Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen Tridente?barca99 írta:Már csak azt sajnálom, hogy a Tridentéből egy aktív tag maradt, a másik kettő meg hol több, hol kevesebb sikerrel el van a pályán.
Az oké, h most szidjátok orrba-szájba, mert rettentő gyengén játszik. De azért nem kéne ennyire átmenni vicc kategóriába. Rengeteget köszönhetűnk neki, annak ellenére, h Barcelonai pályafutása meg sem közelíti, az Arsenalban mutatottat.gergo9 írta: Tavaly tavaszt talán kivéve mikor lehozott jó játékkal pár meccset, de attól még ő megbukott itt nem is kicsit.
Jaja, ez a 12-0-ás gólarány már idézi a "régi, szép, időket".gergo9 írta:Ez nem volt rossz meccs gólaraányunkat is rendbe vágtuk az elmúlt 3 meccs alatt.
egyetértek a véleményeddel,(mjdnem u ezt írtam a főoldali Z.Iván cikkhez) és vissza utalnék egy tavalyi vitánkra a kontra támadásokat illetően , hát akkor is ilyesmiket hiányoltam, mint ez a mai két első gólunk, még akkor is ha az Alves lövésből talán egy beadás helyett lett gól!herlius írta:Az utolsó félóra szinvonala borzalmasan gyenge volt, egyetlen épkézláb megoldás nem volt egyik fél részéről sem. A lényeg viszont a 3 pont és ezt begyűjtötték a srácok. Kiemelendő Valdes, Puyol, Alves, Xavi és többé-kevésbé Messi teljesítménye, a többiek hozták a kötelezőt. Feltűnő volt sajnos Ibra nagyon gyenge játéka, a gólpasszán kívül gyakorlatilag nem volt értékelhető megmozdulása, kicsit hitehagyottnak tűnt, nem mert bevállalni semmi váratlant és így a biztos passzokat is sorban rontotta el. Henry szintén nem élete meccsét játszotta, de talán egy fokkal motiváltabbnak tűnt. Remélem hamarosan javul a támadósor hatékonysága, mert hosszú távon bajok lehetnek ebből. Az is tény viszont, hogy - főleg 2-0 után - meglehetősen passzív játékot játszottunk, a középpályán alig alakult ki támadóakció, így viszont a csatároknak sincs könnyű dolguk. Gratula a csapatnak az őszi elsőséghez és az újabb rekordhoz, reméljük hasonlóan szépre sikeredik a tavaszi szezon is:)
Valszeg úgy gondolkodik, hogy ha Xavi/Ini kiesik (ne adja Isten) akkor Keita feljebb lép és bejön helyére Marquez, bár akkor is kicsit rizikós. Reménykedjünk hogy nem lesz semmi gebasz.gygerike írta:LM10 írta:A SPORT.ES szerint:Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Keita, Iniesta; Messi, Ibrahimovic, Henry.
SZERK: Ez a megerősített.
Kispad: Pinto,Csiga,Milito,Márquez,Maxwell,Bojan,Pedro.
Nincs kp csere? Elég bátor vagy Pep barátom
Ebben nem kételkedtem:D CSak azért meglepődtem hogy nincs kp csere de igazad van meglehet igy is oldaniMR. TROMORT777 írta:Keita feljebb tud lépni, de amúgy volt már olyan, h Messi Ini helyén toltagygerike írta:
Hát igen ,de ők is max vkp. De csak nem lessz belőle gond, de szerintem ez 1 kicsit felelőtlenség![]()
Nem kell aggódni, nyerni fogunk![]()
Keita feljebb tud lépni, de amúgy volt már olyan, h Messi Ini helyén toltagygerike írta:
Hát igen ,de ők is max vkp. De csak nem lessz belőle gond, de szerintem ez 1 kicsit felelőtlenség
MR. TROMORT777 írta:Én is ezt nézem, h nincs kp-ra csere, de elvileg ha kell tud ott játszani Marquez, Csiga, sőt még Maxwell is, szal nem kell aggódni.gygerike írta:
Én azt gondoltam, h Pep rotálni fog, de örülök neki, h nem teszi.
Ezzel a kezdővel kőtelező ütni 3 góllal minimum.
Vkp-ra ott van Marquez vagy Csiga vagy Pique esetleg.De ha xavi vagy INi(Isten ments) akkor nincs csere...gygerike írta:LM10 írta:A SPORT.ES szerint:Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Abidal; Xavi, Keita, Iniesta; Messi, Ibrahimovic, Henry.
SZERK: Ez a megerősített.
Kispad: Pinto,Csiga,Milito,Márquez,Maxwell,Bojan,Pedro.