Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma megint bebizonyosodott, hogy igazad van!Silvanus írta:Én a következőképp látom, és ezt már mások is észrevették, hogy Messi még mindig csak formálódik, és hiába már most is nagy zseni, egyre-egyre jobb lesz, AZONBAN azt érzem rajta, hogy még mindig többet tud csereként hozzátenni a játékhoz sokszor, mint kezdőként.
Szerintem is picit lassabb, körülményesebb volt most a Valencia ellen, de úgy általában azt látom, hogy amikor bejön pl. Giuly helyett az 50-60-70-dik percben, akkor hatalmasat lendít a játékunkon...
hát sztem jó az hogy a kezdőben játszik.XaviMessifan írta:Kezdjen Saviola és szünetben meg beáll helyette Messi!de jó is lenne...de sajna nem lessz![]()
Csak az a baj, hogy Giulyinél még mindig jobb kezdő!Silvanus írta:Én a következőképp látom, és ezt már mások is észrevették, hogy Messi még mindig csak formálódik, és hiába már most is nagy zseni, egyre-egyre jobb lesz, AZONBAN azt érzem rajta, hogy még mindig többet tud csereként hozzátenni a játékhoz sokszor, mint kezdőként.
Szerintem is picit lassabb, körülményesebb volt most a Valencia ellen, de úgy általában azt látom, hogy amikor bejön pl. Giuly helyett az 50-60-70-dik percben, akkor hatalmasat lendít a játékunkon...
Egyetértek! Véleménem szerint nelküle nem sikerültvolna nyernünk tegnap.Charlie írta:Messikén hatalmas teher volt Ronaldinho távollétében. De véleményem szerint remekül megoldotta, jónéhányszor eltűnt, bár ez mindenkire elmondható.
Így tovább, ennél már csak jobb lesz.
C.
igen, de ha továbbra sem játszanak jól a nagyok, akkor ez a lemaradás behozható.redmiller írta:Csak a másodiknál... Sima 11es, ha nem lett volna gól...lionelmessi19 írta:Na azért Puyol sem volt rossz.
Messi meg potenciális aranylabda jelölt lesz két-három hasonló meccs múlva.
Amúgy nem ezen dől el az Aranylabda, hanem az egész éves teljesítményen... Ronaldinhoval és Eto'o-val szemben elég rendes lemaradása van....
Erős tulzás hogy ö a legjobb játékosunk! Ezen a meccsen jol ment neki, de ettöl még nem lesz minden meccsen ő a hős. Ronaldinho még mindig sokkal jobb nála! Ennek ellenére tényleg nagy játékos, de még mindig messzi van Messi Dinho elhalványitásátol!komutnemukod írta:Rivaldo óta ő az aki legjobban tetszik. Hihetetlen hasznosan és szinte hiba nélkül játszik szemtelenül fiatalon. Ma is a mezőny legjobbja volt, arra számítok, hogy idén picit elhalványítja Dinho csillogását, jövőre pedig abszolút értelemben is a világ legjobbjának választják, Ő jelenleg a legjobb focistánk, sztem.
Csak a másodiknál... Sima 11es, ha nem lett volna gól...lionelmessi19 írta:Na azért Puyol sem volt rossz.redmiller írta:Celta ellen a meccs embere volt! Az egyetlen kezdő, akinek tetszett a játéka...
Messi meg potenciális aranylabda jelölt lesz két-három hasonló meccs múlva.