riboo írta:Komolyan mondom... nemtudom, hogy sírjak vagy nevessek!
Jópáran nem tudjátok már mit csináljatok jódolgotokban!
-Adott egy Bajnok, illetve Kupagyőztes, és a triplázásra esélyes csapat.
- Adott egy befejező, aki legeredményesebb szezonját hozza éppen, s ezzel a csapatcímek mellett esélye van komoly egyéni kitüntetésekre is (aranycipő, spanyol gólkirályi cím)
Mindezt teszi úgy, hogy a mester a szezon kezdetekor létszám fölöttinek minősítette, s csak az Ő olthatatlan bizonyítási vágyának köszönhető, hogy maradt. ( meg annak, hogy beállt a piac és sem az eladása, sem a pótlása nem lett volna egyszerű. )
Lehet, hogy ide csak dolgozni jár, de a tüdejét is kiköpi, ha felmegy a pályára.
De adott emberek szemében egyes érdemek olyan hamar veszni látszanak, hogy az elképesztő. 2 hónapja kis túlzással a világ legjobb befejezőjének nyilvánítják, majd ha éppen kifelé jön a zsuga a kapufáról, akkor mehet a csere az isteni Diego Forlánra, meg két zacskó haribo gumicukorra.
Talán annyit, hogy akik most ennyire szélsőséges, felelőtlen dolgokat irkálnak Vele kapcsolatban, azok vegyenek egy mély levegőt. Irják be a youtube-re szépen, hogy Samuel Eto'o, és közben merengjenek arról, hogy mit is tett ez az ember az elmult években, vagy akár ebben a szezonban. Majd forduljanak el szépen Mekka felé, s adjanak hálát az égnek, hogy mások döntenek a maradásáról.
Rászolgált ő már arra bőven, hogy köszönetet mondjunk neki, ahelyett, hogy pár gyengébb meccs után a leváltásáról gondolkodjunk. Szerintem.
Nem egy zokniról van szó, ami ha büdös átvesszük!
Elnézést, ha valakit megbántottam, bennevan a pakliban, hogy elragadtattam magam. Akinek nem inge, ne vegye magára!
Minden vélemény egy nézőpontot képvisel, végtelensok nézőpont között. Az enyém jelen esetben már sokkal inkább az "igazságérzetemre" vonatkozik, mintsem az Eto'o-val szembeni elfogultságomra...

Persze ezzel együtt természetesen megvétózható!
Üdv. Mindenkinek!