Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
nekem kicsit más: ha nem lett volna átjáróház a védelmünk, akkor nincs gáz.Lionel86 írta:Biztos vagyok benne hogy ez nem az a Barca akit látni fogunk az elkövetkezendő 1 évben!!! Látszott rajtuk hogy fáradtak. Csak azt nem tudom miért nem hagyta ki pl belettit vagy etot xavit és még lehetne pár embert felsorolni!!! Úgy tűnt Puyolék sincsenek a torony magaslatán. Valdes pihnet múltkor és szerintem csak ő nyújtott elfogadható teljesítményt tegnap!!!
Én így küldtem volna ki a csapatot:
Valdes
Zambrotta Thuram Puyol Syllvinho
Inieste Deco Edmilson
Giuly Guddy Roniiii
Lehet hatékonyabbak lettek volna egy kevésbé fáradtabb csapattal!!!!!!
nA MINDEGY MAJD HÉTFŐN MEGMUTATJÁK!!!!
hát motta nem tom mit keres a kezdőben, de Marquez nagyon jó védő.zizu írta:A csapat egyenesen botrányos volt. Nem tudom szegény Mottában mit látnak, meg ez a Marquez(?????) ,akkor fordultak le róla amikor akartak. Remélem a folytatás szebb lesz !!!!
Forza BARCA!!!!!
Igen, ez érdekes kérdés.Scorpio írta:Zambrotta? Thuram?
Miért nem játszottak?
Sajnálom az elvesztett Kupát,de nyugodt vagyok,Frank ezt is meg fogja oldani!Bodi írta:Borzalmas volt ez a tegnapi meccs.![]()
Talán már mindenki azt hitte Barcelonaban,hogy ezt a csapatot nem lehet megverni.A Sevilla nagyon jó volt,de azért látszott a csapaton,hogy nagyon fáradtak voltak.Egy hosszú amerikai túra után rögtön 4 meccs 8 nap alatt azért elég durva.
A védelem megint nulla volt,Belletti is egy meccsen nagyon jó volt,most megint nem csinált semmi hasznosat.Be kell végre rakni Zambrottat!!!!
Hétfőn a Celta ellen egy teljesen más csapatot kell kiküldeni,a fáradt játékosoknak pihenőt kell adni!
Remélem Rijkaard rendet tesz a fejekben,és hétfőn megkezdünk egy újabb nagy sorozatot!
Forza Barca!
Szerintem már megbánta, hogy nem maradt!Drigo írta:Én is örültem, hogy idekerült anno, de amikor csak ezért választotta az Intert, mert ott többet ki tudott sajtolni a vezetőkből, hát akkor hogy is mondjam, elkondolkoztam...Pedig akkor máér lehetett tudni, hogy ebből a keretből lesz valami.Scorpio írta:Szerencsére jött Davids! Kár, hogy most "kis" csapatban van!
Azért a Tottenham-et nem nevezném kis csapatnak, csak egy normális szálloda választásssalmaradt le a BL-selejtezőről.
Drigo írta:Én is örültem, hogy idekerült anno, de amikor csak ezért választotta az Intert, mert ott többet ki tudott sajtolni a vezetőkből, hát akkor hogy is mondjam, elkondolkoztam...Pedig akkor máér lehetett tudni, hogy ebből a keretből lesz valami.Scorpio írta:Szerencsére jött Davids! Kár, hogy most "kis" csapatban van!
Azért a Tottenham-et nem nevezném kis csapatnak, csak egy normális szálloda választásssalmaradt le a BL-selejtezőről.
Én is örültem, hogy idekerült anno, de amikor csak ezért választotta az Intert, mert ott többet ki tudott sajtolni a vezetőkből, hát akkor hogy is mondjam, elkondolkoztam...Pedig akkor máér lehetett tudni, hogy ebből a keretből lesz valami.Scorpio írta:Szerencsére jött Davids! Kár, hogy most "kis" csapatban van!
Szerencsére jött Davids! Kár, hogy most "kis" csapatban van!Rapika írta:Ilynekor ,mikor így méltatja Őt mindenki,eszembe jut,h ha nem jön Davids annak idején,nem támadunk fel és talán nem marad itt...Rajmó írta:Rijkaard interjú![]()
![]()
Hála Istennek,jött Davids!
Ilynekor ,mikor így méltatja Őt mindenki,eszembe jut,h ha nem jön Davids annak idején,nem támadunk fel és talán nem marad itt...Rajmó írta:Rijkaard interjú
Nem hinném, hogy a hátsó sor a cseresor, met ott van Valdes,Marquez, Edmílson és Thuram is.Ronaldinho #10 írta:Jó a kép nagyonS T U P I D S H A R K írta:Első hivatalos fotóCsak azt nem értem, hogy Gudjohnsen miért áll ott hátul? miért nem a közepén vagy elöl? Pedig ő is egy jelentős csatár...
Várjuk csak... A leghátsó sor a cserék?
ozsimiki írta:A Tőle megszokott,nagyon szimpatikus,és intelligens interjú!Rajmó írta:Rijkaard interjú
Remek ember,és egyre remekebb edző a mink Frankink
Kezei alatt még nagyon sok mindent el fogunk érni!
FORZA BARCA!!! ELŐRE A HALHATATTLANSÁGÉRT! (már most is azok számunkra!)
Jó a kép nagyonS T U P I D S H A R K írta:Első hivatalos fotó
Ezzel csak magukat járatják le! Ezeken a vádakon mindenki röhög egy jót,és mindenki lesajnálja az Espanyolt. Szóval nekünk nem fognak ártani,viszont maguknak....barca99 írta:Én az Espanyol helyében összetenném a két kezemet h egy fáradt BARCELONÁVAL kerültem össze, és nem kaptak egy laza hármast az első meccsen. Undorító kifogásokra hívatkoznak, nem is értem hogyan süllyedhet egy csapat ennyire mélyre...még h emiatt övék legyen a szuperkupa...nemhogy emiatt kizárnák a barcát a bajnokságból meg a BLből is meg elvennék az eddig szerzett címeiket.... jó vicc!