sport1/2 22:00sniffles írta:tv-be nem fogják adni??

Mert a Marcán várható kezdő van, míg az fcbarcelona.com-on vagy a sport-es-en biztos a kezdő.Messa írta:akkor nem értem, mert a Marcán mást írnak...Varga Tamás írta:Kezdő:
Valdés - Oli, Thuram, Milito, Abidal, Edmilson, Xavi, Iniesta, Messi, Henry, Gio.![]()
![]()
![]()
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 3/sev_bar/
akkor nem értem, mert a Marcán mást írnak...Varga Tamás írta:Kezdő:
Valdés - Oli, Thuram, Milito, Abidal, Edmilson, Xavi, Iniesta, Messi, Henry, Gio.![]()
![]()
A lehető legjobb, bár R10 remélem mostmár kap min. egy félidőt.Varga Tamás írta:Kezdő:
![]()
messi1918 írta:Messa írta:-------------Henry------Iniesta--------------
--Messi---------------------------Gudjonsen--
--------------Marquez----Xavi-----------------
-Abidal------Milito-----Thuram-----Oleguer--
-----------------------VV-----------------------
Ez érdekes lesz
én is meglepődtem, de a Marcán ezt írjákmessi1918 írta:Messa írta:-------------Henry------Iniesta--------------
Ez érdekes lesz
Messi mit keres a baloldalon, nem ott fog Iniesta játszani?
Messa írta:-------------Henry------Iniesta--------------
Ez érdekes lesz
Hát, főleg ha megint fog játszani 10 percet...Ronaldinho&Barca írta: Dinhotól pedig egy kis önbizalom növelőt.. mutassa meg hogy ki is ő, hogy ő a világ legjobbja!!
Hoppá-hoppá!! 4-4-2?? Na, ilyet még nem nagyon játszottunk mostanábanvisca el barca írta:a marca ezt a kezdőt tippeli....
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 3/sev_bar/
elég érdekesnek tűnik....általában nem szoktak tévedni
Sevillának 3-at vág...Andrisveres írta:ezért jo lenne ha sylvinho játszana szerintem ő iszonyú jó védő!!!! gyorsi sjol támad! thurammeg középen lenne
Oleguerel tudjuk, h mit vállalunk. Kockázatot, nagy kockázatatFernando írta: Mennyiben jobb Oleguer jobbszélen mint Thuram? h fél szezont ott játszott Oli ahova talán beférhetett a jobbszélen? Thuram évezredeken keresztül a Juve jobbhátvédje volt