Varatrix írta:
... ha tőlem elvárnák hogy 10 perc alatt belerázódjak, és bizonyítsak... Hát nem is tudom mit tennék.
Megsértődnék!
Bojan nem tette, hajt ezerrel!
Kétségbe van esve szegény gyerek hogy úgy végzi mint Dos Santos!
Bocsi...
...de szerintem a sértődés nem jó reakció ilyenkor.
Bár nem én lettem megszólítva(elnézést ezért), de elmesélem egy sztorimat ezzel kapcsolatban.
1991-ben a gimi kosárcsapatában játszottam, amikor az edző egy dolog miatt megorrolt rám és onnan kezdve nem vette szívesen, ha edzésen megjelenek. Csapatba állítás szóba sem jöhetett.
Az történt, hogy bemelegítés után nem hallottam az edzés kezdetét jelző sípszót és tovább dobáltam palánkra. Erre ő jól hátbadobott vagy 5 méterről teljes erőből. Onnantól persze oké volt a dolog, elismertem, hogy hibáztam, de - egy éven át, amíg másik csapatba nem kerültem - folyamatosan szekált, hacsak lehetett kihagyott a gyakorlatokból, ha egymás elleni játék során 20-nál többet dobtam, az emberem meg nem dobott 10-nél többet(és védekezésnél ez általában így volt), azt is hang nélkül vette tudomásul.
Guardiola és Bojan viszonyában ez szerintem azért nincs így(akkor már lennének róla híradások), de egy sportoló esetében akkor sem a sértődés a megoldás, hanem a türelem és a küzdés. Ha meg emberi probléma van(de hangsúlyozom, szerintem esetükben NINCSEN), akkor is a futballkarrier a legfontosabb, tudni kell emelt fővel és elegánsan, sértődés nélkül távozni.