Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mind igaz...abban kételketed h kölcsön kellene adni mert szeretem Bojant és örülnék ,hogy ha ismét menne neki a játék,de ezt mindenki látja h amikor játszik az nem elfogatható ezen a szinten.takivini írta:Szerintem az, hogy melyik edző hogy dönt, az szituáció illetve egyénfüggő is. A te csapatodnál valószínűleg a posztodon nem volt hozzád hasonló képességű játékos, és bár utált, még is betett a kezdőbe. A Barcánál ez nem igaz, egy Henry, Eto'o, Messi, Hleb, Iniesta kvintett mögött elég nehéz kezdőbe kerülni, főleg ha az ember még csak 18.
Egy Pep habitusú ember, szerintem mindig megfontoltan dönt, és eddig nem is igazán volt olyan döntése amely rossznak bizonyult volna. Biztos vagyok benne hogy idővel Bojan is megkapja a sanszot a bizonyításra. Emlékezzetek vissza, a szezon elején Guardiola nem igazán számított kezdőként Touréra, és most pedig nyilvánvalóan kezdő, alapembere a 2008/09-es Barcának. Ha Bojanból ebben az évben alapember nem is lesz, de fog még szerepelni ennél jóval többet ebben az évben, mondom ezt úgy hogy én jó döntésnek tartanám a kölcsönadását egy erős középcsapatnak.
Pontosan.Edzésen lehet bizonyítani.Nekem volt egy idióta edzőm aki nem szeretett mert 12 évesen az ifiben is játszattak és egy szallag húzódásos (sérülésem)után nem tett be a kezdőbe ,ennek az oka a sérülés volt és az ,hogy utált.De utána edzésen hajtottam,és betett és le se cserélt pedig szíve szerint a padra se tett volna...szval ennyit arról h Bojan nem kap lehetőséget.Ha oda tenné magát edzésen rendesen akkor biztos vagyok benne ,hogy több lehetőséget kapna.Arról meg ,hogy ki sportól ne nyissunk vitát....cps46 írta:Egyrészt...
Azt egy dolog, hogy néha kap 10 perceket és ennyi idő alatt nem lehet bizonyítani. De Pepnek bizonyíthat az edzésken, és ha ott tényleg akkora király lenne, akkor biztos, hogy meccseken is többet láthatnánk.
Másrészt...
Még csak 18 éves, és nézzük meg, hogy kik vannak előtte. Messinek annak idején "csak" egy Giuly-t kellett kiszorítania, és ez is csak lépésről lépésre ment neki.
Harmadrészt...
Szerintem Bojannak inkább a 2 ékes játék fekszik, amikor egyszerre lehet kiszolgáló és befejező is. Mi viszont nem ezt nyomjuk, és amíg jól megy, nem is nagyon kell változtatni ezen.
Én azt mondom, hogy dolgozzon becsülettel, és várja ki a sorát.
Sajnálom hogy így alkakult az edződdel!BarcasKrisz írta:Guardiola és Bojan viszonyában ez szerintem azért nincs így(akkor már lennének róla híradások)
Bocsi...Varatrix írta: ... ha tőlem elvárnák hogy 10 perc alatt belerázódjak, és bizonyítsak... Hát nem is tudom mit tennék.
Megsértődnék!
Bojan nem tette, hajt ezerrel!
Kétségbe van esve szegény gyerek hogy úgy végzi mint Dos Santos!
Valóban az a gond,hogy nemkap elég játéklehetőséget,amikor pedig kap,eléggé görcsösen játszik!Varatrix írta:Bizonyítania kéne valóban, de kap rá lehetőséget?7_Barna_7 írta:Hiába,ennyi erővel mondhatuk volna Dinhora is 2006-os idény után amikor már gyengült a játéka és nem játszott annyit ,hogy tavaly "bebizonyította"...de hiába za tavaly volt...Bojanak most kéne bizonyítani amikor végre ismét nagyon megy a Barcának...de ti is láttátok,hogy amikor játszott és nem ment neki elsírta magát mert ő is érezte ,hogy nem megy neki...de ez nem azt jelenti h nem nagy tehetség mert szerintem óriási játékos lesz...de hiába szeretnénk ez nem az ő idénye...eddig.
Nem igazán!
Nem tudom te sportoló vagy e, de ha tőlem elvárnák hogy 10 perc alatt belerázódjak, és bizonyítsak... Hát nem is tudom mit tennék.
Megsértődnék!
Bojan nem tette, hajt ezerrel!
Kétségbe van esve szegény gyerek hogy úgy végzi mint Dos Santos!
Bizonyítania kéne valóban, de kap rá lehetőséget?7_Barna_7 írta:Hiába,ennyi erővel mondhatuk volna Dinhora is 2006-os idény után amikor már gyengült a játéka és nem játszott annyit ,hogy tavaly "bebizonyította"...de hiába za tavaly volt...Bojanak most kéne bizonyítani amikor végre ismét nagyon megy a Barcának...de ti is láttátok,hogy amikor játszott és nem ment neki elsírta magát mert ő is érezte ,hogy nem megy neki...de ez nem azt jelenti h nem nagy tehetség mert szerintem óriási játékos lesz...de hiába szeretnénk ez nem az ő idénye...eddig.
Hiába,ennyi erővel mondhatuk volna Dinhora is 2006-os idény után amikor már gyengült a játéka és nem játszott annyit ,hogy tavaly "bebizonyította"...de hiába za tavaly volt...Bojanak most kéne bizonyítani amikor végre ismét nagyon megy a Barcának...de ti is láttátok,hogy amikor játszott és nem ment neki elsírta magát mert ő is érezte ,hogy nem megy neki...de ez nem azt jelenti h nem nagy tehetség mert szerintem óriási játékos lesz...de hiába szeretnénk ez nem az ő idénye...eddig.LM10 írta:Ez hülyeség! Bojan nagy tehetség idán nem bizonyította de tavaly gyengébb Barcába fiatalon bizonyította hogy klasszis lesz belőle!7_Barna_7 írta:Szerintem mindenki aki néz Barca meccset az eggyet ért abban h Bojan idén egy rakás sz*r...Év elején még sajnáltam,hogy alig kap lehetőséget, de ahogy mostanában játszik...hát eggyezzünk meg abban,hogy inkább nem mondok rá semmit...
Sztem meg itt többet tud tanulni, sehol nem lenne olyan jó mentora, mint itt Pep. Viszont, majd sztem még lehetősége is lesz mivel, majd 1szerre kell helyt állnunk a bajnokságban, a BL-ben és a kupában is.BarcasKrisz írta:Bojannak azért nem megy mostanság, mert a két klasszis középcsatárunk mögött nem jut - nem is juthat - szóhoz. Én kölcsönadnám, egy Ajax, vagy egy spanyol kiscsapat ideális terep lenne Neki( ahogy azt már korábban is írtátok itt).
Ez hülyeség! Bojan nagy tehetség idán nem bizonyította de tavaly gyengébb Barcába fiatalon bizonyította hogy klasszis lesz belőle!7_Barna_7 írta:Szerintem mindenki aki néz Barca meccset az eggyet ért abban h Bojan idén egy rakás sz*r...Év elején még sajnáltam,hogy alig kap lehetőséget, de ahogy mostanában játszik...hát eggyezzünk meg abban,hogy inkább nem mondok rá semmit...
Én úgy tudom,hogy tavaly amikor Pep volt az edző az ifi.csapatban akkor mondta Bojannak,hogy menjen le az ifibe játszani,de Bojan mondta,hogy nem megy!És ez az a nagy "összeveszés"MichaaBee írta:Guardiola sosem volt az edzője az ificsapatban. az ilyeneket honnan veszitek?![]()