Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát voltak azért furcsa ítéletek......mindenért szabálytalanságot fújt egyrészt, tehát éppen rátette Kazim-Kazim a kezét Paulo Ferreirára és egyből szabadrúgás, meg volt az a kezezés is Simaonállionelmessi19 írta:Spec. szerintem ezen a meccsen egészen tökéletes volt a bírói alakulat.
Részleges térdszalagszakadás miatt véget ért az Európa-bajnokság a társrendező svájci válogatott legnagyobb ásza, Alexander Frei számára.
A csapatkapitányt a csehek ellen 1-0-ra elveszített nyitómeccs 45. percében sérült meg. Lecserélték, a mérkőzés után kórházba szállították, ahol kiderült, legalább másfél hónapot kell kihagynia.
Ilyenkor szoktam szétvágni valamit a környezetembenGrege írta:Gondolom örültél a végén a második gólnakfir3bird írta:Maradjon az 1-0 és ott a telitalálatom!
Nekem így lett teliGrege írta:Gondolom örültél a végén a második gólnakfir3bird írta:Maradjon az 1-0 és ott a telitalálatom!
Gondolom örültél a végén a második gólnakfir3bird írta:Maradjon az 1-0 és ott a telitalálatom
Jó meccset nézel,csak a hanggal lehet vmiMihu írta:Ronaldo nevét hányszor hallottátok a meccsen? Én rossz meccset nézek vagy tényleg meg tudom számolni egy kezemen?
De az első félidőhöz képest nagyon visszaesett.mindorokke_barca írta:deco joval hasznosabban es jobban jatszik...