http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148673
Game90 írta:Vagy inkább nem bizonyítottanoname írta:Az lehet, de ő mindig is csatárként volt az igazi.Ez bizonyíottta a Sevillában, a Realban, az Arsenalban...![]()
Robben 31 milla![]()
![]()
Akkor inkább megtartották volna Reyest 12-ért, ő is van olyan jó játékos.
Vagy inkább nem bizonyítottanoname írta:Az lehet, de ő mindig is csatárként volt az igazi.Ez bizonyíottta a Sevillában, a Realban, az Arsenalban...
Detto. Csalódott voltam h. nem hozzánk jött. De miután a madridban már nem játszhatott ugyanott, ahol Sevillában-nagyon mérsékelt teljesítményt nyújtott.grecki írta:Baptista egy kumma jó játékos, én nagyon örültem volna neki AKKOR!
Brazíliában még védekező középpályás is volt, a Sevilla is még középpályásként vette meg, csak ott lett később csatár...noname írta:Baptistát mindig is nagyon jónak tartottam, de az nagyon rosszat tett neki h mindenáron kp-ként akarták játszatni.Most arról volt szó h elmegy a Milanba vagy Villarealba, utóbbinak jobban örólnék, a Milanban sztem úgy járna mint Oliveira.A Villarealnál sztem újra a régi lenne.
Ez mindig így van. 2005-ben Baptista neve felmerült a Barcánál is, nagyon örültetek volna neki, aztán hozzánk jött, és már nem is volt akkora játékos. Ez talán Ramosról is elmondható, de arra nem emlékszem pontosan.noname írta:Nem meglepő.Mielőtt Henry a miénk lett, a madridistán is sokan írták h jó lenne nekik és a világ legjobb csatára, aztán pedig már mindenki szerint őreg és sérülékeny volt.Rivaldo11 írta:Nemsokára egy garast sem ért volna?
Hm.
Legalább annyit tegyél meg, hogy ne nevettesd ki magad.
a hozzátok ment volna, 3 napig részeg lettél volna az örömtől.Tisztelet a kivételnek, ami alatt nem Francot értem.
Szerintem Sergi vedlett át Francóra...Enrique írta:Franco, bakker, már ne is haragudj, de nem tanultál meg az iskolában írni?![]()
Baromi idegesítő, hogy úgy kell kibogarászni, mit is próbálsz kinyögni...
Vagy írj normálisan, ahogy mindenki, vagy ne írj semmit.![]()
![]()
Ez kb 37,5 millió euró.A felét talán megéri...According to today's newspapers, Chelsea want Primera Liga champions Madrid to pay up to £25 million for Robben, who earlier this month appeared close to completing a move to the Bernabeu.
jolvan remélem ti is megtudjátok szerezni ujra a tavalyi érmetnoname írta:Az egyik hszedből az jött ki,azután írtam h ha sérülést kívánsz neki, akkor mi vagy. És tudod mit.Nem kívánok a madridnak jövére gyegne formát, legyetek jó formában és szerezzetek annyi ezüstérmet, amennyit csak tudtok!
Az egyik hszedből az jött ki,azután írtam h ha sérülést kívánsz neki, akkor mi vagy. És tudod mit.Nem kívánok a madridnak jövére gyegne formát, legyetek jó formában és szerezzetek annyi ezüstérmet, amennyit csak tudtok!Franco írta:ki kivánt sérülést???? aztmondtam remélem a tavalyi gyenge formáját hozzanoname írta:Ha sérülést kíván Henrynak, akkor ne várja h szépen beszéljek vele.![]()
Na mindegy.Peace.