Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.12. 15:00:34

Ti kit vennétek kapusnak?

Pár kizárás:

Diego Lopez(madridi drukker még mindig nem hiszem h minden vágya h itt legyen)

Buffon,Cech,Casillas(kizárt)

Akik jöhetnek(Frey,Julio Cesar,Hilderbland)

Én Hilderblandnak örülnék naon.
The10
Barça B

2008.05.12. 14:53:02

A szezon miatti csalódottságot lassan felváltja bennem a jövőbeli igazolások és a következő szezon miatti reménykedés.
Remélem a 4-3-3-as játékrendszerről Guardiolával áttérünk majd a 4-1-2-1-2-es, vagy a 4-2-3-1-es alapfelállásra.
Az én álomcsapatomban a maradók: V.Valdes, Puyol, G.Milito, Abidal, Xavi, Touré, Iniesta, Bojan, Messi, Henry. Csak nagyon komoly ajánlat esetén mondanék le Zambrotta, Marquez és Eto'o játékáról, Dos Santost pedig kölcsönadnám.
Szeretném, ha igazolnánk egy megbízható kapust (Diego Lopez), egy jobbhátvédet (Dani Alves v. Miguel v. Lahm), egy magas középső védőt (Pablo Ibanez v. Marchena v. Agger), egy védekező középpályást (De la Red v. De Rossi v. Aquilani), egy irányítót (Van der Vaart v. Rosicky), egy balszélsőt (David Silva v. Vicente v. Riera) és Eto'o távozása esetén egy igazi centert (Ibrahimovic v. Berbatov v. Huntelaar v. Benzema)

Az álmodozásban az a jó, hogy nincsenek anyagi korlátok... :lol:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.12. 14:47:55

norbert55 írta:Olvastam még a multkor h Guardiola kire nem számít:
...
Rövidebb lenne ha felsorolná kire számít. Nehéz lessz ennyi játékost más klubbnál látni akit eddig szerettem.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.12. 14:45:36

Olvastam még a multkor h Guardiola kire nem számít:

V.V., ZAMBI, OLEGUER, SYLVINHO, MÁRQUEZ, EDMILSON, GUDY, DECO, EZQU, GIOVANI, HENRY, RONNIE, PINTO, ETO'O(AJÁNLATTÓL FÜGG)

És ez 14 játékos ami elvileg a feketelistán van.

Használj szóközöket, mert különben nagyon széthúzza a fórumot!
S.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.05.12. 14:48:15-kor.
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.12. 14:42:32

visca el barca írta:
barcatom írta:okoska értened kellene
...okoska... neked kellene érteni, hogy eto'o többé éve folyamatosan bizonyítja tudását, benzemanak meg a [auto_cenzúra] ligue 1-ban eddig volt egy jó idénye semmi több.

hány és hány millió ilyen jatekos van, hogy hu de nagy sztar, aztan ahogy telnek az évek, bekerülnek egy 3X, 4X erősebb ligába és kiderül, hogy közel sem akkora játékosok mint azt gondolták róluk...okoska... :D

de legyen neked igazad :D

Rendben ne vitatkozzunk bár ez egészséges volt és az jó néha kell, de továbbra is azt állitom hogy ez kedvezö alkalom minden szempontból jól járnánk, és ha nem csal a szemem már pedig nem szokott majd meglátod hogy Benzemaból lesz valaki!!!! és nem akárki!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.12. 14:38:29

norbert55 írta:Egyre több helyen fent van h Yaya Touré mehet az Arsenal-ba.Remélem ez nem igaz.Most már tényleg nem tom h ki megy és ki jön.Egyre kiszámíthatatlan az egész.Eto'o és V.V.-nek is betnbiztos volt a maradása most pedig ha kapnak érte jó ajánlatot akk mehet.
Ez teljesen alap talan, mondj eggy olyan BArca játékost akiről még nem voltak igazolási pletykák...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.12. 14:38:15

barcatom írta:okoska értened kellene
...okoska... neked kellene érteni, hogy eto'o többé éve folyamatosan bizonyítja tudását, benzemanak meg a [auto_cenzúra] ligue 1-ban eddig volt egy jó idénye semmi több.

hány és hány millió ilyen jatekos van, hogy hu de nagy sztar, aztan ahogy telnek az évek, bekerülnek egy 3X, 4X erősebb ligába és kiderül, hogy közel sem akkora játékosok mint azt gondolták róluk...okoska... :D

de legyen neked igazad :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.12. 14:34:04

Egyre több helyen fent van h Yaya Touré mehet az Arsenal-ba.Remélem ez nem igaz.Most már tényleg nem tom h ki megy és ki jön.Egyre kiszámíthatatlan az egész.Eto'o és V.V.-nek is betnbiztos volt a maradása most pedig ha kapnak érte jó ajánlatot akk mehet.
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.12. 14:29:25

visca el barca írta:
barcatom írta:Olyan igazi vilgklasszis kapusunk sose volt, de most én is inkább azt mondom hogy ne most, nem vagyok kibékülve Valdessal de inkább most hagynám mert égetöbb problémák vannak több helyen és tuti zsebbe kell nyúlni! Mondjuk Eto csere már mint eladásával és Benzema érkezésével egyet értek sőt nagyon jó lenne. Ez kb egál is és akkor középre kell még nagy klasszis mondjuk: febregas, diego,nasri, kaka,még egy akviali is a (romából) meg ér egy próbát nálam kevesebb pénzért!! Védelem Dani alves meg még egy magas szivós kifejelös belsö védő!!!!!! De az nagyon kell!!! Vagy vegyenek akár kettö komoly belsöt puyol vissza a helyére szélre és nem kell alves!

remélem ezeket te sem gondoltad teljesen komolyan... karim legalább olyan messze van eto'o-tól mint nasri, diego meg fabregas a nagy klasszis kategoriától :D:D:D

De igenis komolyan gondoltam :):):)!! Talán annyi hogy még nem akkora sztárok , de jegyezd meg amit most mondtam és majd meglátod pl egy két év múlva Benzema hol a tart majd ! És mi lesz Etoval, abba most biztos vagyok feljebb lesz!! És ne szarj be ez azt jelenti hogy Eto én nem szeretem vagy szerintem nem jó vagy volt jó, de az ő karrierja egy másik pályán mozog mint egy Benzemaé és okoska értened kellene hogy majd a bizonyos idöben meglátod magasabban lesz, de még egy nagyobb játékos is lehet majd belöle nem tudhatod még csak 20 éves!!! És én pedig a barca-t szeretem nem pedig a játékosok egyikét (persze mindig van kedvencem mint MESSI) és ennélfogva tudni kell mit kell bizonyos helyzetek be hogy mondjuk még gazdaságilag minöségileg, jövöképileg , jó legyen!!!! Úgye mert még Eto is megfüzetik és ahogy én is érzem nem egy kimondott rossz éve volt csak őt nézve de nálam vesztett már komolyabb meccseken ő se játszott jól ,és gyengülhet jövöre és nem akarom hogy ugyan úgy járjunk mint Ronival már tavaly nem volt ő sem az igazi de még megfizették volna, ma már látod mi van! lehet hogy nehéz lesz eladni 20- 30 millioóért, azelött mi volt? kb 3 szoros?
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.12. 14:13:46

vkp posztra bőven lehet válogatni... kérdés, hogy ki vállalja a padot yaya mögött...

de rossi, mascherano, gattuso, xabi alonso, hargreaves, toulalan, diarra, cana (OM), poulse, diarra (Bordeaux), flamini, makoun, albelda, keita, manuel fernandes (everton) stb stb....

mind-mind kiváló játékosok...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.05.12. 13:40:06

Így van,de azért kellene valaki mögé,főleg így,hiszen Marqueznek is kifelé lóg a lába...ha marad,akkor nem kell senki..max valaki a B-ből pár meccses embernek.. :)
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.12. 13:39:45

Szezon közben halhatatlan vagy mi, megsérülhet és akkor kell neki egy csere sok ész...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.05.12. 13:40:19-kor.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.12. 13:35:25

VKP posztra kit vesz a barca? Mivel Edmilsonnnak mennie kell Toure pedig nagyon sérülékeny.
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.12. 13:12:32

barcatom írta:Olyan igazi vilgklasszis kapusunk sose volt, de most én is inkább azt mondom hogy ne most, nem vagyok kibékülve Valdessal de inkább most hagynám mert égetöbb problémák vannak több helyen és tuti zsebbe kell nyúlni! Mondjuk Eto csere már mint eladásával és Benzema érkezésével egyet értek sőt nagyon jó lenne. Ez kb egál is és akkor középre kell még nagy klasszis mondjuk: febregas, diego,nasri, kaka,még egy akviali is a (romából) meg ér egy próbát nálam kevesebb pénzért!! Védelem Dani alves meg még egy magas szivós kifejelös belsö védő!!!!!! De az nagyon kell!!! Vagy vegyenek akár kettö komoly belsöt puyol vissza a helyére szélre és nem kell alves!
remélem ezeket te sem gondoltad teljesen komolyan... karim legalább olyan messze van eto'o-tól mint nasri, diego meg fabregas a nagy klasszis kategoriától :D:D:D
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.12. 13:10:45

Csak most olvastam ezt a Benzema-Eto'o párhuzamos cikket. Hát elég nagy hüyének kell ahoz lenni, hogy egy jol bevált világklasszist eltékozoljunk. Nemkétlem; Benzema jo játékos, de szerintem Eto'o jobb nála.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.05.12. 13:01:56

](*,) Zubizarreta? És akkor még nem is nagyon mentünk vissza az időben...
Benzema, valaki a középpályások közül és Alves már fel is emésztette a 120 milliós keretet, de ennél jóval több játékost kell venni, ha tényleg ennyi embernek mennie kell az év végén... Arról nem is beszélve, hogy kb mission impossible lenne...
barcatom
Jugador del Barça

2008.05.12. 12:52:53

Olyan igazi vilgklasszis kapusunk sose volt, de most én is inkább azt mondom hogy ne most, nem vagyok kibékülve Valdessal de inkább most hagynám mert égetöbb problémák vannak több helyen és tuti zsebbe kell nyúlni! Mondjuk Eto csere már mint eladásával és Benzema érkezésével egyet értek sőt nagyon jó lenne. Ez kb egál is és akkor középre kell még nagy klasszis mondjuk: febregas, diego,nasri, kaka,még egy akviali is a (romából) meg ér egy próbát nálam kevesebb pénzért!! Védelem Dani alves meg még egy magas szivós kifejelös belsö védő!!!!!! De az nagyon kell!!! Vagy vegyenek akár kettö komoly belsöt puyol vissza a helyére szélre és nem kell alves!
ronaldinho_10
Barça C

2008.05.12. 12:35:20

sziasztok

nem az orvosi csapattal van a gond hanem olyan edzeseket tartanak h egyszeruen hihetetlen es mindenkinek izomhuzodas es szakadas problemja van. rosszak az edzesek ennyi:S
csaba86
Barça B

2008.05.12. 12:20:54

Egyetértek azzal ,hogy Valdez nemalakított idén túl nagyot!
De nem szabad figyelmenkívűl hagynunk , hogy nem ez most a legégetőbb problémánk! Először is a védelmünket kellene gatyába rázni! Szerintem ott kell a legnagyobb átalakítás!
Aztán a középpályára is jóljönne 2-3 kreatív ember! Éshát +1 csatár se ártana! És az orvosi személyzettel is csinálni kell valamit, mert sérülések idén eszméletlen mennyiségben fordultak elő!!
albicelesteX
A Vadász

2008.05.12. 12:05:53

Szerintem se a barca az a klub!a Milan-t eltudom képzelni,hogy kapust venne ugyanis nekik az elég bizonytalan pontjuk,de nem biztos hogy Cech az!
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.12. 12:04:30

25 millió, amikor az idei évben több potyája volt, mint Valdesnek? :lol: Kamu.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.12. 12:01:46

Én nem cserélném le Valdest maximum Cech ért... Ő egy nagyon jó kapus, de sokan előttem Buffont mondták de szerintem ő a VB előtt túlsztárolt kapus.
albicelesteX
A Vadász

2008.05.12. 11:54:08

nekem ez a véleményem!!!
Kép
raúlgonzales89
Barça B

2008.05.12. 11:51:20

ok...de ezek csak vélemények mit vagy ilyen?
Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
Lezárt