Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ipod
Barça C

2008.07.24. 21:45:50

Hi! Szerintem ha ETO'O Elmegy helyette Drogba kéne de ARSHAVINT és feltétlenül lekéne igazolni! Az Orosz játékosok nagyon feltörekvőek szerintem! :D
De ha ETO'O-t nem adják el annak is lenne vmi alapja :)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.24. 21:35:15

Balinho írta:
Bestbarca írta:Na az az undorító, mocskos, aljas, sz@arkeverő... madridi, váhhhhhhhhhhhh :evil: :evil: :evil:

Most olvasom a hírt, hogy állítólag Eto'o az EB döntő előtt felajánlotta a szolgálatait annak a gerinctelen Calderonnak.
Most ebben miért Calderon a szarkeverő? Ki könyörgött? A helyzet az hogy Eto'o-val elqrt valamit a tisztelt vezetőség. Úgy akarták elpasszolni, hogy nem volt reális indok erre. Samu meg hozta a szokásos formáját és úgy akart visszavágni, hogy a lehető legjobban fájjon. Eto'o ilyen volt mindig, megsértődött mindenen, a 87. percben történő lecserélésen keresztül a harmadosztályú ellenfél elleni pihenőjén át, egy kirúgott gyeptégláig mindenen.

Azért a cabronozást nem hinném hogy megbocsátanák neki odaát, másrészt Calderon épphogy nem akarja vinni... Egyébként meg szerintem abban sincs semmi amit CéRonival csinálnak. Minden klub ugyanezt csinálja. Még az olynagyon felháborodott Ferguson is ezt csinálja, csak most nem ők a kisebb hal és ezen van begőzölve most Sir Alkesz (ahogy a Tottenham Berbatov meg a MU miatt).

De ugyanezt csináltuk mi is Alvesnél. Ha CéRonaldo menni akar menjen, ebben senki nem gátolhatja meg. Egyébként senki nem ér meg 100M eurót...
Előszőr is azért Calderon a..., mert az egész hír egy kacsa, és semmi másra nem jó, csak feszültségkeltésre. Ha igaz lenne a hír, akkor valszeg már rég nyílvánosságra hozták volna, ugyanis az EB döntő nem most volt. :wink: Másodszor ha utánajártál volna, akkor tudnád, hogy C.Ronaldo-t kb 10-szer aljasabban csábították Calderonék, mint bármelyik más csapat. Hidd el én tudom, nem egy MU.-s spanom van, akik igen csak jól informáltak ezen a téren, és bármelyikre rá merem mondani, hogy tisztán látják a dolgot, és nem elfogultak. Harmadszor, azért szívesen megnézném, ahogy a Bernabeut ledózerelik, tuti ott lennék az első sorban. :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
gyuri03
Jugador d'estrella

2008.07.24. 21:12:03

Bestbarca írta:
Titinho írta: Igen igen. Ezen már én is gondolkodtam. Tucatjával lövi a gólokat és mégsem kell egy ilyen tehetséges játékos.
De akkor rájöttem amikor kinevezték Pep-et és kiderült, hogy érkezik majd egy új 9-es. Ha megnézzük az eddigi jelölteket, szinte mindegyik kivétel nélkül az a tipikus erőcsatár. (na jó talán Villa nem az) A nagydarab, 190 cm magas, 85 kg-os, izmos, jól fejelő csatárok, szó szerint "állatok" a pályán. Pl.: Benzema, Adebayor, Drogba, Berbatov, Gomez vagy éppen Trezeguet. Azok akik nekimennek a védőknek és nem a csatár pattan le a másikról, hanem éppen a védő. Igaz nincsenek olyan gyorsak mint Eto'o, Villa vagy mondjuk Huntelaar, de a testi erejük az igen nagy. Szerintem ezért is megy el Eto'o, ezért is nem hajtunk ezerrel Villára és Huntira.

Nekem ez a véleményem, én ezt így látom. :)

Remélem ezekből a nevekből a régi kedvencem Trezeguet jön! :wink:
Szerintem is ez lehet az oka, hogy Eto'o tól meg akarunk válni. Személy szerint én is örülnék Trezeguet érkezésének, bár ha már erőcsatárt keresünk, akkor azért Drogba alkalmasabb lenne. Bár Trezeguet az olasz védőkön edződik évek óta, akik azért nem finomkodnak. Jah és azt se felejtsük, hogy ő 218 meccsen 160 gólt lőtt a Juvéban, úgyhogy ő aztán gólzsák. Jah és pluszban ne feledjük ,hogy egy "picit" jól megértik egymást Henryval, hatalmas haverok, úgyhogy kemény lenne az fix. Viszont szerintem nem ártana csipkedni magunkat az igazolásokkal, mert lassan jön az ősz és még össze is kellene szokni a csapatnak, nem lesz idő arra, hogy szezon közben alakuljon ki az összhang.
hát először is Eto'onak azért kell mennie mert már eléggé belefásult a csapatba nincs kihívás neki mint roninál 2. Drogba klasszisokkal jobb csatár mint Treze szerintem ésaz angol bajnokság védői pöppet keményebbek mint az olasz :D a premier l. a legkeményebb bajnokság :D :D Drogba a világ eggyik legjobbb csatára ő kell ide!! és még 3-4 éve tuti van az élmezőnyben +3 a második vonalban : :lol: :lol: jó csatár ő kell ide!!!
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.24. 20:45:49

Én személy szerint sokkal jobban örülnék Trezguenek,mint Drogbának ,ha már rutinus csatárt veszünk sokkal szimpibb mint az elefántcsontparty ,ráadásul kopasz mint Larsson :),és azért az se semmi h guritott huszonvalahány gólt a seria A ban (Del Piero mögött végzett) a "vén" fejével...Nemtudom hány csatárral fogunk játszani de ő jobban bírja a padot mint Drogba és ugye Henry -t is ismeri, ami nagyon fontos lehet!Persze ettől függlenül jobb lenne Villa ,talán Huntelaar...fiatalabb,motiváltabb,bla,bla...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Balinho
Entrenador del Barça

2008.07.24. 20:02:29

Bestbarca írta:Na az az undorító, mocskos, aljas, sz@arkeverő... madridi, váhhhhhhhhhhhh :evil: :evil: :evil:

Most olvasom a hírt, hogy állítólag Eto'o az EB döntő előtt felajánlotta a szolgálatait annak a gerinctelen Calderonnak.
Most ebben miért Calderon a szarkeverő? Ki könyörgött? A helyzet az hogy Eto'o-val elqrt valamit a tisztelt vezetőség. Úgy akarták elpasszolni, hogy nem volt reális indok erre. Samu meg hozta a szokásos formáját és úgy akart visszavágni, hogy a lehető legjobban fájjon. Eto'o ilyen volt mindig, megsértődött mindenen, a 87. percben történő lecserélésen keresztül a harmadosztályú ellenfél elleni pihenőjén át, egy kirúgott gyeptégláig mindenen.

Azért a cabronozást nem hinném hogy megbocsátanák neki odaát, másrészt Calderon épphogy nem akarja vinni... Egyébként meg szerintem abban sincs semmi amit CéRonival csinálnak. Minden klub ugyanezt csinálja. Még az olynagyon felháborodott Ferguson is ezt csinálja, csak most nem ők a kisebb hal és ezen van begőzölve most Sir Alkesz (ahogy a Tottenham Berbatov meg a MU miatt).

De ugyanezt csináltuk mi is Alvesnél. Ha CéRonaldo menni akar menjen, ebben senki nem gátolhatja meg. Egyébként senki nem ér meg 100M eurót...
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.24. 19:29:42

kaka írta:drogba nem kelenne sztem, mert vén. nem kicsit, nagyon.2-3 évre nem éri meg. (sztem) inkább gomez, vagy adebayor bácsi.XD :o

Gomez ??
EB-n látad ?
Látad lesen xD
Sztem egyáltalán nem Barca szintü játékos ...
Drogbába meg van még 2-3év !
És az Elég anyi idő után beér Bojan És majd akor eladjuk Henryt és Drogbát és amit majd abol kapunk abol veszünk Bojan melé még 1 csatárt enyi :D
Kép
kaka
Barça C

2008.07.24. 19:27:38

drogba nem kelenne sztem, mert vén. nem kicsit, nagyon.2-3 évre nem éri meg. (sztem) inkább gomez, vagy adebayor bácsi.XD :o
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.24. 19:19:37

norbert55 írta:Drogbát azért tettem ki mert már szinte biztos volt h jön.Viszont Treze-nek tényleg örülnék. :D
És ha holnap elökerül valahonnan mondjuk ibrahimovics neve akkor neki fogsz örülni! Vagy hernanesnek vagy thiago nevesnek vagy éppen aki van...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.24. 19:16:51

matyi02 írta:Bestbarca

Én azt olvastam hogy Shuszter akarja és eto'o is akar meni ...:(
De Calderon nem anyira akarja :D :(
Az oké, azt én is olvastam, na de ez új, hogy Eto'o könyörögött. Azért ez egy "picit" erősebb! A lassan tényleg szennylapnak számító goal.com-on zsír új hír, de az as-re hivatkoznak. Egyébként meg ez a sok sz@rkeverés annyira beleillik a Real profiljába, ezért akkor nagy... :evil: :evil: :evil:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.24. 19:13:22

Bestbarca

Én azt olvastam hogy Shuszter akarja és eto'o is akar meni ...:(
De Calderon nem anyira akarja :D :(
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.24. 19:08:54

Na az az undorító, mocskos, aljas, sz@arkeverő... madridi, váhhhhhhhhhhhh :evil: :evil: :evil:

Aki tud angolul ajánlom figyelmébe, ezt nem lehet visszadni rendesen magyarul:
"Take me to Madrid! Please, president, do what you can. What happened in the past is already forgotten and I have many friends there. If you bring me to Madrid, I'll be very happy.""

Nagyjából annyit tesz a dolog, hogy Eto'o könyörög Calderonnak, hogy mindent tegyen meg, hogy Madridba igazolhasson. Továbbá hogy már elfelejtette a múltat, és hogy sok barátja van ott. És hogy nagyon boldog lenne Madridban.

Hát ezt azért nem tudom elhinni. Pláne nem Eto'o-ról. Hogy ő szinte könyörögjön bárkinek, áhhh... nem hogy egy ilyen nulla embernek. Ezt egyébként az as-nek nyilatkozta a Real állandó cikkírója.

Na most. Ez fix hogy nem igaz. A Madrid már megint így keveri a sz@art, hogy könnyebben megszerezhesse Eto'o-t. Ugyan ezt művelik C.Ronaldoval is. Na most az ilyen húzásokért ledózeroltatnám azt a futballstadionnak nevezett illemhelyet, és még finoman fogalmaztam.

Bocs, hogy ilyenek írok, a hangnemért meg úgy egybe az egészért, de mingyárt megüt a guta. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

matador
Jugador d'estrella

2008.07.24. 16:46:41

Én is Bestbarcával értek egyet, jöjjön Trez vagy Drogba, de gyorsan, mert még össze is kell szoktatni a csapatot, nem elég, hogy jó a keret, jól is kell együtt játszaniuk, és erre szolgál többek közt az alapozás. Siessenek...
visca el barca
Presidente del Barça

2008.07.24. 16:46:27

MQuC írta:Két 30on felüli csatár...
húha... két 30-on felüli csatár? jesszus... na nehogy már... csupa u9-est a kezdőbe!

nem is értem, hogy olyan csatároknak, mint van nistelrooy, raúl, del piero, crespo vagy inzaghi, hogy van még pofájuk focizni! undorító! :shock: :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2008.07.24. 16:56:57-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.07.24. 16:38:30

Poszi írta: gen egy Henry Trezi csatárpáros világverő lenne!
Én azért ezt nem mondanám.... Sőt egyáltalán nem lenne világverő... Két 30on felüli csatár. Ami nem akkora baj de nem egy előny sem. Jó csatársornak mondanám ,mert ismerik egymást, de nem világverő .
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.24. 16:12:11

Drogbát azért tettem ki mert már szinte biztos volt h jön.Viszont Treze-nek tényleg örülnék. :D
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.24. 16:10:15

norbert55!

Te mi alapján döntöd el ,hogy ki jöjjön és ki menjen? :lol: Tegnap még Drogba volt a favorit, ma meg már Trezeguet? Nem lehetsz egy egyszerű eset... :lol:
Poszi
Jugador del Barça

2008.07.24. 16:05:45

Igen egy Henry Trezi csatárpáros világverő lenne! :D :twisted:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.24. 16:04:41

Am lehetne egy olyan megoldás h 2 legyet ütünk 1 csapásra:

Eto'o-t odaadjuk Trezeguet-ért(ezzel bukunk 5 millát) de így Eto'o is talál magának új klubot.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.24. 15:28:42

Titinho írta: Igen igen. Ezen már én is gondolkodtam. Tucatjával lövi a gólokat és mégsem kell egy ilyen tehetséges játékos.
De akkor rájöttem amikor kinevezték Pep-et és kiderült, hogy érkezik majd egy új 9-es. Ha megnézzük az eddigi jelölteket, szinte mindegyik kivétel nélkül az a tipikus erőcsatár. (na jó talán Villa nem az) A nagydarab, 190 cm magas, 85 kg-os, izmos, jól fejelő csatárok, szó szerint "állatok" a pályán. Pl.: Benzema, Adebayor, Drogba, Berbatov, Gomez vagy éppen Trezeguet. Azok akik nekimennek a védőknek és nem a csatár pattan le a másikról, hanem éppen a védő. Igaz nincsenek olyan gyorsak mint Eto'o, Villa vagy mondjuk Huntelaar, de a testi erejük az igen nagy. Szerintem ezért is megy el Eto'o, ezért is nem hajtunk ezerrel Villára és Huntira.

Nekem ez a véleményem, én ezt így látom. :)

Remélem ezekből a nevekből a régi kedvencem Trezeguet jön! :wink:
Szerintem is ez lehet az oka, hogy Eto'o tól meg akarunk válni. Személy szerint én is örülnék Trezeguet érkezésének, bár ha már erőcsatárt keresünk, akkor azért Drogba alkalmasabb lenne. Bár Trezeguet az olasz védőkön edződik évek óta, akik azért nem finomkodnak. Jah és azt se felejtsük, hogy ő 218 meccsen 160 gólt lőtt a Juvéban, úgyhogy ő aztán gólzsák. Jah és pluszban ne feledjük ,hogy egy "picit" jól megértik egymást Henryval, hatalmas haverok, úgyhogy kemény lenne az fix. Viszont szerintem nem ártana csipkedni magunkat az igazolásokkal, mert lassan jön az ősz és még össze is kellene szokni a csapatnak, nem lesz idő arra, hogy szezon közben alakuljon ki az összhang.

Preston18
Barça C

2008.07.24. 15:03:03

Én nem értem miért 30 éves csatárokat akarnak igazolni, akkor legalább valaki fiatal játékost vennének meg. Én szerintem azzal járnánk a legjobban ha Eto'o itt maradna, hiszen ő a világ talán legjobb csatára.
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.24. 14:55:46

barcatom írta:semmiféleképpen nem szeretném adrianot. Ő nála sokkal értelmesebb megoldások vannak!
Hát igen...
Adriano, ma megint elövettük trezegit, drogba, adebayor, berbatov...Szerintem megprobálhatnánk akkor már IBRAHIMOVICSot is, mert miért ne :wink:
barcatom
Jugador del Barça

2008.07.24. 14:47:38

semmiféleképpen nem szeretném adrianot. Ő nála sokkal értelmesebb megoldások vannak!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Subinho
Director del Fútbol

2008.07.24. 14:37:26

KamTam írta:nem tudom ki mit szólna hozzá de én megpróbálnám a lassan magára találó adrianot megszerezni... mit szóltok hozzá erő csatár szerintem olcsóbb a többi névnél és úgy gondolom itt újra a régi adrianot csodálhatnánk...
jó ötlet!!! adriano nagyon kilóg már az interből!!! remek csatár és a környezetváltozás meghozhatná a hatását szerintem. nem lenne nagy zsákba macska, mert ott van henry...
plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy eto'o-t el akarja a vezetés adni. ő csak nagy csapatba megy, aki kupákért küzd. nézzük csak: spanyolban nincs olyan csapat ahova elmenne... német, francia bajnokság visszalépés lenne neki, angoloknál 2 csapat van, de sem a MU, sem a chelsea nem akarja szerződtetni. marad olaszország! a milan Ronaldinhoval befejezte az igazolásokat, a juve és a roma sztem nem tudja megfizetni eto'o-t, marad az inter, mint egyetlen lehetséges befutó!!! rájuk kéne tukmálni samut és jó cserealap lehetne pl. crespo (amolyan larsson-féle rutinos csere csatárnak), vagy adriano, akit ugyanúgy el akarnak passzolni, mint ahogy a barca samut! szóval ez a dolog lassan egy esélyes!!! mert nem hinném, hogy eto'o elmenne pl. firenzébe, vagy valenciába...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Subinho 2008.07.24. 14:51:34-kor.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.24. 14:33:21

Ismét felmerült Trezeguet neve... Én örülök ennek, mert kultúráltabb játékosnak tartam Drog bánál(:D) és nem csak a pályán kívűl, olyan kifinomult a mozdulata, valamennyire Kanoutéra emlékeztet engem, és eredményes is. Én azt mondom ugye 30 éves, még 2008ban betölti a 31et, egyszerűen el kell hozni!!! jó tudom h az jön most h X év múlva Bojan mellett ki legyen majd az ék meg h hamar kiöregednek, de ilyen tapasztalt csatárkettős álom lenne, Trezegoal is ahogy föltalálja magát 16oson belül, rengeteget tanulhatna tőle Bojan, és hiszem akár még az idén egyenrangú vetélytársává válhat, és ez a 3as nagyon sokra lenne hivatott! Ráadásul jó felépítésű is! És Pep állítólag nagy rajongója, azt olvastam h 25 misi euró körül el lehetbe hozni tehát ha Eto'ot elpasszolnánk akkor pluszpénzt is szereznénk ami ilyen anyagiak emllett nem sokat számít hiszen megengedhetjük magunknak, de ezt még pluszban ráfordíthatnánk 1 bal oldali kp megszerzésére és akkor Pep akármilyen formációban tudná pályára küldeni a legújabb Dream Teamet!!!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.24. 14:32:01

KamTam írta:nem tudom ki mit szólna hozzá de én megpróbálnám a lassan magára találó adrianot megszerezni... mit szóltok hozzá erő csatár szerintem olcsóbb a többi névnél és úgy gondolom itt újra a régi adrianot csodálhatnánk...
hát én nem is tudom :? villa vagy ade jobb lenne, de felőlem padrra jöhet cserecsatárnak :lol: :lol:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Lezárt