Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Rövidebb lenne ha felsorolná kire számít. Nehéz lessz ennyi játékost más klubbnál látni akit eddig szerettem.norbert55 írta:Olvastam még a multkor h Guardiola kire nem számít:
...
visca el barca írta:...okoska... neked kellene érteni, hogy eto'o többé éve folyamatosan bizonyítja tudását, benzemanak meg a [auto_cenzúra] ligue 1-ban eddig volt egy jó idénye semmi több.barcatom írta:okoska értened kellene
hány és hány millió ilyen jatekos van, hogy hu de nagy sztar, aztan ahogy telnek az évek, bekerülnek egy 3X, 4X erősebb ligába és kiderül, hogy közel sem akkora játékosok mint azt gondolták róluk...okoska...![]()
de legyen neked igazad
Ez teljesen alap talan, mondj eggy olyan BArca játékost akiről még nem voltak igazolási pletykák...norbert55 írta:Egyre több helyen fent van h Yaya Touré mehet az Arsenal-ba.Remélem ez nem igaz.Most már tényleg nem tom h ki megy és ki jön.Egyre kiszámíthatatlan az egész.Eto'o és V.V.-nek is betnbiztos volt a maradása most pedig ha kapnak érte jó ajánlatot akk mehet.
...okoska... neked kellene érteni, hogy eto'o többé éve folyamatosan bizonyítja tudását, benzemanak meg a [auto_cenzúra] ligue 1-ban eddig volt egy jó idénye semmi több.barcatom írta:okoska értened kellene
visca el barca írta:barcatom írta:Olyan igazi vilgklasszis kapusunk sose volt, de most én is inkább azt mondom hogy ne most, nem vagyok kibékülve Valdessal de inkább most hagynám mert égetöbb problémák vannak több helyen és tuti zsebbe kell nyúlni! Mondjuk Eto csere már mint eladásával és Benzema érkezésével egyet értek sőt nagyon jó lenne. Ez kb egál is és akkor középre kell még nagy klasszis mondjuk: febregas, diego,nasri, kaka,még egy akviali is a (romából) meg ér egy próbát nálam kevesebb pénzért!! Védelem Dani alves meg még egy magas szivós kifejelös belsö védő!!!!!! De az nagyon kell!!! Vagy vegyenek akár kettö komoly belsöt puyol vissza a helyére szélre és nem kell alves!
remélem ezeket te sem gondoltad teljesen komolyan... karim legalább olyan messze van eto'o-tól mint nasri, diego meg fabregas a nagy klasszis kategoriától:D:D
remélem ezeket te sem gondoltad teljesen komolyan... karim legalább olyan messze van eto'o-tól mint nasri, diego meg fabregas a nagy klasszis kategoriátólbarcatom írta:Olyan igazi vilgklasszis kapusunk sose volt, de most én is inkább azt mondom hogy ne most, nem vagyok kibékülve Valdessal de inkább most hagynám mert égetöbb problémák vannak több helyen és tuti zsebbe kell nyúlni! Mondjuk Eto csere már mint eladásával és Benzema érkezésével egyet értek sőt nagyon jó lenne. Ez kb egál is és akkor középre kell még nagy klasszis mondjuk: febregas, diego,nasri, kaka,még egy akviali is a (romából) meg ér egy próbát nálam kevesebb pénzért!! Védelem Dani alves meg még egy magas szivós kifejelös belsö védő!!!!!! De az nagyon kell!!! Vagy vegyenek akár kettö komoly belsöt puyol vissza a helyére szélre és nem kell alves!
barcatom írta:Olyan igazi vilgklasszis kapusunk sose volt, de most én is inkább azt mondom hogy ne most, nem vagyok kibékülve Valdessal de inkább most hagynám mert égetöbb problémák vannak több helyen és tuti zsebbe kell nyúlni! Mondjuk Eto csere már mint eladásával és Benzema érkezésével egyet értek sőt nagyon jó lenne. Ez kb egál is és akkor középre kell még nagy klasszis mondjuk: febregas, diego,nasri, kaka,még egy akviali is a (romából) meg ér egy próbát nálam kevesebb pénzért!! Védelem Dani alves meg még egy magas szivós kifejelös belsö védő!!!!!! De az nagyon kell!!! Vagy vegyenek akár kettö komoly belsöt puyol vissza a helyére szélre és nem kell alves!