Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mert rossz helyen keresgélszSzandi írta:MIÉRT VAN AZ, HOGY ÉN OTTHONÜLŐS PUNNYADÓS EMBEREKKEL VAGYOK KÖRÜLVÉVE?!![]()
![]()
ÉS SENKI NINCS, AKI ELJÖJJÖN VELEM VALAMERRE?????
Máshova nem tudott értelmeset hozzászólni....Slither írta:Te aztán régen írtál. És miért pont a dühőngőben "jöttél" vissza?Szandi írta:itt a nagy come back![]()
Na igen arról is hallotam már érdekes dolgokat...barca99 írta:De csak azért, mert még nem volt szerencséd az ETR-hez...Asys írta:Ez a dühöngő topic ugye? Ha nem akkor sorry!
SZEMÉT ROHADT népművészeti cserépedény NEPTUN UTÁLOM MINT A 'mit is' ?!!!![]()
![]()
![]()
Huhh ez jól esett!
De csak azért, mert még nem volt szerencséd az ETR-hez...Asys írta:Ez a dühöngő topic ugye? Ha nem akkor sorry!
SZEMÉT ROHADT népművészeti cserépedény NEPTUN UTÁLOM MINT A 'mit is' ?!!!![]()
![]()
![]()
Huhh ez jól esett!
Áhh értem, szóvalők a plusz három, jolvan, kösz az infot!varga tamás írta:i Igen, annyiban igazad van, hogy ezen a napon a Vérmezőn Batthány góf mellett két fiatalt is kivégeztek, Őz Pált és Szolarcsik Sándort. Az aradi 13 és a Vérmezőn kivégzett 3 ember együtt 16.
Igen, annyiban igazad van, hogy ezen a napon a Vérmezőn Batthány góf mellett két fiatalt is kivégeztek, Őz Pált és Szolarcsik Sándort. Az aradi 13 és a Vérmezőn kivégzett 3 ember együtt 16.G-Jay írta:Hát nemtom, nem akarok beleszolni vagy ilyenek, de nekünk a mai megemlékezésen azt nyomták h mint kiderült nem 13-an hanem 16-an voltak! Ez valami uj fejlemény lehet, nemtom vki hallott e róla?
Nekem az a tippem, hogy szombaton lesz október 6-a, az aradi vértanúk emléknapja. 158 évvel ezelőtt ezen a napon végezték ki a szabadságharc 13 tábornokát Aradon, és gróf Batthyány Lajos miniszterelnököt.Game90 írta:Nem tudom...lionelmessi19 írta:Merthogy?
![]()
Most kaptam 1 sms-t o.főmtől, hogy holnap ünneplő...
NemTim írta:Nem lehet hogy beugratás?
Nem lehet hogy beugratás?Game90 írta:Nem tudom...lionelmessi19 írta:Merthogy?
![]()
Akkor az nem biztos hogy jóhír...Game90 írta:Nem tudom...lionelmessi19 írta:Merthogy?
![]()