Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Kösz, amit írtál. Jó lenne, ha leállítanád magad. Szerintem meg te nem érted meg, amit írok. Miért ne érteném meg? Szerintem jobb, ha csendben maradsz. Amit meg a Messi topicban írtam, az a reális, és nem írtam hülyeségeket. Azért lettem, dühös, mert az ossasuna elleni meccsen voltak gyengébb teljesítmények, de mindenki León kérte jóformán számon.Fecooo írta:szegény Kingával komoly gondok vannak...egyszerűen nem érti meg a magyar szavakat...csak Leo így, Leo úgy... ez már komolyan szánalmas...már a 4. névvel van itt...és egyre kevesebb fantázia van a nickneveiben...modik, vélemény?
Talán a tegnapi bírón... de szerintem alapból problémák vannak nála...levproff írta:De amúgy min kapta fel a vizet?![]()
Egyszer csak elgurult a gyógyszere..telekáromkodta az egész topikot.
Szerinem Peti barátunk fórumos karrierje hamarosan véget ér.vargaakos írta:Medek Peti hozzászólásait már nem bírom tovább.
A moderátor akinek beszólt mostmár szerintem ne csak a hozzászólást törölje.
Nekem bajom nincs vele, egyszerűen ha látom, hogy ő írt nem olvasom el.Fecooo írta:elegem volt, gonosz lesz, amit most írok, de nem hagyott más lehetőséget...kértem szépen, próbáltam emberi módon elmagyarázni neki a normális fórumozás alapjait, nem használt...
IP-bant szeretnék kérni lionel10M-nek alias krokodil22-nek alias VKingának!
Csak nyugodtan, Téged is lockolunk akkorlevproff írta:bevallom őszintén megfordult a fejemben..Andris írta:elfelejtettük gondolom... amíg nem vicceskedik ott vki, addig ugyan le nem zárom..lusta vagyok..
![]()
bevallom őszintén megfordult a fejemben..Andris írta:elfelejtettük gondolom... amíg nem vicceskedik ott vki, addig ugyan le nem zárom..lusta vagyok..
Melyik a másik accod/mail-ed?Lionel85 írta:Szeretném lecserélni regisztrált e-mail címemet egy másikra, viszont az a másik már szerepel itt regisztrált címként. Mivel azt a profilt nem használom, lehet róla szó, hogy azt az e-mail címet ehhez a profilhoz irányítsátok? Kivitelezhető ez?
Szívesen!gyapszi1 írta:Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönettel tartozom azoknak akik "IDŐBEN" Feltették a Heti tippjátékot !!Végre így időben Tudunk tippelni! (beszélhetek többesszámban úgy érzem...) Továbbra is elégedett vagyok az oldallal FŐLEG ÍGY ,hogy a tippsor is "időben "itt van MINDIG Hasonlóan kellene !Megértem a problémákat ,a nehéz időbeosztást,stb.Épp ezért szeretném kihangsúlyozva megköszönni !Nagyon sok -sok éveket még hasonló vagy még több sikerélménnyel az oldal és a CSAPAT mellett!! szép napot ! Csőváz
Mostantól mihii fogja felrakni a tippsorokat, külön erre a feladatra vettük fel a "stábba". Nem kell most mar aggódni a késői tippjáték miatt.gyapszi1 írta:Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönettel tartozom azoknak akik "IDŐBEN" Feltették a Heti tippjátékot !!Végre így időben Tudunk tippelni! (beszélhetek többesszámban úgy érzem...) Továbbra is elégedett vagyok az oldallal FŐLEG ÍGY ,hogy a tippsor is "időben "itt van MINDIG Hasonlóan kellene !Megértem a problémákat ,a nehéz időbeosztást,stb.Épp ezért szeretném kihangsúlyozva megköszönni !Nagyon sok -sok éveket még hasonló vagy még több sikerélménnyel az oldal és a CSAPAT mellett!! szép napot ! Csőváz