Gratulálok, Valdes!
ezt pontosan nem tudom megmondani, mert az oké hogy a Barca meccseket nézem, de angol meccset ritkán, és én nem tudom hogy Reina mennyi lövést kap meccsenként átlagosan. A képességeivel az összes kapusnak tisztában vagyok, de talán azért szorul háttérbe Valdes, mert ő az aki a legkevesebb kapuralövést kapja magasan (ebben biztos vagyok), és emiatt nincs is nagyon oka hibázgatni.Akik előtte vannak (Casillast kivéve, bár ő se volt annyira megbízható ezen időszakban talán, de letett már annyit,h tuti 1. számú kapus legyen, nem is ezt firtatom) nyújtottak az elmúlt két évben ilyen teljesítményt?
Valdes utóbbi két évben (ha nem kicsivel régebb óta) egy folyamatosan menetelő, fontos meccset sokaságát játszó csapat egyik legbiztosabb tagja, akin semmi se ment el. Sőt...zsuni írta:Valdes legnagyobb erőssége az elmúlt 2 évben az, hogy a teste mellé repülö labdákat irtózatos gyorsasággal tudja eltériteni, egyébként minden másban közepesen jó kapus. szerintem ezért vannak elötte, akik.
Nem rátok gondolt.S.Agüero írta:
KiK? Ozsi
Értsétek már meg, hogy a bő keret nem egyenlő a normális kerettel!bucinho írta:Örülök annak, hogy Valdés végre ott van a keretben. Az elmúlt két éves teljesítményével rászolgált, és ne feledjük el, hogy a nagy meccseken rendre fantasztikusan véd. Gondolok itt például a Bl-döntőre, az El Classicócra, és többek között a Chelsea elleni visszavágóra is tavalyról. Szerintem megérdemelné, hogy bemutatkozzon a válogatottban. A 3. csoportmérkőzésen remélem játszani fog, de az sem gond ha előbb:D
Ha Vicente az ezévi 'clásicokból indulna ki, akkor Valdés-Casillas: 3-0!ozsimiki írta:remélem a normál keretben is benne lesz, most már nagyon megérdemelné.Krojf írta:Valdés benn a vb bő keretében del Boscque szerint!!!
K.
vicc,hogy azért kell izgulni,h bent lesz e a keretben, évek óta az lenne a reális,ha Casillas mögött ő lenne a 2.számú kapus, nemhogy 3.,4....
remélem a normál keretben is benne lesz, most már nagyon megérdemelné.Krojf írta:Valdés benn a vb bő keretében del Boscque szerint!!!
K.
Kiakadt, hogy Fabiano 4-5 méterről kapura tudta lőnni a védő mellől. Óriási bravúr kellett ott Valdestől.istyke6 írta:Mi volt az az 5 masodperces idegbaj Kopi - nal ???? Nem figyeltem, mert kozben kajaltam is , de nagyon elveztem, ahogy dobja az ideg