járkál, persze van kivétel.
De 80%uk ezen a 2őn osztozik meg.
A kinti szurkolók imdáják a svédet,és rengeteg svéd látogatott el a városba épp ezért.

Szóval erről ennyit.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.04.30. 14:52:53

Hát azt nehezen hiszemel.... nem mellesleg,CR legalább jól játszik,de,ha mi igy folytatjuk Ibrával az élen lehet,hogy CR és a Real nyer több trófeát idén..... egyébként meg kötve hiszem,hogy Ibra behozta volna az árának a felét is...de ha már itt tartunk szerinted hány ember van a földön aki Ibra mezt venne?és hány aki Messit vagy éppen CR?
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.30. 14:41:11

Barcaboy08 írta:
socio66 írta:Az még semmi,de hogy Piqué is sokkal veszélyesebb volt,mikor előrement,na az már tényleg érdekes.
Egyértelmű fék a csapatban,az idei jó szereplésünk nagyrészt Xavinak és főleg Messinek köszönhető,bele se merek gondolni,mi lett volna,vagy mi lesz ha az argentin megsérül,ki fogja akkor eldönteni a meccseket,egyáltalán ki lő majd gólokat?
Baromságnak tűnhet,de én elküldeném Zlatant idén és elhoznám a spanyol válogatott valamelyik támadóját. Mindketten mozdíthatóak és egyértelműen illenének is a csapatba.[/color]
Szerintem semmi baromság nincs amit mondasz..egy év alatt nem tudott beilleszkedni egy 60 millás játékos...simán el tudnánk passzolini egy ManCity féle társaságnak....megspórolnánk egy csomó pénzt,mert valószinű,hogy Zlatan nem egy zacskó szotyit kap egy évre..szal és ha eladnánk annyiért maennyiért modjuk Villa ide jönne,már is jobb üzletet csinálnánk mint ha várnánk még egy évet,és még egy elfuserált év után elengednénk gombokért....mert gondoljunk csak bele:CR lehet hogy 90 milla volt,de legalább megérte...Zlatanról ugyanezt már nem tudnám elmondani sajnos...
CR-be mi érte meg ha nem nyernek semmit? Még 8köze se jutottak.
Annyi érte meg benne,hogy visszahozta a 100millát, amit Ibra is ugyanúgy megtett már kb.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.04.30. 14:40:05

socio66 írta:Az még semmi,de hogy Piqué is sokkal veszélyesebb volt,mikor előrement,na az már tényleg érdekes.
Egyértelmű fék a csapatban,az idei jó szereplésünk nagyrészt Xavinak és főleg Messinek köszönhető,bele se merek gondolni,mi lett volna,vagy mi lesz ha az argentin megsérül,ki fogja akkor eldönteni a meccseket,egyáltalán ki lő majd gólokat?
Baromságnak tűnhet,de én elküldeném Zlatant idén és elhoznám a spanyol válogatott valamelyik támadóját. Mindketten mozdíthatóak és egyértelműen illenének is a csapatba.[/color]
Szerintem semmi baromság nincs amit mondasz..egy év alatt nem tudott beilleszkedni egy 60 millás játékos...simán el tudnánk passzolini egy ManCity féle társaságnak....megspórolnánk egy csomó pénzt,mert valószinű,hogy Zlatan nem egy zacskó szotyit kap egy évre..szal és ha eladnánk annyiért maennyiért modjuk Villa ide jönne,már is jobb üzletet csinálnánk mint ha várnánk még egy évet,és még egy elfuserált év után elengednénk gombokért....mert gondoljunk csak bele:CR lehet hogy 90 milla volt,de legalább megérte...Zlatanról ugyanezt már nem tudnám elmondani sajnos...
Capon
Llegenda del Barça

2010.04.30. 14:38:17

Nagyon lassú! Nem a futó sebessége a probléma, hanem a labdakezelés. Hihetetlen lassúak a mozdulatai. A 2. labda érintésre már rendre bajba kerül. Mire megemeli a lábát rendre odaérnek a védők és el tudják piszkálni a labdát. Mikor ide jött azt hittem a fejjátéka is sokat segít majd a csapatnak, ez sem így lett. Rosszul helyezkedik nagyon sokszor megjátszhatatlan, állandóan lesen van (én sokszor láttam Inzaghi-t focizni hát vetekszik vele). Mezőnyben sem produkál valami jól.
Azt sem lehet biztosra állítani, hogy jövőre is marad. Nem tudhatjuk az új elnök mit akar kezdeni, milyen új játékosokat akar.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.30. 14:28:05

ozsimiki írta:
Fecooo írta:Ozsi! én nem Zlatan nyakába varrom a Titi-ügyet...
a gond ott kezdődött, (és ezt is leírtam a korábbiakban...) h volt egy viszonylag jó évada tavaly szélsőként...

bemásolom neked mindjárt, h mit írtam ezután, mert pontosan nem emléxem :D

"tavaly volt egy nagyon jó szezonja szélsőként, idén azonban már nem tudott ott érvényesülni, Pep-nek észre kellett volna vennie ezt időben, és visszaállítani centerbe... egy folyamatosan játszó Titi (rotálva a svéddel...) a rutinjával rengeteget jelentett volna a szezon végén..."
és az,h már nem tudott ott érvényesülni, kinek a hibája? ebből pláne nem gondolnám azt,h ami ment tavasszal,és egy nyár alatt "elfelejtődött", akkor amit sohase játszott a Barcában az jobban menne...Henry elérte tavaly amit akart, és visszasüllyedt oda,ahonnan végre kilábalt egy fél év erejéig.

én egyáltalán nem lepődtem meg,h nem rakja be középcsatárnak, ha már az se megy szélen,ami 3hónapja ment...majd biztos hip-hop magára talál egy nehezebb pozícióban, kisebb területtel. szóval ezt én nem kérném számon senkin sem, se Pepen,se máson.

Henry,hogy gekkodan kedvenc szavával éljek: lefőtt.
Ja ez vicces,hogy mindenért Ibra a hibás :D

Henry kapott 50(!) percet November 29-én a Real Madrid ellen középcsatár pozicióban. Semmit nem csinált, folyton szélre ment ki, labdákat nem tudta átvenni,megjátszani.
Zlatan bejött, 5perc alatt gólt lőtt.

Ehhez többet nem kívánok hozzáfűzni.

Zlatannal semmi baj nincs,ha baromira nem illene ide,akkor légyszíves azt magyarázza már el valamelyik okos, hogy év elején,hogy csinált 6meccsen 5gólt és 2 gólpasszt?

Leeresztett igen... November végén valami megtört nála,amiből március körül kilábalt, és lőtte a gólokat ismét, gólpasszokat adott.

Most meg igen aláírom,hozzáállásával nem voltam megelégedve az Inter ellen,de volt 1 [auto_cenzúra] meccse és már takarodjon ahova akar...

Nem értem minek kell elvárni tőle,hogy megmozgassa a védelmet? Sosem csinálta, és ameddig Guardiola nem fog neki szólni, ugyanúgy nem fogja csinálni.

Persze aláírom, többet kellene futnia,hogy eredményes és megjátszható legyen,ez igaz.
Viszont 21gól 9 gólpassz edidg, első idénytől nem vártam többet, év elején azt mondtam,ha 20gól meg lesz és elégedett leszek vele, és ezt tartom,sőt mivel nem csak 1 fontos és döntő gólt szerzett,nyugodt is vagyok vele kapcsolatban.

Aki 456gólt várt el tőle, az el van tévedve.
socio66

2010.04.30. 13:47:18

Fecooo írta:egy kérdésem lenne: hogy lehetséges az, h Bojan az Inter ellen fél óra alatt veszélyesebb tudott lenni, mint a svéd a két meccsen eltöltött 120 perce alatt?
Az még semmi,de hogy Piqué is sokkal veszélyesebb volt,mikor előrement,na az már tényleg érdekes.
Baromságnak tűnhet,de én elküldeném Zlatant idén és elhoznám a spanyol válogatott valamelyik támadóját. Mindketten mozdíthatóak és egyértelműen illenének is a csapatba.
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.30. 12:56:54

Nem tudom mivan a sráccal de jövőre azért pár dolognak változnia kell. Kondícionálisan félelmetesen gyenge, lesz*rom hogy nagy darab , fordítsa rá akkor az egész nyarat hogy fejlődjön. A futómennyiség kevés, de más hogyha könnyedén hozzod azt a futómennyiséget ami kell mivel hozzá vagy szokva vagy a ájulás szélén vagy hogy elérd a többiek szintjét, tavaly nem velünk alapozott most velünk fog. Pep meg a sz*rt is kihajtja a játékosokból Xavi-ék elmondása szerint is.
Top speedjén nem lehet változtatni de nála nem is azzal van a baj hanem a kezdősebbeséggel arra meg rá lehet gyúrni specifikus gyakorlatokkal, az fejleszthető.
Nálam azért még fél-egy évig megkapja a bizalmat hogy fejlődjön.

Szerk:
Fecooo írta:egy kérdésem lenne: hogy lehetséges az, h Bojan az Inter ellen fél óra alatt veszélyesebb tudott lenni, mint a svéd a két meccsen eltöltött 120 perce alatt? a válasz sztem egyszerű: egy Barca támadónak állandóan mozgásban kell lennie... a svéd erre alkatából és mentalitásából fakadóan sajnos alkalmatlan, és hülyeség is lenne elvárni tőle azt a futásmennyiséget, mint Samutól és Bojantól, megváltoztatni úgyse lehetett volna...Pep lehet, h azt gondolta, h neki sikerülhet?
Azért ha megnézed a tavalyi cselzi ill két év ezelőtti MU elleni elődöntőnket, Eto'o-val a középcsatár poszton akkor kisértetiesen ugyanaz a meccs volt.
A 3 csapat nagyon hasonlóan játszott Nou Campban meg főleg, hiába a mozgás meg akármi, ezzel kell vmit csinálni.
Jöhet ide Villa meg Cesc akik kegyetlenül beleillenek a játékunkba de nem hiszem hogy ezzel lenne meg az ellenszer az ilyen okádék foci ellen. Kicsit alakítani kell a támadásvezetésünkön picit jobban előtérbehelyezni a direktebb támadásokat -> kevés passzból rohadt gyorsan a kapu elé érni.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.30. 12:41:55

egy kérdésem lenne: hogy lehetséges az, h Bojan az Inter ellen fél óra alatt veszélyesebb tudott lenni, mint a svéd a két meccsen eltöltött 120 perce alatt? a válasz sztem egyszerű: egy Barca támadónak állandóan mozgásban kell lennie... a svéd erre alkatából és mentalitásából fakadóan sajnos alkalmatlan, és hülyeség is lenne elvárni tőle azt a futásmennyiséget, mint Samutól és Bojantól, megváltoztatni úgyse lehetett volna...Pep lehet, h azt gondolta, h neki sikerülhet?
már vki leírta: vagy a svédhez kellett volna igazítani a támadójátékot, vagy meg se kellett volna venni... Pep a 3. lehetőséget választotta, azaz két szék között a padlót...
valószínűleg sokan nem értenek velem egyet, ez csak az én szubjekítv véleményem...
Lezárt