Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nemtom, de engem annyira nem győzött meg. a bl döntőn se volt annyira jó, igaz, ő fejelte a gólt, de nem hiszem, h akkora teljesítményt nyújtott volna! idén is rendre szürke volt a fontos meccseken! najó ez lehet túlzás, de nem ő nyerte meg a man utd rangadóit! a liverpool 1-4es meccsen lőtt gólt nagy csapat ellen, meg betalált még az internek! és nem ennyi rangadó van egy évben. persze, nemcsak a gólok számítanak, de mostanában a játéka se túl fényes, így már azzal se takarózhat, h legalább jól játszik! tavalyi éve fenomenális volt, de az idei megmutatja, h annyira nem jó, nem kell elszállni tőle!Fernando írta:Neharagudj de nagyon nem értek Veled egyet! Méghogy Ronaldo nem él a fontos mecseken... Sokkal inkább ott él. Vegyük példának a tavalyi BL döntőt. Őt választották a meccs emberének. Lőtt egy gólt és csapatban is roppant fontos volt. Szerintem remek labdarúgó. Ezt senki se veheti el tőle. Amellett, hogy olykor tényleg egy ripacs.
De én nem értem,hogy miért csodálkoznak ezen sokan?!House írta:Ronaldinho : Milan-FenerbahceEzt híresztelik.
Na ez a transzfer jelentené azt, hogy már nem akar többé profi szinten focizni. (Hozzá képest persze.)
Neharagudj de nagyon nem értek Veled egyet! Méghogy Ronaldo nem él a fontos mecseken... Sokkal inkább ott él. Vegyük példának a tavalyi BL döntőt. Őt választották a meccs emberének. Lőtt egy gólt és csapatban is roppant fontos volt. Szerintem remek labdarúgó. Ezt senki se veheti el tőle. Amellett, hogy olykor tényleg egy ripacs.Forcabarca8 írta:és még jobban is járnának ribéryvel, jobb csapatjátékos, jobb ember. nem pedig média sztárigaz, kvalitásai lehet ronaldonak jobbak, de ő egy link, és (nem mindig látom a meccseit) nem mellesleg fontos meccseken rendre befuccsol. egyszerűen gyengén játszik, fulham meg wigan, és hasonló übercsapatok ellen megy neki, és kész. ha a man utd-vel játszuk a bl döntőt, akkor nem tőle tartanék a legjobban. habár, ha úgy menne neki, mint tavaly...
valami forrás? nem mintha azt hinném, hogy kitaláltad, csak érdekel, hogy melyik lap írta, mert ugye nem mindegyik hiteles....Z.Chris írta:Megaajánlat érkezhet Ribéry-ért Manchesterből
Vörös Ördögök 70 millió eurót sem sajnálnának a 26 esztendős középpályásért.
Ribéry leigazolásának tervezése azt sejtetheti, hogy Cristiano Ronaldo távozhat a csapattól - a portugál Aranylabdást a Real Madrid elnöki székébe újra beülni kívánó Florentino Pérez akarja nagyon, márpedig ha ő kinéz magának valakit, akkor illik komolyan venni.
A United-nél egyelőre nem kommentálták a híresztelést.
Varatrix írta:És arról ki beszél, hogy ide jöjjön?MichaaBee írta:Azért nem kell leigazolni senkit, hogy ne Madridban játszon... Inkább igazoljunk jobban és okosabban, mint a Real.
És arról ki beszél, hogy ide jöjjön?MichaaBee írta:Azért nem kell leigazolni senkit, hogy ne Madridban játszon... Inkább igazoljunk jobban és okosabban, mint a Real.
Ettől nem hiszem ,hogy szemétláda lenne...House írta:Nem is nekem, de gondolok arra (is), hogy a múlt heti, Valencia elleni meccsen 3x vágta el magát, amolyan "CR-es" módszerrel.Varatrix írta:Ú!SZERK:
LeoMessi14!
Villa miért szemétláda?
Nem is nekem, de gondolok arra (is), hogy a múlt heti, Valencia elleni meccsen 3x vágta el magát, amolyan "CR-es" módszerrel.Varatrix írta:Ú!SZERK:
LeoMessi14!
Villa miért szemétláda?
Ugyan nem nekem szólt, de azért ajánlom figyelmedbe a Valencia-Barca 2-2-es meccset a múlthétről.Varatrix írta:SZERK:
LeoMessi14!
Villa miért szemétláda?
Ilúvatar írta:Cristiano egyértelműen elutasítja Madridot.hétfő, 09:10 - Perez az elmúlt napokban Wengert próbálta meggyőzni, de a francia tréner visszautasította. Az AS szerint az új jelölt Ancelotti, akit továbbra is szeretne megszerezni az ex-elnök. Perez játékoscélpontjai: Cristiano Ronaldo, Kaká vagy Cesc Fabregas, Xabi Alonso, David Villa, David Silva, illetve Franck Ribery.
Kaká hűséges a Milanhoz.
Fabregas? lol...![]()
Xabi, Villa és Silva elképzelhető...
Ribéry... Bayern legfontosabb játékosa, szóval nem fog Madridba menni.
Ott van Henrique.. De még mindig nem az átigazolásos topic.LM10 írta:Szvsz kell Ribéry! Henry jövőre nem biztos, hogy ilyen lesz, de akkor is kell Titi is jövőre. Gudyt eladnám mert már felesleges, inkább Hleb, Sylvinho visszavonul, a helyére kell valaki és ennyi.
Gera is lőtt gólt a MU-nak, az Arseanalnak stb, ő kell ide! Koplárovics is a MU-nak lőtt egy hatalmas bombagólt, őt is hozzuk... gratulálok.barca1615 írta:Tegnap még gólt is lőtt a sochaux-nak:) Gourcoff
Nagyon jó player technikás stb. Barcához illő