Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bocsi!Perrero írta:http://shakhtar.com/en/team/ lehet, hogy shaktarék tudjákbarcas_srac írta:Én nem akarok a szerény hozzászólásszámommal beleszólni semmibe, de azért írok valamit, hátha segít. "Csigrinszkij" nevét az eurobarca, és még mellette sok oldal rendre rosszul írja. Magyar sportoldalak közül egyedül az NSO-tól láttam azt, h jól írná.
Nos, a játékos neve ukránul: Дмитро Анатолійович Чигринський, ezt lefordítva ezt kapjuk: Dmitro Anatolijovics Csihrinszkij. Ha egy kicsit jobban utána kerestek, esetleg egy ukrán ABC segítségével, ti is észrevehetitek ezt az apró hibát.
Tényleg bocsi mindenkitől, akit esetleg megbántanék. Csak jóindulatból írtam, hátha ezzel segítettem.
ui.: Van a családba, aki érti a nyelvet.
Így van!barcas_srac írta:Én nem akarok a szerény hozzászólásszámommal beleszólni semmibe, de azért írok valamit, hátha segít. "Csigrinszkij" nevét az eurobarca, és még mellette sok oldal rendre rosszul írja. Magyar sportoldalak közül egyedül az NSO-tól láttam azt, h jól írná.
Nos, a játékos neve ukránul: Дмитро Анатолійович Чигринський, ezt lefordítva ezt kapjuk: Dmitro Anatolijovics Csihrinszkij. Ha egy kicsit jobban utána kerestek, esetleg egy ukrán ABC segítségével, ti is észrevehetitek ezt az apró hibát.
Tényleg bocsi mindenkitől, akit esetleg megbántanék. Csak jóindulatból írtam, hátha ezzel segítettem.
ui.: Van a családba, aki érti a nyelvet.
Már ne is haragudj, de nincs igazad. Ha ma nyer a Barça, az a 2008/09-es kiírás 5. trófeája lesz, mivel nem a most kezdődő szezon eredményei alapján játszik egymással a Barcelona és a Donyeck. A mai meccsnek semmi köze a 2009/10-es szezonhoz.Perrero írta:most min megy a vitaHA ma nyernek a "fiaink", akkor az a 2009/10es szezon 2. trófeája lesz, nem a 2008/09es évad 5. kupája...
Perrero írta:most min megy a vitaHA ma nyernek a "fiaink", akkor az a 2009/10es szezon 2. trófeája lesz, nem a 2008/09es évad 5. kupája...
Perrero írta:Mármint KEKet nem![]()
![]()
Ember, miről beszélünk? Épp az előbb írtam, hogy a két meccsből álló döntőt (mindkét meccset) 1998-ban játszották. Persze mindenhol úgy írják, hogy 1997-1998.MichaaBee írta: A meccseket viszont még abban az évben játszották, hogy a csapat BL-t vagy UEFA kupát nyert. Tehát szerintem '92 és '97 lenne helyes.
Én ezt értem Barátom, de hát ha úgy van: "...1997-ben hódították el...", az tudván, hogy 1998-ban volt a két meccs... érdekes. Tehát abban az évben kapták kézbe a trófeát, így nekem az 1998 a helyes évszám, persze nem nagy dolog.Varga Tamás írta:Na igen, de az az 1997-es esztendőhöz tartozik. Nem az 1998-as idényhez.torrestoni írta:1998 január, és március... A többi helyes.
Így Tamás helyesen írta a cikkében.
Szerintem.
Na igen, de az az 1997-es esztendőhöz tartozik. Nem az 1998-as idényhez.torrestoni írta:1998 január, és március... A többi helyes.
Kedves Barátom!torrestoni írta:
Egyébként nem 1997-ben, hanem 1998-ban nyert legutóbb Szuperkupát a Blaugrana. Azon a meccsen még Sergi édesapja is ott volt a kispadon kapusként.
Igen, OM szimpatizánsként ezt megerősíteném, még télen érkezett (de minek?), tehát már az UEFA-kupa fináléjában sem játszhatott, nemhogy ma.Bányász írta:A "Favoritként a szuperkupáért" című cikkben a Sahtar összeállításában szerepel Brandao.Ő tudtommal már a Marseille focistája.
Teljesen mindegy melyik, ugyanarról a játékosról van szó.kanty írta:...Ilson van irva Ilsinho helyet, legalábbis én úgy tudom, h a brazil az utóbbi néven játszik...