2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát igen, megérdemelnéBoixos írta: LE KELL TENNI A SCUDETTOT A SÍRJÁRA!
"...először dos adott egy zsugát lennonnak, ..."Valbali írta:Giovani játszott a Tottenhamben?
Sajnállak...Boixos írta:gomes véd, a gólokat pedig a "bent"-tel kezdődő nevűek rúgták (2-2), plusz john lennon is vállalt egyet...
Én mostanában áltam át a tottenhamhoz... gomes véd?Boixos írta:hát, kezdem átérezni a milandrukkerek lelkiállapotának milyenségét a cselzi elleni meccsük után, amikor begyűjtötték tőlük aztaz ominózus ötöst.
tottenham-ASR 5-0 úgy, h 4 perc után már 2-0ra égtünk...
és még van hátra pár perc...![]()
![]()
![]()
remélem, ez a bugi csak egy rossz álom marad a bajnokság kezdetére...
sztem meg ilyenkor verhetik a fejüket, h ha ebből nem tud 100%-ban kigyógyulni Kaká, akkor miért nem adták a Chelseanek 100 milkáért, h ők szívják megszajko írta:senzu írta:"Közben a Milan orvosai a legjobb úton haladnak afelé, hogy minden idők legrosszabb stábjává válassza őket az olasz közvélemény. Ronaldo félrekezelése után most csapott le az újabb ménkű, miszerint Kaká operációja nemcsak sikertelen, de felesleges is volt. A brazil irányító az első néhány fordulót biztosan kénytelen kihagyni, ami a létező legrosszabb hír Carlo Ancelotti csapata számára."
zsindex.hu, úgyhogy nem tudom mennyire hiteles, de azért vicces
Ez még1 csapás a Milánnak azok után,hogy R80-at leigazolták!
senzu írta:"Közben a Milan orvosai a legjobb úton haladnak afelé, hogy minden idők legrosszabb stábjává válassza őket az olasz közvélemény. Ronaldo félrekezelése után most csapott le az újabb ménkű, miszerint Kaká operációja nemcsak sikertelen, de felesleges is volt. A brazil irányító az első néhány fordulót biztosan kénytelen kihagyni, ami a létező legrosszabb hír Carlo Ancelotti csapata számára."
Ezt neee... Nagyon komoly. Ehhez már ész kell.senzu írta:"Közben a Milan orvosai a legjobb úton haladnak afelé, hogy minden idők legrosszabb stábjává válassza őket az olasz közvélemény. Ronaldo félrekezelése után most csapott le az újabb ménkű, miszerint Kaká operációja nemcsak sikertelen, de felesleges is volt. A brazil irányító az első néhány fordulót biztosan kénytelen kihagyni, ami a létező legrosszabb hír Carlo Ancelotti csapata számára."