2009.06.13. 16:37:19
Már nagyon túl van tárgyalva a Real. Erős csapatuk lesz. Ezúttal nem kell félévkor aggódjanak, gond nélkül meglesz az évvégi 2. hely :p
Kaka és CR nagy erősítések, de nem jobbak mint a mi alternatíváink.Én Messit jobb játékosnak tartom mint CR-t és Xavi is jobb volt az utóbbi időben sokkal mint Kaka. Persze a madridi sajtó most nagyon isteníti a csapatukat és egysek hajlamosak bedőlni ezeknek az istenítéseknek, még a Barca szurkolók egy része is. A Real erős lesz, de mi még mindig erősebbek vagyunk, ráadásul szinte biztos h még lesz 1-2 komoly erősítés nálunk is.
Az új hírek szerint Albiol nem akarja elhagyni a Valenciát, Garay jó lesz, Pepe tűrhető, de nálunk Puyol benne volt a liga álomcsapatában, Pique a BL álomcsapatában, Xavi Alonso valszeg narad a Liverpoolnál. Olyan ajánlatot amire azonnal rábólintana a Pool már nem lesz pénze a Realnak tenni, elengedni pedig nem akarja Benitez. Más kpt pedig nem nagyon tudnak venni aki jó legyen. A támadószekció erős lesz, a védelem tűrhető, de a kp gyakrolatilag hiányozni fog.NEmtom hol fognak ők osztogató kp-t találni mostmár, max Kaka lesz visszább vonva. Ami még érdekes lesz, az Diarra játéka. A tavalyi csapatban, ahol rengeteg lassú játékos volt(Guti,Heinze,Raul,Snejder), kitűnt a gyorsaságával és a sok mozgásával, de most h a csapat egy szinttel feljebb lépett, egyáltalán nem vok biztos abban h jó lesz. Annk idején nem véletlenül passzolta el a Cselzi és az Arsenal is.
Ezután max akkor írok a Real igazolásairól, ha vesznek vki újat, és röviden leírom a véleményemet. Amúgy én itt befejeztem a témát.
A Fifa egy szégyen