2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Előszőr is azért Calderon a..., mert az egész hír egy kacsa, és semmi másra nem jó, csak feszültségkeltésre. Ha igaz lenne a hír, akkor valszeg már rég nyílvánosságra hozták volna, ugyanis az EB döntő nem most volt.Balinho írta:Most ebben miért Calderon a szarkeverő? Ki könyörgött? A helyzet az hogy Eto'o-val elqrt valamit a tisztelt vezetőség. Úgy akarták elpasszolni, hogy nem volt reális indok erre. Samu meg hozta a szokásos formáját és úgy akart visszavágni, hogy a lehető legjobban fájjon. Eto'o ilyen volt mindig, megsértődött mindenen, a 87. percben történő lecserélésen keresztül a harmadosztályú ellenfél elleni pihenőjén át, egy kirúgott gyeptégláig mindenen.Bestbarca írta:Na az az undorító, mocskos, aljas, sz@arkeverő... madridi, váhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
Most olvasom a hírt, hogy állítólag Eto'o az EB döntő előtt felajánlotta a szolgálatait annak a gerinctelen Calderonnak.
Azért a cabronozást nem hinném hogy megbocsátanák neki odaát, másrészt Calderon épphogy nem akarja vinni... Egyébként meg szerintem abban sincs semmi amit CéRonival csinálnak. Minden klub ugyanezt csinálja. Még az olynagyon felháborodott Ferguson is ezt csinálja, csak most nem ők a kisebb hal és ezen van begőzölve most Sir Alkesz (ahogy a Tottenham Berbatov meg a MU miatt).
De ugyanezt csináltuk mi is Alvesnél. Ha CéRonaldo menni akar menjen, ebben senki nem gátolhatja meg. Egyébként senki nem ér meg 100M eurót...
hát először is Eto'onak azért kell mennie mert már eléggé belefásult a csapatba nincs kihívás neki mint roninál 2. Drogba klasszisokkal jobb csatár mint Treze szerintem ésaz angol bajnokság védői pöppet keményebbek mint az olaszBestbarca írta:Szerintem is ez lehet az oka, hogy Eto'o tól meg akarunk válni. Személy szerint én is örülnék Trezeguet érkezésének, bár ha már erőcsatárt keresünk, akkor azért Drogba alkalmasabb lenne. Bár Trezeguet az olasz védőkön edződik évek óta, akik azért nem finomkodnak. Jah és azt se felejtsük, hogy ő 218 meccsen 160 gólt lőtt a Juvéban, úgyhogy ő aztán gólzsák. Jah és pluszban ne feledjük ,hogy egy "picit" jól megértik egymást Henryval, hatalmas haverok, úgyhogy kemény lenne az fix. Viszont szerintem nem ártana csipkedni magunkat az igazolásokkal, mert lassan jön az ősz és még össze is kellene szokni a csapatnak, nem lesz idő arra, hogy szezon közben alakuljon ki az összhang.Titinho írta: Igen igen. Ezen már én is gondolkodtam. Tucatjával lövi a gólokat és mégsem kell egy ilyen tehetséges játékos.
De akkor rájöttem amikor kinevezték Pep-et és kiderült, hogy érkezik majd egy új 9-es. Ha megnézzük az eddigi jelölteket, szinte mindegyik kivétel nélkül az a tipikus erőcsatár. (na jó talán Villa nem az) A nagydarab, 190 cm magas, 85 kg-os, izmos, jól fejelő csatárok, szó szerint "állatok" a pályán. Pl.: Benzema, Adebayor, Drogba, Berbatov, Gomez vagy éppen Trezeguet. Azok akik nekimennek a védőknek és nem a csatár pattan le a másikról, hanem éppen a védő. Igaz nincsenek olyan gyorsak mint Eto'o, Villa vagy mondjuk Huntelaar, de a testi erejük az igen nagy. Szerintem ezért is megy el Eto'o, ezért is nem hajtunk ezerrel Villára és Huntira.
Nekem ez a véleményem, én ezt így látom.
Remélem ezekből a nevekből a régi kedvencem Trezeguet jön!
Most ebben miért Calderon a szarkeverő? Ki könyörgött? A helyzet az hogy Eto'o-val elqrt valamit a tisztelt vezetőség. Úgy akarták elpasszolni, hogy nem volt reális indok erre. Samu meg hozta a szokásos formáját és úgy akart visszavágni, hogy a lehető legjobban fájjon. Eto'o ilyen volt mindig, megsértődött mindenen, a 87. percben történő lecserélésen keresztül a harmadosztályú ellenfél elleni pihenőjén át, egy kirúgott gyeptégláig mindenen.Bestbarca írta:Na az az undorító, mocskos, aljas, sz@arkeverő... madridi, váhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
![]()
Most olvasom a hírt, hogy állítólag Eto'o az EB döntő előtt felajánlotta a szolgálatait annak a gerinctelen Calderonnak.
kaka írta:drogba nem kelenne sztem, mert vén. nem kicsit, nagyon.2-3 évre nem éri meg. (sztem) inkább gomez, vagy adebayor bácsi.XD
És ha holnap elökerül valahonnan mondjuk ibrahimovics neve akkor neki fogsz örülni! Vagy hernanesnek vagy thiago nevesnek vagy éppen aki van...norbert55 írta:Drogbát azért tettem ki mert már szinte biztos volt h jön.Viszont Treze-nek tényleg örülnék.
Az oké, azt én is olvastam, na de ez új, hogy Eto'o könyörögött. Azért ez egy "picit" erősebb! A lassan tényleg szennylapnak számító goal.com-on zsír új hír, de az as-re hivatkoznak. Egyébként meg ez a sok sz@rkeverés annyira beleillik a Real profiljába, ezért akkor nagy...matyi02 írta:Bestbarca
Én azt olvastam hogy Shuszter akarja és eto'o is akar meni ...
De Calderon nem anyira akarja![]()
húha... két 30-on felüli csatár? jesszus... na nehogy már... csupa u9-est a kezdőbe!MQuC írta:Két 30on felüli csatár...
Én azért ezt nem mondanám.... Sőt egyáltalán nem lenne világverő... Két 30on felüli csatár. Ami nem akkora baj de nem egy előny sem. Jó csatársornak mondanám ,mert ismerik egymást, de nem világverő .Poszi írta: gen egy Henry Trezi csatárpáros világverő lenne!
Szerintem is ez lehet az oka, hogy Eto'o tól meg akarunk válni. Személy szerint én is örülnék Trezeguet érkezésének, bár ha már erőcsatárt keresünk, akkor azért Drogba alkalmasabb lenne. Bár Trezeguet az olasz védőkön edződik évek óta, akik azért nem finomkodnak. Jah és azt se felejtsük, hogy ő 218 meccsen 160 gólt lőtt a Juvéban, úgyhogy ő aztán gólzsák. Jah és pluszban ne feledjük ,hogy egy "picit" jól megértik egymást Henryval, hatalmas haverok, úgyhogy kemény lenne az fix. Viszont szerintem nem ártana csipkedni magunkat az igazolásokkal, mert lassan jön az ősz és még össze is kellene szokni a csapatnak, nem lesz idő arra, hogy szezon közben alakuljon ki az összhang.Titinho írta: Igen igen. Ezen már én is gondolkodtam. Tucatjával lövi a gólokat és mégsem kell egy ilyen tehetséges játékos.
De akkor rájöttem amikor kinevezték Pep-et és kiderült, hogy érkezik majd egy új 9-es. Ha megnézzük az eddigi jelölteket, szinte mindegyik kivétel nélkül az a tipikus erőcsatár. (na jó talán Villa nem az) A nagydarab, 190 cm magas, 85 kg-os, izmos, jól fejelő csatárok, szó szerint "állatok" a pályán. Pl.: Benzema, Adebayor, Drogba, Berbatov, Gomez vagy éppen Trezeguet. Azok akik nekimennek a védőknek és nem a csatár pattan le a másikról, hanem éppen a védő. Igaz nincsenek olyan gyorsak mint Eto'o, Villa vagy mondjuk Huntelaar, de a testi erejük az igen nagy. Szerintem ezért is megy el Eto'o, ezért is nem hajtunk ezerrel Villára és Huntira.
Nekem ez a véleményem, én ezt így látom.
Remélem ezekből a nevekből a régi kedvencem Trezeguet jön!
Hát igen...barcatom írta:semmiféleképpen nem szeretném adrianot. Ő nála sokkal értelmesebb megoldások vannak!
jó ötlet!!! adriano nagyon kilóg már az interből!!! remek csatár és a környezetváltozás meghozhatná a hatását szerintem. nem lenne nagy zsákba macska, mert ott van henry...KamTam írta:nem tudom ki mit szólna hozzá de én megpróbálnám a lassan magára találó adrianot megszerezni... mit szóltok hozzá erő csatár szerintem olcsóbb a többi névnél és úgy gondolom itt újra a régi adrianot csodálhatnánk...
hát én nem is tudomKamTam írta:nem tudom ki mit szólna hozzá de én megpróbálnám a lassan magára találó adrianot megszerezni... mit szóltok hozzá erő csatár szerintem olcsóbb a többi névnél és úgy gondolom itt újra a régi adrianot csodálhatnánk...