Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj h ezt énis csak remélni tudom nekedMessi-#19 írta:Remélem holnap a Barca egy szép kis névnapi ajándékkal ajándékoz meg
D. Alvesnek törölték az eltiltását, úgyhogy játszani fog...Barcaforever írta:Remélem sikerül behúzni a meccset szombaton.Döntő lesz, h ki fog a bal szélen játszani D. Alves hiánya miatt.A múltkor Jesus Navas nem játszott, most fog??![]()
Ronaldinho remélem összeszedi magát.
http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=730czdavid írta:Üdv Barca-szurkolók!
A segítségeteket kérném; váratlanul lehetőségem nyílik ellátogatni Barcelonába, ha már ott járok egy meccset ki nem hagynék. A jegyrendelés menetéről azonban nem tudok semmit, ezért kérem azt, aki volt már kinn a Nou Camp-ba mérkőzésen, ha tud, adjon felvilágosítást, hogyna szerzett jegyet, melyik irodától érdems rendelni, és az ezzel kapcsolatos személyes tapasztalat közlését is szívesen venném.
Köszönettel:Dávid
Ez faxa.Titinho írta:Zambrotta és Bojan nem játszhat szombaton a Sevilla ellen![]()
![]()
Bojan még mindig nem érzi jól magát, neki gyomorproblémái vannak, Zambrotta pedig egy kisebb bokasérülést szedett össze a válogatott meccsen!Mindkettőjüknek kb. egy hetet kell kihagyniuk!
Hát mondhatom, hogy k*rva jóNa most mi lesz a Sevilla ellen... te jó ég!:evil:
Én személyesen még nem voltam kint, de az Arena travel és a Quaestor is foglalkozik jegyértékesítéssel, viszont elég "rendes" áron. Nem tudom, h ha odakint veszed meg, az mennyibe kerül...czdavid írta:Üdv Barca-szurkolók!
A segítségeteket kérném; váratlanul lehetőségem nyílik ellátogatni Barcelonába, ha már ott járok egy meccset ki nem hagynék. A jegyrendelés menetéről azonban nem tudok semmit, ezért kérem azt, aki volt már kinn a Nou Camp-ba mérkőzésen, ha tud, adjon felvilágosítást, hogyna szerzett jegyet, melyik irodától érdems rendelni, és az ezzel kapcsolatos személyes tapasztalat közlését is szívesen venném.
Köszönettel:Dávid
Ebben teljesen igazad van! De sztem azért van 6 jó támadónk, még ha Guddy-t nem vesszük ide akkor is. Az meg elég ritka, h az egész első sor nem áll rendelkezésre, mint pl. egy-két hete. De talán még egy jó csatár elférne még.Lennon írta:Bár azt mondtam hogy lehet hogy befejezem az Euróbarcával de még is maradok mint Riijkard a padon.Már csak azért is mert a Tomiék is egyettértettek velem abban amit írtam,és hogy ne adjam fel mert igazat irok csak nem kénne durván fogalmaznom.Sajnálom ha valakit esetleg megbántottam a hsz-mel vagy ha egy cseppet elvetettem a súlykot akkor mindenkitől bocsánatott kérek.De hagy reagáljak az egyik fórumúzó véleményére aki azt írta hogy azért kell Kríkicset vagy Dos Santost beállitani mert Eto elutazott és Ronaldinhó sérült volt.Na most ha megnézzük pl:a chelseat akkor látthatjuk hogy ha nincs Drogba vagy Ballack akkor cserepadon ott van helyettük J.Cole vagy Kalou illtv. Sevcsenko vagy Pizarro.Mert ugye Anelka a kezdőcsatár igaz?
Szóval én csak azt gondolom hogy minden csapathoz a cserék között is kell hogy legyenek meghatározó játékosok akik megfelelően tudják pótolni hiányzókat.Hogyha nálunk Pl:Ronaldinhó vagy Eto megsérül vagy Messi.Helyettük nekünk nincs kit bevetni akiktől gólokat várnánk mert nem meghatározó egyéniségek ezért kell nekünk számolni azokkal akkik a cserepadon ülnek mint pl:Gudhnjohnsen,Edmilson,Oleguer,Giovanni
Szerintem ezzen változtathatnának hogyha a sztárok kiesnek nálunk akkor
is lehessen az embernek kivel számolni mint pl:Diégó,Nasri,Quaresma
bár ezek inkább a kezdőbe volnának valók.Én szivem szerint Quaresmát vissza hoznám Decó helyére de ezt ők ugy sem teszik szerintem.
Sajnos nem lesz 0-6 valószínűegCS0ki írta:Jaja, nagyon jó keretük van, csak bénáznak. Azért gondolom Te sem számítasz megint egy 0-6ra?Az Atléticonál ugyanez a helyzet,elvesztik a rangadókat,túltaktikázzák a meccseiket pedig zseniális keretük van.De a Sevilla meccs tényleg húzósabb lesz.(mondjuk asszem Alves eltiltott, az afrikai játékosok meg sérülten jöttek vissza) zaragoza nem rossz csapat, csak nehezn nyernek valami miatt. De majd kiderül. A két csatáruk nagyon veszélyes.
Szeretem a Getafét, szimpatikus csapat. (de örültem, amikor leverték a Sevillát!)Remélem Shuszter még emlékszik a játékosok gyenge pontjaira!A Getafét meg nem lebecsülni,hidd el meg fog titeket szorongatni,a másik kettő nem hiszem,bár a Betis is feljövő formában van!De otthon meg kell verni őket... Csalódott lennék, ha 3-4 pontnál többet veszítenénk otthon.
Jaja, nagyon jó keretük van, csak bénáznak. Azért gondolom Te sem számítasz megint egy 0-6ra?Az Atléticonál ugyanez a helyzet,elvesztik a rangadókat,túltaktikázzák a meccseiket pedig zseniális keretük van.
Szeretem a Getafét, szimpatikus csapat. (de örültem, amikor leverték a Sevillát!)Remélem Shuszter még emlékszik a játékosok gyenge pontjaira!A Getafét meg nem lebecsülni,hidd el meg fog titeket szorongatni,a másik kettő nem hiszem,bár a Betis is feljövő formában van!
Kétségtelen,h nehéz meccseink lesznek,bár én a Zaragozát tartom ezek kzül a leggyengébbnek még akkor is ha néha képesek jó játékra(mint pl ellenetekCS0ki írta:Hát, ha egy pontot se szereznétek, akkor biztos eldölne a bajnokság!most vár a legnehezbb időszak a csapatra mert játszunk a Sevilla,Atlético,Zaragoza ellen ha ezen a 3 mecssen nem szerzünk pontottAzért csodáloznék, ha nem szereznétek pontot, de a pontvesztésben bízhatunk.(egyébként a következő 3 fordulóban mi játszunk otthon a Valladoliddal, Getafe-val, illetve idegenben a Betis-szel)
Utána is még lesz nehéz meccsetek, fogadjátok a Villarrealt, mentek Almeira-hoz... De akkor már nekünk is húzósabb meccseink lesznke.(Espanyol, Sevilla...)
Pont ez a baj...Egy ekkora csapat kispadjára nem könnyű csereembert találni. Hiszen aki megközelíti a kezdő játékos tudását, az már egy középcsapatban is fix kezdő lenne, sőt, akár egy másik nagy csapatban is kezdő lehetne, ha az ott hiányposzt. És minek üldögélne valaki egész évben a kispadon így, "várva" a sérüléseket!Szerintem ezzen változtathatnának hogyha a sztárok kiesnek nálunk akkor
bár ezek inkább a kezdőbe volnának valók.
Szóval szerintem az ideális jelölt a kispadra vagy egy rutinos,tapaszalt játékos, aki talán már nem is bírna kezdőként végig egy szezont, tisztában van vele, hogy ő pályafutása már lefelé tart. Pl Thuram nálatok, aki elég megbízható csereember.
A másik típus a fiatal, lelkes játékos, mint amilyen Bojan. Tudja, hogy övé a jövő, de a jelenleg még nem ő az elsőszámú játékos a posztján.
Meg persze van az az eshetőség, aki úgy jön ide valaki , hogy megküzd a helyéért, aztán vagy összejön, vagy nem...Ezek a játékosok szoktak odébbállni 1 év után!
És ugye a pénz is lényeges...A jó játékosnak több a fizetése, és hogy a csereemberek is milliókat keressenek, az nagy luxus. Pláne úgy, hogyha nincsenek nagyon sérülések, akkor alig játszanak.
Hát, ha egy pontot se szereznétek, akkor biztos eldölne a bajnokság!most vár a legnehezbb időszak a csapatra mert játszunk a Sevilla,Atlético,Zaragoza ellen ha ezen a 3 mecssen nem szerzünk pontott
Pont ez a baj...Egy ekkora csapat kispadjára nem könnyű csereembert találni. Hiszen aki megközelíti a kezdő játékos tudását, az már egy középcsapatban is fix kezdő lenne, sőt, akár egy másik nagy csapatban is kezdő lehetne, ha az ott hiányposzt. És minek üldögélne valaki egész évben a kispadon így, "várva" a sérüléseket!Szerintem ezzen változtathatnának hogyha a sztárok kiesnek nálunk akkor
bár ezek inkább a kezdőbe volnának valók.