Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.12.31. 00:12:37

Én szépen megvárnám, míg Henry-nak lejár a szerződése és aztán raknám Bojan-t a helyére.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
7_Barna_7
Barça B

2008.12.30. 19:15:34

takivini írta:Szerintem az, hogy melyik edző hogy dönt, az szituáció illetve egyénfüggő is. A te csapatodnál valószínűleg a posztodon nem volt hozzád hasonló képességű játékos, és bár utált, még is betett a kezdőbe. A Barcánál ez nem igaz, egy Henry, Eto'o, Messi, Hleb, Iniesta kvintett mögött elég nehéz kezdőbe kerülni, főleg ha az ember még csak 18.

Egy Pep habitusú ember, szerintem mindig megfontoltan dönt, és eddig nem is igazán volt olyan döntése amely rossznak bizonyult volna. Biztos vagyok benne hogy idővel Bojan is megkapja a sanszot a bizonyításra. Emlékezzetek vissza, a szezon elején Guardiola nem igazán számított kezdőként Touréra, és most pedig nyilvánvalóan kezdő, alapembere a 2008/09-es Barcának. Ha Bojanból ebben az évben alapember nem is lesz, de fog még szerepelni ennél jóval többet ebben az évben, mondom ezt úgy hogy én jó döntésnek tartanám a kölcsönadását egy erős középcsapatnak.
Ez mind igaz...abban kételketed h kölcsön kellene adni mert szeretem Bojant és örülnék ,hogy ha ismét menne neki a játék,de ezt mindenki látja h amikor játszik az nem elfogatható ezen a szinten.
Més qué un Club!
Visca el Barca!
Katalán a szív,kék a lélek,BARCELONA fan maradok amíg élek!
takivini
Capitá del Barça

2008.12.30. 18:21:58

Szerintem az, hogy melyik edző hogy dönt, az szituáció illetve egyénfüggő is. A te csapatodnál valószínűleg a posztodon nem volt hozzád hasonló képességű játékos, és bár utált, még is betett a kezdőbe. A Barcánál ez nem igaz, egy Henry, Eto'o, Messi, Hleb, Iniesta kvintett mögött elég nehéz kezdőbe kerülni, főleg ha az ember még csak 18.

Egy Pep habitusú ember, szerintem mindig megfontoltan dönt, és eddig nem is igazán volt olyan döntése amely rossznak bizonyult volna. Biztos vagyok benne hogy idővel Bojan is megkapja a sanszot a bizonyításra. Emlékezzetek vissza, a szezon elején Guardiola nem igazán számított kezdőként Touréra, és most pedig nyilvánvalóan kezdő, alapembere a 2008/09-es Barcának. Ha Bojanból ebben az évben alapember nem is lesz, de fog még szerepelni ennél jóval többet ebben az évben, mondom ezt úgy hogy én jó döntésnek tartanám a kölcsönadását egy erős középcsapatnak.
Kép
7_Barna_7
Barça B

2008.12.30. 17:41:24

cps46 írta:Egyrészt...
Azt egy dolog, hogy néha kap 10 perceket és ennyi idő alatt nem lehet bizonyítani. De Pepnek bizonyíthat az edzésken, és ha ott tényleg akkora király lenne, akkor biztos, hogy meccseken is többet láthatnánk.
Másrészt...
Még csak 18 éves, és nézzük meg, hogy kik vannak előtte. Messinek annak idején "csak" egy Giuly-t kellett kiszorítania, és ez is csak lépésről lépésre ment neki.
Harmadrészt...
Szerintem Bojannak inkább a 2 ékes játék fekszik, amikor egyszerre lehet kiszolgáló és befejező is. Mi viszont nem ezt nyomjuk, és amíg jól megy, nem is nagyon kell változtatni ezen.

Én azt mondom, hogy dolgozzon becsülettel, és várja ki a sorát.
Pontosan.Edzésen lehet bizonyítani.Nekem volt egy idióta edzőm aki nem szeretett mert 12 évesen az ifiben is játszattak és egy szallag húzódásos (sérülésem)után nem tett be a kezdőbe ,ennek az oka a sérülés volt és az ,hogy utált.De utána edzésen hajtottam,és betett és le se cserélt pedig szíve szerint a padra se tett volna...szval ennyit arról h Bojan nem kap lehetőséget.Ha oda tenné magát edzésen rendesen akkor biztos vagyok benne ,hogy több lehetőséget kapna.Arról meg ,hogy ki sportól ne nyissunk vitát....
Més qué un Club!
Visca el Barca!
Varatrix
Director del Fútbol

2008.12.30. 16:06:56

BarcasKrisz írta:Guardiola és Bojan viszonyában ez szerintem azért nincs így(akkor már lennének róla híradások)
Sajnálom hogy így alkakult az edződdel!

De a másik sajnálatos hír hogy volt arról híradás, hogy nem felhőtlen a viszony Bojan és Guardiola között.

Bojant meg kérte tavaly Guardiola ha nem jelölik a meccsekre jöjjön, segítsen a B csapatnak. S Bojan nemet mondott.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lesy
Capitá del Barça

2008.12.30. 15:55:03

Erről az esetről korábban hallottam, hogy Pep azért "pikkel" rá, mert mikor még a B-csapat edzője volt megkérte Bojant arra, hogy amennyiben nem játszik a felnőttben, segítse játékával a "reserveket". Ő pedig ezt visszautasította. Nemtom, lehet csak kacsa az egész, de érdekes.
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.12.29. 22:23:23

Varatrix írta: ... ha tőlem elvárnák hogy 10 perc alatt belerázódjak, és bizonyítsak... Hát nem is tudom mit tennék.
Megsértődnék!
Bojan nem tette, hajt ezerrel!
Kétségbe van esve szegény gyerek hogy úgy végzi mint Dos Santos!
Bocsi...
...de szerintem a sértődés nem jó reakció ilyenkor.
Bár nem én lettem megszólítva(elnézést ezért), de elmesélem egy sztorimat ezzel kapcsolatban.
1991-ben a gimi kosárcsapatában játszottam, amikor az edző egy dolog miatt megorrolt rám és onnan kezdve nem vette szívesen, ha edzésen megjelenek. Csapatba állítás szóba sem jöhetett.

Az történt, hogy bemelegítés után nem hallottam az edzés kezdetét jelző sípszót és tovább dobáltam palánkra. Erre ő jól hátbadobott vagy 5 méterről teljes erőből. Onnantól persze oké volt a dolog, elismertem, hogy hibáztam, de - egy éven át, amíg másik csapatba nem kerültem - folyamatosan szekált, hacsak lehetett kihagyott a gyakorlatokból, ha egymás elleni játék során 20-nál többet dobtam, az emberem meg nem dobott 10-nél többet(és védekezésnél ez általában így volt), azt is hang nélkül vette tudomásul.

Guardiola és Bojan viszonyában ez szerintem azért nincs így(akkor már lennének róla híradások), de egy sportoló esetében akkor sem a sértődés a megoldás, hanem a türelem és a küzdés. Ha meg emberi probléma van(de hangsúlyozom, szerintem esetükben NINCSEN), akkor is a futballkarrier a legfontosabb, tudni kell emelt fővel és elegánsan, sértődés nélkül távozni.

/Ismerős Arcok/
cps46
Entrenador del Barça

2008.12.29. 20:22:49

Egyrészt...
Azt egy dolog, hogy néha kap 10 perceket és ennyi idő alatt nem lehet bizonyítani. De Pepnek bizonyíthat az edzésken, és ha ott tényleg akkora király lenne, akkor biztos, hogy meccseken is többet láthatnánk.
Másrészt...
Még csak 18 éves, és nézzük meg, hogy kik vannak előtte. Messinek annak idején "csak" egy Giuly-t kellett kiszorítania, és ez is csak lépésről lépésre ment neki.
Harmadrészt...
Szerintem Bojannak inkább a 2 ékes játék fekszik, amikor egyszerre lehet kiszolgáló és befejező is. Mi viszont nem ezt nyomjuk, és amíg jól megy, nem is nagyon kell változtatni ezen.

Én azt mondom, hogy dolgozzon becsülettel, és várja ki a sorát.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
I'm a legend
Jugador del Barça

2008.12.29. 19:51:57

Varatrix írta:
7_Barna_7 írta:Hiába,ennyi erővel mondhatuk volna Dinhora is 2006-os idény után amikor már gyengült a játéka és nem játszott annyit ,hogy tavaly "bebizonyította"...de hiába za tavaly volt...Bojanak most kéne bizonyítani amikor végre ismét nagyon megy a Barcának...de ti is láttátok,hogy amikor játszott és nem ment neki elsírta magát mert ő is érezte ,hogy nem megy neki...de ez nem azt jelenti h nem nagy tehetség mert szerintem óriási játékos lesz...de hiába szeretnénk ez nem az ő idénye...eddig.
Bizonyítania kéne valóban, de kap rá lehetőséget?
Nem igazán!
Nem tudom te sportoló vagy e, de ha tőlem elvárnák hogy 10 perc alatt belerázódjak, és bizonyítsak... Hát nem is tudom mit tennék.
Megsértődnék!
Valóban az a gond,hogy nemkap elég játéklehetőséget,amikor pedig kap,eléggé görcsösen játszik! :?
Varatrix
Director del Fútbol

2008.12.29. 19:34:30

7_Barna_7 írta:Hiába,ennyi erővel mondhatuk volna Dinhora is 2006-os idény után amikor már gyengült a játéka és nem játszott annyit ,hogy tavaly "bebizonyította"...de hiába za tavaly volt...Bojanak most kéne bizonyítani amikor végre ismét nagyon megy a Barcának...de ti is láttátok,hogy amikor játszott és nem ment neki elsírta magát mert ő is érezte ,hogy nem megy neki...de ez nem azt jelenti h nem nagy tehetség mert szerintem óriási játékos lesz...de hiába szeretnénk ez nem az ő idénye...eddig.
Bizonyítania kéne valóban, de kap rá lehetőséget?
Nem igazán!
Nem tudom te sportoló vagy e, de ha tőlem elvárnák hogy 10 perc alatt belerázódjak, és bizonyítsak... Hát nem is tudom mit tennék.
Megsértődnék!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
7_Barna_7
Barça B

2008.12.29. 19:26:01

LM10 írta:
7_Barna_7 írta:Szerintem mindenki aki néz Barca meccset az eggyet ért abban h Bojan idén egy rakás sz*r...Év elején még sajnáltam,hogy alig kap lehetőséget, de ahogy mostanában játszik...hát eggyezzünk meg abban,hogy inkább nem mondok rá semmit...
Ez hülyeség! Bojan nagy tehetség idán nem bizonyította de tavaly gyengébb Barcába fiatalon bizonyította hogy klasszis lesz belőle!
Hiába,ennyi erővel mondhatuk volna Dinhora is 2006-os idény után amikor már gyengült a játéka és nem játszott annyit ,hogy tavaly "bebizonyította"...de hiába za tavaly volt...Bojanak most kéne bizonyítani amikor végre ismét nagyon megy a Barcának...de ti is láttátok,hogy amikor játszott és nem ment neki elsírta magát mert ő is érezte ,hogy nem megy neki...de ez nem azt jelenti h nem nagy tehetség mert szerintem óriási játékos lesz...de hiába szeretnénk ez nem az ő idénye...eddig.
Més qué un Club!
Visca el Barca!
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.12.29. 18:35:28

BarcasKrisz írta:Bojannak azért nem megy mostanság, mert a két klasszis középcsatárunk mögött nem jut - nem is juthat - szóhoz. Én kölcsönadnám, egy Ajax, vagy egy spanyol kiscsapat ideális terep lenne Neki( ahogy azt már korábban is írtátok itt).
Sztem meg itt többet tud tanulni, sehol nem lenne olyan jó mentora, mint itt Pep. Viszont, majd sztem még lehetősége is lesz mivel, majd 1szerre kell helyt állnunk a bajnokságban, a BL-ben és a kupában is.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.12.29. 18:32:57

Tavaj is voltak klasszis középcsatáraink. Jobbára szélen kapott lehetőséget. Nem adnám kölcsön, hanem több lehetőséget adnék neki, szerintem nincs önbizalma. Ha sérült csatárunk van inkább Hlebet vagy Iniestát viszi elöre az edző. Igy nem fog fejlődni. Tavaj gyengébb csapatba jobban szrepelt mert biztak benne.
Fecó
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.12.29. 18:23:15

Bojannak azért nem megy mostanság, mert a két klasszis középcsatárunk mögött nem jut - nem is juthat - szóhoz. Én kölcsönadnám, egy Ajax, vagy egy spanyol kiscsapat ideális terep lenne Neki( ahogy azt már korábban is írtátok itt).

/Ismerős Arcok/
LM10
Director del Fútbol

2008.12.29. 16:05:31

7_Barna_7 írta:Szerintem mindenki aki néz Barca meccset az eggyet ért abban h Bojan idén egy rakás sz*r...Év elején még sajnáltam,hogy alig kap lehetőséget, de ahogy mostanában játszik...hát eggyezzünk meg abban,hogy inkább nem mondok rá semmit...
Ez hülyeség! Bojan nagy tehetség idán nem bizonyította de tavaly gyengébb Barcába fiatalon bizonyította hogy klasszis lesz belőle!
7_Barna_7
Barça B

2008.12.29. 16:01:43

Szerintem mindenki aki néz Barca meccset az eggyet ért abban h Bojan idén egy rakás sz*r...Év elején még sajnáltam,hogy alig kap lehetőséget, de ahogy mostanában játszik...hát eggyezzünk meg abban,hogy inkább nem mondok rá semmit...
Més qué un Club!
Visca el Barca!
I'm a legend
Jugador del Barça

2008.12.29. 12:39:15

Nemtudja esetleg vki h Bojannak meddig van szerződése,illetve h mennnyit keres jelenleg? :oops:
Master19
Capitá del Barça

2008.12.28. 20:26:46

MichaaBee írta:Guardiola sosem volt az edzője az ificsapatban. az ilyeneket honnan veszitek? :?
Én úgy tudom,hogy tavaly amikor Pep volt az edző az ifi.csapatban akkor mondta Bojannak,hogy menjen le az ifibe játszani,de Bojan mondta,hogy nem megy!És ez az a nagy "összeveszés" :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Master19 2008.12.28. 20:27:11-kor.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.12.28. 20:21:52

Guardiola sosem volt az edzője az ificsapatban. az ilyeneket honnan veszitek? :?

Bojan 2007 nyarán jött fel az A csapatba, Rijkaard utolsó éve előtt. Ekkor nevezték ki Pepet a B csapat edzőjeként... ő csak az elmúlt évben kezdte az edzősködést.

szerk.: én se bánnám, ha Owen szintet képviselne, csak remélem, h soha nem lesz olyan sérülékeny! :lol:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Xavi#6
Barça C
Kapcsolat:

2008.12.28. 20:13:28

Valóban.Eto'o nyilatkozata szép volt.Krkic nagyon jó játékos most fog igazán fejlődni BL-ben 2x betalált és egy kicsit bizonytalan még dehát 18 éves.Nagyon szeretne bizonyitani mert volt régebben egy összetűzése Guardiolával,még a ifi csapatba!De nagyon érett kora ellenére és ez lesz jobb is
Gárnát vörös a szív kék a lélek Barcelonas leszek amíg élek!!!
Vamos Catalunya-Barcelona.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.12.28. 14:37:49

érett a fiú, szép nyilatkozat. Eto'o azt nyilatkozta nemrég, hogy a veszélyt rá nem az esetleges igazolások jelentik(még nyáron volt asszem) hanem egy csapattárs: Krkic. nem semmi, főleg, mert komolyan mondta, kis ördögfióka egyetlen baja, az a helyzetkihasználás, de ez egy 18 évesnél még ugye fog változni... :D :D
Sanama
Llegenda del Barça

2008.12.28. 14:31:36

Biztos vagyok benne,hogy egy hatalmas játékos vállhat belőle.

Talán Michael Owenhez lesz hasonló a játékstílusa,mivel ő is elég alacsony. Nem is bánnám,ha olyan lenne,mint az angol. Imádtam az ő játékát is,remélem Bojan még több örömöt fog okozni számomra!

Én bízok Krikic-ben és a kitartásában,és,hogy egy idő után "legyőzi önnmagát" és pár éven belül kezdőbe kerülhet.

GYERÜNK BOJAN , GÍ TOVÁBB :arrow: :arrow: :arrow:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.12.28. 14:18:08

A napokban nyilatkozott: Angol verzió

Jó látni, hogy fiatal kora ellenére milyen érett :!: Csak így tovább, Bojan és a Barca emblematikus figurája lehetsz =D>
.
Rammstein
Barça B

2008.12.11. 20:45:34

Nem tudom, hogy ti, hogy látjátok, de én némiképp attól tartok, hogy ha a Barca nyélbe üti a Benzema, Agüero igazolásokat (utóbbit én nagyon jó gondolatnak találom :)) Bojannak még ennyi játékidő sem jutna. Ti hogy látjátok :?:
Barcafan19
Barça B

2008.12.11. 19:48:23

Köszi szépen!!! :D Hálám üldözzön sokáig:D
Lezárt