Leo Messi #2
- Andris
- Adminisztrátor
Messit a nagy tétmeccseken, Saviolát a bajnokság lazább részében, Giulyt meg el a csába.
messi zseniális, az egyetlen lendületes játékosa volt a csapatnak
írtózat lassúak vagyunk.
gyönyörű akció, szép gól.
messi zseniális, az egyetlen lendületes játékosa volt a csapatnak
írtózat lassúak vagyunk.
gyönyörű akció, szép gól.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ma megint bebizonyosodott, hogy igazad van!Silvanus írta:Én a következőképp látom, és ezt már mások is észrevették, hogy Messi még mindig csak formálódik, és hiába már most is nagy zseni, egyre-egyre jobb lesz, AZONBAN azt érzem rajta, hogy még mindig többet tud csereként hozzátenni a játékhoz sokszor, mint kezdőként.
Szerintem is picit lassabb, körülményesebb volt most a Valencia ellen, de úgy általában azt látom, hogy amikor bejön pl. Giuly helyett az 50-60-70-dik percben, akkor hatalmasat lendít a játékunkon...

Ez az igazi Messi!!!! A meccs hőse volt! Nem érdemeltük meg, de megmentette az egyik pontot.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Andris
- Adminisztrátor
hát sztem jó az hogy a kezdőben játszik.XaviMessifan írta:Kezdjen Saviola és szünetben meg beáll helyette Messi!de jó is lenne...de sajna nem lessz![]()
vannak meccsek, ahol kicsit bizonytalan, de vannak(és ilyenek főleg a legnagyobb tétmeccsek) olyanok, amikor jobban játszik mindenkinél és nem lehet tartani.
jól van ez így viszont Saviolát cserének!!!!!!!!!!!!!!!!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
Kezdjen Saviola és szünetben meg beáll helyette Messi!de jó is lenne...de sajna nem lessz

Més qué un Club!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Csak az a baj, hogy Giulyinél még mindig jobb kezdő!Silvanus írta:Én a következőképp látom, és ezt már mások is észrevették, hogy Messi még mindig csak formálódik, és hiába már most is nagy zseni, egyre-egyre jobb lesz, AZONBAN azt érzem rajta, hogy még mindig többet tud csereként hozzátenni a játékhoz sokszor, mint kezdőként.
Szerintem is picit lassabb, körülményesebb volt most a Valencia ellen, de úgy általában azt látom, hogy amikor bejön pl. Giuly helyett az 50-60-70-dik percben, akkor hatalmasat lendít a játékunkon...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
-
- Director del Fútbol
Én a következőképp látom, és ezt már mások is észrevették, hogy Messi még mindig csak formálódik, és hiába már most is nagy zseni, egyre-egyre jobb lesz, AZONBAN azt érzem rajta, hogy még mindig többet tud csereként hozzátenni a játékhoz sokszor, mint kezdőként.
"Més Cuen un Club"
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csak én láttam úgy, hogy körülményes volt vasárnap??? Kicsit lassabban játszott, több hibát vétve, mint szokott... Zambrotta nem egyszer tisztán felfutott és ahelyett, hogy kipasszolta volna, bele vezette a védelembe a lasztit...
Harcosnak harcos volt, de félek, ha így folytatja, akkor könnyen sárgul...
Harcosnak harcos volt, de félek, ha így folytatja, akkor könnyen sárgul...
By red
- Rapika
- Entrenador del Barça
Sztem viszont helyénvaló!
Giuly jól tolta,ami meg mindent kommentál:gólt lőtt,nem is csúnyát!
Messi nekem is csalódás volt,persze nem benne csalódtam,csak abban,ahogy nem ment neki!
Nem tudom,h játszott-e már ilyen gyengén a Barcában!
Giuly jól tolta,ami meg mindent kommentál:gólt lőtt,nem is csúnyát!
Messi nekem is csalódás volt,persze nem benne csalódtam,csak abban,ahogy nem ment neki!
Nem tudom,h játszott-e már ilyen gyengén a Barcában!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem tudom mi volt ma vele...
Pocsékul játszott... Akart, de ennyi rossz átadást nem szokott csinálni! Guily felüdülés volt hozzáképest, ez pedig számára kritika...

By red
Szerintem ez idén Messi éve lesz a Barca ismét mindent visz!!!
Messi sokat fog még fejlődni ha sokat játszik együtt Ronaldinho-val,Eto'o-val és még ilyen sztárokkal...
Minél többet kell játszatni hogy tapasztalatot szerezen mind hazai és nemzetközi porondon!!!!!!És akkor nagy játékos lesz!!!!
Messi sokat fog még fejlődni ha sokat játszik együtt Ronaldinho-val,Eto'o-val és még ilyen sztárokkal...
Minél többet kell játszatni hogy tapasztalatot szerezen mind hazai és nemzetközi porondon!!!!!!És akkor nagy játékos lesz!!!!

Csak a Barca!!!!!
És legfőbb kép Messi!!!!!!
És legfőbb kép Messi!!!!!!
Egyetértek! Véleménem szerint nelküle nem sikerültvolna nyernünk tegnap.Charlie írta:Messikén hatalmas teher volt Ronaldinho távollétében. De véleményem szerint remekül megoldotta, jónéhányszor eltűnt, bár ez mindenkire elmondható.
Így tovább, ennél már csak jobb lesz.
C.
-
- Barça C
Messi nagyon jó játékos,szerintem hamar bele fog lendülni a játékba
Nem mondom,hogy ő a jelenlegi legnagyobb sztár a csapatban
de előbb vagy utóbb az lesz

Nem mondom,hogy ő a jelenlegi legnagyobb sztár a csapatban

" Ha elsötétül az agyad,ne felejtsd el levenni a hangot! "
- Charlie
- Öreg Harcos
Messikén hatalmas teher volt Ronaldinho távollétében. De véleményem szerint remekül megoldotta, jónéhányszor eltűnt, bár ez mindenkire elmondható.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Andris
- Adminisztrátor
igen, de ha továbbra sem játszanak jól a nagyok, akkor ez a lemaradás behozható.redmiller írta:Csak a másodiknál... Sima 11es, ha nem lett volna gól...lionelmessi19 írta:Na azért Puyol sem volt rossz.
Messi meg potenciális aranylabda jelölt lesz két-három hasonló meccs múlva.
Amúgy nem ezen dől el az Aranylabda, hanem az egész éves teljesítményen... Ronaldinhoval és Eto'o-val szemben elég rendes lemaradása van....
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
A jelenleg legjobb talán tényleg túlzás picit, de én inkább úgy értettem ezt a legjobbat, mint akiből jobb lesz max. 1-1,5 év múlva mint a jelenleg rendelkezésünkre állók közül bárki. Ez meggyőződésem.
Barca!
Barca!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Messi-ilyen fiatalon ,ekkora súllyal a vállán,mert óriási rajta is a teher,a tavaly mutatott pazar teljesítménye miatt, ilyen játékra képes,hamarosan tényleg a világ legobbja lehet,de jelenleg Ronnie helye a Világ Tetején megkérdőjelezhetettlen 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Erős tulzás hogy ö a legjobb játékosunk! Ezen a meccsen jol ment neki, de ettöl még nem lesz minden meccsen ő a hős. Ronaldinho még mindig sokkal jobb nála! Ennek ellenére tényleg nagy játékos, de még mindig messzi van Messi Dinho elhalványitásátol!komutnemukod írta:Rivaldo óta ő az aki legjobban tetszik. Hihetetlen hasznosan és szinte hiba nélkül játszik szemtelenül fiatalon. Ma is a mezőny legjobbja volt, arra számítok, hogy idén picit elhalványítja Dinho csillogását, jövőre pedig abszolút értelemben is a világ legjobbjának választják, Ő jelenleg a legjobb focistánk, sztem.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csak a másodiknál... Sima 11es, ha nem lett volna gól...lionelmessi19 írta:Na azért Puyol sem volt rossz.redmiller írta:Celta ellen a meccs embere volt! Az egyetlen kezdő, akinek tetszett a játéka...
Messi meg potenciális aranylabda jelölt lesz két-három hasonló meccs múlva.
Amúgy nem ezen dől el az Aranylabda, hanem az egész éves teljesítményen... Ronaldinhoval és Eto'o-val szemben elég rendes lemaradása van....
By red
-
- Jugador del Barça
Rivaldo óta ő az aki legjobban tetszik. Hihetetlen hasznosan és szinte hiba nélkül játszik szemtelenül fiatalon. Ma is a mezőny legjobbja volt, arra számítok, hogy idén picit elhalványítja Dinho csillogását, jövőre pedig abszolút értelemben is a világ legjobbjának választják, Ő jelenleg a legjobb focistánk, sztem.