Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MichaaBee írta: off: az elsőre honnét van a zene?[/color]
Egész jókPuyol05 írta:...
Ha láttátok volnaa az eddigi Fifa 09-es meccseimen olyan BUG-jaim voltak hogy össze szarnátok magatokat a röhögéstől!!(pl.:a labda átszáll a kapufán,Robbenel átmegyek az emberen és ugy rugok golt.)
hogyan tudod igy exportálni a játékból rendes videofáljba a gólokat?FCBarca88 írta:Szegény kapus, pedig bevetett mindent hogy kivédje
ITT van pár baki mentes(?) videó, és ráadásul az enyém is köztük van
Két szezon közben(az átigazolási időszak alatt) bemész a general settingsben, és akkor áttudod állítani, legalábbis a régebbi verziókban így volt.barca99 írta:Azért elég szr, hogy nem lehet állítani az erősségen a karrier elkezdése után. Valami közepes szinten kezdtem, mert a PES előéletem egy pár meccs volt a 6-tal... most viszont egészen belejöttem, így már nem igazi kihívás, jó lenne, ha a következő nehézségi fokozatra tudnám állítani. Most viszont szünetel, mert nincs elég kihívás, újat meg nem akarok kezdeni.
Én csak Top playeren játszom. Amit leírtam, az arra vonatkozik.Fernando írta:Állítsatok az erősségén a játéknak... amatőr módban nem nagy kunszt 45 gólt lőni egy szezonba. Mondjuk én védekező középpályást játszok a legnehezebb fokozaton szezononként nemis lövök többet 5-6 gólnál.
Valamivel könnyebb, mint az első pár évben, és ez szerintem a fokozattol is függ. top playeren játszok, egyszer már visszavonultattam az egyik karakterem és a kisebb csapatok ellen tényleg könnyebb volt, sőt még néha a nagyok ellen is, de nem folyamatosan. Egy idő után romlani fognak az értékek, pontosan nem emlékszem mikortól, talán 30éves kortól. Pl nálam most Eto'o 38éves és az értékei eléggé lecsökkentek már. Ezt a pályafutásom végig akarom játszani: 1év Monaco, 2 Lazio, 1 Sevilla, és most kezdtem az 5.et az imádott csapattal(de ha nem kapok majd egyszer új szerződést, akkor visszavonulás).antiimperialista írta: Az a bajom, hogy most már túl könnyű, amióta jók az értékeim, nem kell nagy erőfeszítés ahhoz, hogy gólt lőjek. Most 29 éves vagyok. Van még valaki, aki eddig eljutott? Szerintetek is túl könnyű a játék egy idő után?
Velem is megtörtént, a Malagából és az Espanyoltól küldtek el így. Aztán nem sokkal később a Barcába kerültem, és már 7. vagy 8. szezonomat játszom, 3-szor a világ és Európa legjobbja lettem, az utóbbi 3 évben 45 gól fölött lövök a bajnokságban, és kb. 70 gólt összesen a szezonban. Plusz a válogatottbeli gólok...Varatrix írta:Legend módban normális, hogy két sikeres év után az első csapatod nem akar hosszabbítani?
Mallorában játszottam, és távoznom kellett!!!