Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A játék az 1. félidőben nagyon nagy volt, a másodikban több volt a pontatlanság, meg kevesebb valamivel a mozgás, de ott is voltak helyzetek, jó tiki-takák. Szóval szerintem igenis volt nagy játék, egyedül gólt nem tudtunk lőni. Messi, Ini, Ibra be volt oltva gól ellen, Pedro meg csak 1-t tud lőni, de azt mindig.Slither írta:Ez a meccs se hozott nagy játékot, vége elég necces volt.
Mérkőzés legjobbja egyértelműen Xavi volt, hatalmas labdákat adott, csak elől elszerencsétlenkedték ill. védők jól csúsztak be.![]()
Pep ma se tudott volna előbb cserélni...
Én is, de ezt itt nem szabad leírni, mert csigát csak utálni szabad...kristop írta:nyugodtabb lennék, ha Csiga kezdene és nem Márquez..
muhahaxD rafa sokkal jobb h kezdő! most még ezt mondom a meccs előtt aztán kitudja!xDkristop írta:nyugodtabb lennék, ha Csiga kezdene és nem Márquez..
''Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés'' topic legközelebb.XaviMessifan írta:sziasztok
vmi tudna adni 1 jo linket?elöre ithx
XaviMessifan írta:sziasztok
vmi tudna adni 1 jo linket?elöre ithx
Hát én nem igazán.Max, ha Abidal bement volna középre, Maxwell meg balon.kristop írta:nyugodtabb lennék, ha Csiga kezdene és nem Márquez..
kristop írta:nyugodtabb lennék, ha Csiga kezdene és nem Márquez..
Nagyon is rendben van ez a kezdő,nagyon is.levproff írta:Hivatalos kezdő:
Valdes-Puyol,Pique,Marquez,Abidal-Sergio,Xavi,Iniesta-Messi,Pedro,Ibra