Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyelőre ennyivel tudnakZozzy 5 írta:Ezzel dicsekedhetnek egy Barca szurkolónakel fuero írta:2 reálos haverom kint van ausztriában és persze azzal dicsekedtek h megnézték a reált edzés közben.
szerintem neked egy neocitran kell megfáztálScorpio írta:Nem![]()
![]()
Akkor nekünk az egész újság kell! Ha arányokat vesszük!
Woodgatet pótolni kell valakivel.Rivaldo11 írta:Nem a képességeivel van itt a baj...hanem az árával. de legalább jót versenyezhet majd Metzelderrel, a "melyikünk sérül meg többször" nevezetű játékban...![]()
Persze ezt-mármint sérülést-egyikőjüknek sem kívánok.
Igen! Kaka kezd magyarázkodni!mypeter írta:És a Kaka-Real sztorit ti is hallottátok, vagy kacsa??? (lásd igazolások topic)
Remélem nem marad az Arsenalban...Sztem megy az AM-hez.Scorpio írta:Kíváncsi vagyok Reyessel mi lesz!
Hát és csodálkoznak ha a mégida kiröhögi őket...noname írta:Ügyesek.Reyesért ki kellet volna fizetni 10-et.11:11 - A Marca mai száma arról ír, hogy Arjen Robben ma a Real Madrid játékosa lehet. A végső vételár akár a 31 milliót is elérheti.
Ügyesek.Reyesért ki kellet volna fizetni 10-et.11:11 - A Marca mai száma arról ír, hogy Arjen Robben ma a Real Madrid játékosa lehet. A végső vételár akár a 31 milliót is elérheti.
Biztos, hisz Robinho nem lesz pados!Game90 írta:Gondolom Guti helyett Robinho lesz majdbarca99 írta:11:43 - Taktikai lehetőség (3 védős játék): Casillas - Ramos, Pepe, Cannavaro - Torres, Cicinho - Diarra, Gago - Guti, Raúl - Van Nistelrooy - a tegnapi edzésen Schuster ilyen felállásban is próbálkozott.
Valszeg nem Marcelo, hanem Torres lesz a kezdő.Így mindjárt gyengébbek. Raulpedig már sokszor bebizonyította h csak éket tud játszani, visszavonva soha nem csinál semmit.barca99 írta:Egyébként az egyik legtámadóbb focit lehet 5 védővel és 2 vkp-val játszani...![]()
5-ből 2 Cicinho és Marcelo. Ezek sztem pont azok a játékosok, akik egy 3-4-3-ben a kp szélére kellenek (feltéve, hogy Marcelo beváltja a hozzá fűzött ígéreteket). Nagyon jól támadó, technikás szélsővédők. Simán a védelem mögé kerülnek, jól adnak be, benne vannak az 1v1 szitukban... de ha jön az ellentámadás, akkor végsősoron mégis csak védő áll szemben az ellen szélsőivel. Középre meg kell a 2 vkp, mert a kontrákat vhogy meg kell állítani.
Igaz, hogy ez tökéletesen működjön, nagyon fontos, hogy össze legyenek szokva, ha a védelemből kiesik egy ember az végzetes is lehet.