Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.04.12. 19:51:42

csababarca írta: logika nincs egy nullkilóméteres edzőt a padra tenni. aki nem edzett felnőtt cspaatot, nem vezetett felnőtt csapatot.
Nem azért írom, mert ez változtat bármin is, szimplán érdekesség. De a Numanciát edzette egy szezonig anno, a Barca B 2-szer meg is verte őket ahogy nézem. :D
Nero. írta:https://m.youtube.com/watch?v=2GNpgzUabcc

Az agyonvédett játékosok ugyanúgy benne voltak a tegnapi zakóban.
Benne hát, ez közös teljesítmény volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.12. 19:49:45

Bob_Marley írta:Beszéld meg azokkal, akik irányítják a klubot és értünk el sikereket ezzel a koncepcióval.
ez a lényeg, értünk, múlt idő. ha még itt lenne egy 30 éves xavi egy 28 éves iniestával, meg 25 éves messivel, felőlem jöhetne unzué is, mert annyira csak nem lenne alkalmatlan, hogy leépítené őket. de ilyen már nincs, és ha nem igazolunk sürgősen, akkor AG-ből meg DS-ből kell főzni és ehhez lehet jobb lenne egy olyan ember akinek van vezetőedzői tapasztalata, mint egy olyan aki max kb abban jó, hogy haverkodik a játékosokkal.

az meg már régen baj, ha egy iniestának oda kell menni az edzőhöz, hogy ezt meg azt nem úgy kellene csinálni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.04.12. 19:45:30

https://m.youtube.com/watch?v=2GNpgzUabcc" target="_blank

Az agyonvédett játékosok ugyanúgy benne voltak a tegnapi zakóban.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.12. 19:40:41

Most hány katalán játékos van a kezdőben?
ez már rég nem számít, sajnos vagy nem sajnos, de már máshogy működik a mi klubunk is.

semmi logika nincs egy nullkilóméteres edzőt a padra tenni. aki nem edzett felnőtt cspaatot, nem vezetett felnőtt csapatot. ez egyszer bejött Pepnél, de nála sem ennyire előélet nélkli volt a történet mint Unzuénél lenne.

vezetői lustaság és nemtörődömség, ha őt nevezik ki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.12. 19:34:57

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:a klubnak van egy jól működő rendszere x éve, s ezen természetes, hogy nem akarnak változtatni.
ez ami most van nem működik jól. bár tudom, hogy Neked ha egy spanyol középcsapat lennék egy matyiő-gomes-DS-tello tengellyel akkor sem aggódnál, mert "látdánád azokat a jeleket" amiket rajtad kívül senki a világon
Bob_Marley írta:Pique-Messi vagy éppen Iniesta jobban eltud fogadni egy olyat, aki szintén "családtag".
ez megint csak egy fantáziavilág amit itt kitaláltatok erre az égadta világon semmilyen bizonyíték nincs. gondolod ha idejönne egy külsős azt mindenki utálná? unzuét meg mindenki szeretni fogja?
Bob_Marley írta:Unzue mellett egyértelműen az szól, hogy x éve ott van másodedzői szerepben és A-Z és vissza ismeri a játékosokat.
és akkor mi van? majd megismeri valverde/sampaoli/koeman/csank is őket. bár mondjuk valverdéből kinézem, hogy bemegy az öltözőbe és a segítőjétől megkérdezi, hogy te, figyelj már, az a gyerek akin a 10-es mez van, a masi, vagy várjál nem látom jól, nah most igen messi, az mit tud a pályán? meg arról magas gyerekről, piqué vagy hogy hogy hívják az ugye védő?

nem szeretnék lenéző lenni, de máshogy egyszerűen nem tudom megfogalmazni: Ti, tényleg ennyire fogyatékosnak néztek bárki mást aki nem a mi kutyánk kölyke?
Ha megpróbálod kiforgatni és "nevetségessé" tenni, amit én írok nem lesz neked igazad. Beszéld meg azokkal, akik irányítják a klubot és értünk el sikereket ezzel a koncepcióval.

Voltam kint, igaz meccsen nagyon rég, de hidd el már akkor máshogy néznek a szurkolók is, ha katalánul beszélsz. Egy olyan népnél és csapatnál, ahol sokat jelent a nemzetiség kérdése, nagyon is szempont, hogy családtagról vagy sem beszélünk. De akkor legyen lózung, te eltudod képzelni hogy pl Iniesta odamegy Csankhoz, hogy mester ez a meglátásom, én meg nem tudom elképzelni, hogy így nyisson egy külső ember felé és még azt is félreteszem, hogy Iniesta alapvetően még pluszban is egy zártabb személyiségnek tűnik.

Koemant ezért tartanám jó megoldásnak, mert Angliából jön és a kecske is jól lakna és a káposzta is megmaradna.

És egyébként meg a fent említettekre még annyit, hogy de aggódnék, ahogy most is aggódok mi lesz és borzasztóan sajnálom a bajnokságot is, de pl ha már külsős. Te még emlékszel LVG-re és hozott egy csomó hollandot, s mennyi baja volt a közeggel. És akkor erre azt mondod Rijkaard, de hozzáteszem ott is sok volt a minden náció, de sikeres is volt. Nehéz ügy, én is ebben a kérdésben maradok a megszokottnál, mert állítom a sikerünk alapja, hogy van egy jól felépített rendszer, amitől nem térünk el és ez a munka hozza meg a gyümölcsét. Nekem szerinted mennyire mindegy, hogy ki az edző? Elmondom totálisan, siker érdekel egyedül, a logikát próbálom megérteni és azt kell mondjam el is fogadom, mert x éve ezt csináljuk és igen lehet legközelebb meg Unzue segédedzőjét teszik a padra, ha nyerünk mindegy ki az edző, Isten. Ha veszítünk, hülye.
Kép
Kép
Kép
knor
Jugador del Barça

2017.04.12. 19:23:37

Leonardo Jardim!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.12. 19:23:29

Bob_Marley írta:a klubnak van egy jól működő rendszere x éve, s ezen természetes, hogy nem akarnak változtatni.
ez ami most van nem működik jól. bár tudom, hogy Neked ha egy spanyol középcsapat lennék egy matyiő-gomes-DS-tello tengellyel akkor sem aggódnál, mert "látdánád azokat a jeleket" amiket rajtad kívül senki a világon
Bob_Marley írta:Pique-Messi vagy éppen Iniesta jobban eltud fogadni egy olyat, aki szintén "családtag".
ez megint csak egy fantáziavilág amit itt kitaláltatok erre az égadta világon semmilyen bizonyíték nincs. gondolod ha idejönne egy külsős azt mindenki utálná? unzuét meg mindenki szeretni fogja?
Bob_Marley írta:Unzue mellett egyértelműen az szól, hogy x éve ott van másodedzői szerepben és A-Z és vissza ismeri a játékosokat.
és akkor mi van? majd megismeri valverde/sampaoli/koeman/csank is őket. bár mondjuk valverdéből kinézem, hogy bemegy az öltözőbe és a segítőjétől megkérdezi, hogy te, figyelj már, az a gyerek akin a 10-es mez van, a masi, vagy várjál nem látom jól, nah most igen messi, az mit tud a pályán? meg arról magas gyerekről, piqué vagy hogy hogy hívják az ugye védő?

nem szeretnék lenéző lenni, de máshogy egyszerűen nem tudom megfogalmazni: Ti, tényleg ennyire fogyatékosnak néztek bárki mást aki nem a mi kutyánk kölyke?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.12. 18:41:59

visca el barca írta:tromorttal már lefutottam ezeket a köröket, Veled nem fogom. a szememben unzué egy nulla tapasztalattal rendelkező pályaedző, a numanciába való kapusedzőnek nem a világ egyik legjobb csapatához vezetőedzőnek. az, hogy ismeri a klubot, meg a játékosokat meg a többi lózung dekát nem érdekel. hozzanek egy normális edzőt, majd nyáron szépen megismerkedik mindenkivel meg mindennel és kész. legyen normális taktikája, tudjon meccselni, tudjon alkalmazkodni az ellenfelekhez. valverdében amennyi bilbao meccset láttam ez meg van, koemant nem tudom, nem nézek PL-t, de gondolom 20 év alatt vmi csak ragadt rá.

érted, van egy ferrarink, erre bele akarunk rakni egy kispolski motort. szánalom a köbön.
Én sem akarnám lefutni, de szerintem el kell fogadni, hogy a klubnak van egy jól működő rendszere x éve, s ezen természetes, hogy nem akarnak változtatni. Sokszor a nagy edzők pont beletudnak bukni olyan zárt közegbe mint Madrid vagy mi. Zidane se egy taktikai zseni mégis jobban futnak vele mint mással, mert a "lelkeket" jobban tudja ápolni. És ezért gondolkozik a klub is olyanokban, akik nem külsősök, mert Pique-Messi vagy éppen Iniesta jobban eltud fogadni egy olyat, aki szintén "családtag".
Megértem a te elgondolkozásodat is, de Unzue mellett egyértelműen az szól, hogy x éve ott van másodedzői szerepben és A-Z és vissza ismeri a játékosokat.
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2017.04.12. 17:04:34

palesz77 írta: Szerintem még nincs lezsírozva semmi, és tényleg a hajrától függ az edző kiléte, megvárják, hogy mennyire esik szét a csapat. Nem mintha egy Valverde vagy Koeman az eddigiek alapján olyan hű de nagy bizakodásra adna majd okot, ha nem Unzue lesz..
Hogy őszinte legyek nem hiszek seUnzuevan.A pali teljesen fogalmatlan arccal ül LE mellett és ha gáz van vakarja a fejét.

Ugyanakkor Koeman és Valverde is csinalt már olyan dolgokat amiket nem kéne kitenni az ablakba.

Nem vagyok benne biztos hogy Barca hátterű ember kéne.Azért van nem egy nem két klasszis edző aki a mű rendszerünkben játszik és ért ahhoz amit csinál, közben vannak új dolgai.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.12. 16:58:08

palesz77 írta:ők egy Skoda motor lennének maximum a Ferrariba jelen állás alapján, de lehet még azok se. Hosszútávon meg az se nyerő, pedig most nem csak 1-2 szezonnal kéne előre gondolkoznia a vezetőségnek szerintem.
jelenleg sajnos nem sok ferrari motor fut a piacon, max 2-3. ettől függetlenül törekednünk kellene a legjobb megszerzésére, az isten áldja meg, nem egy celta vigo vagyunk. állítom ha odamennénk X-hez (mindenki helyettesítse be azt az edzőt akit a legjobbnak tart), hogy figyelj haver, van pénz, van bizalom, vidd újra a csúcsra a barcát, nem sok ember lenne képe nemet mondani. de ugyanez lenne egy bayern, vagy egy real esetében is.
Kép
Res
Jugador d'estrella

2017.04.12. 16:29:40

Balinho írta:Nekem az a legfurcsább az egészben, hogy amikor jött Lucho, akkor az alábbiakban voltak összefoglalhatóak az általa hozott változások: ....
Valóban, de úgy tűnik mostanra kifulladt a dolog. Én úgy látom, hogy a játékosok nem igazán fogadják el őt. Persze ezt a televízión keresztül legfeljebb a gesztusokból, meg a különböző nyilatkozatokból lehet kikövetkeztetni, ha egyáltalán...

Hozzátenném, hogy a szögleteknél is feljavultunk az LE éra elején mind végrehajtásban, mind védekezésben. Most viszont ugyanott vagyunk ahonnan elindultunk.

Az ellenfél szögletet rúg = gólhelyzet

Mi szögletet rúgunk = labdavesztés.

Persze túlzás, de tegnap pont így éreztem.
Balinho
Entrenador del Barça

2017.04.12. 14:56:36

Nekem az a legfurcsább az egészben, hogy amikor jött Lucho, akkor az alábbiakban voltak összefoglalhatóak az általa hozott változások:

- Pontrúgásokat jól védekezzük le és sikeresek is vagyunk belőle
- Úgy frissítette fel a taktikát, hogy az alapfilozófia megtartása mellett is dinamikát, lendületet hozott a támadásokba, főleg azzal, hogy a középpályán lévő labdabirtoklási dominancia helyett egy gyorsabb, direktebb, rakkolósabb csapatrészt rakott össze.
- Revitalizálta a szélsővédőink játékát, amivel nagy támogatást kapott mind Ney, mind az akkor még inkább szélen játszó Messi, de úgy összességében is nagyot javult a csapatrészek közötti kohézió.
- Alapvetően hozott egy jó adag energiát az egész csapatba és a fásultságból egy pulzáló csapatot tudott összerakni, amihez ha kellett, a csapat tudott tudatosan visszább állni, és nemhogy nem jött zavarba a letámadásnál, de még gyakran előnyt is kovácsolt abból, ha kijjebb jött az ellen.

Ehhez képest most a Pep-éra legrosszabb hagyományai láthatóak meccsről-meccsre. Meddő labdabirtoklás, hiába vagyunk az ellenfél térfelén, abból igazán helyzetek nem alakulnak ki, amik megvannak azok kritikus helyzetekben rendre el vannak hibázva, ráadásul mivel rendre tömörülő csapatok ellen játszunk a görcsös játékunkból törvényszerűen érkező labdavesztéseknél meg komplett térfeleken lehet versenyt futtatni az ellenfél csatáraival... Eközben a középpályánkon olyan elveszettek vagyunk, amit nagyon régen nem láttam, és ez teljesen független attól, h 3 v 4 ember van ott! A pontrúgásokról, fásultságról már inkább nem is beszélek.

Az utódlásnál meg egyszerűen a ténylegesen felvetett, reális opciók közül mindtől nagyon fázom...
palesz77

2017.04.12. 14:31:59

visca el barca írta:legyen normális taktikája, tudjon meccselni, tudjon alkalmazkodni az ellenfelekhez. valverdében amennyi bilbao meccset láttam ez meg van, koemant nem tudom, nem nézek PL-t, de gondolom 20 év alatt vmi csak ragadt rá.

érted, van egy ferrarink, erre bele akarunk rakni egy kispolski motort. szánalom a köbön.
Nálam is ez lenne a legfontosabb, írtam is már sokszor. Mindegy nekem ki honnan jön, ötlet és elképzelés legyen, ha "hazai", az csak plusz. De az első az, hogy legyenek versenyképes ötletei, és képes is legyen megvalósítani azokat, ezen a szinten is. Nem full külsős stábtagokkal át lehet hidalni szerintem a külsősként felmerült akadályokat valamilyen szinten, ezért nem értem, hogy ez miért kizáró ok valakinél.. Na mindegy. De nekem Valverdéről nem ilyen jó kép alakult ki az évek alatt, szerintem szóba se jönne, ha nem játszott volna pár szezont itt anno, de lehet neked van igazad, nem tudom, annyira nem figyeltem soha. Örülnék, mert akkor jó jelölt lenne, de nekem nem túl jók a megérzéseim vele kapcsolatban, ezt is rövidtávú megoldásnak érzem, ami hosszútávon meg visszaütne inkább - sőt, lehet rövidtávon is, mert be se válna. Koemanról még annyit se tudok nyilatkozni, amikor láttam Everton meccset, nekem olyan semmilyenek voltak, de ahogy olvasgattam nagyon megosztóak a vélemények róla is.

Amúgy ezt is írtam, hogy lehet jobbak lennének, de a hasonlatoddal élve nekem ők egy Skoda motor lennének maximum a Ferrariba jelen állás alapján, de lehet még azok se. Hosszútávon meg az se nyerő, pedig most nem csak 1-2 szezonnal kéne előre gondolkoznia a vezetőségnek szerintem.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.12. 14:20:47

tromorttal már lefutottam ezeket a köröket, Veled nem fogom. a szememben unzué egy nulla tapasztalattal rendelkező pályaedző, a numanciába való kapusedzőnek nem a világ egyik legjobb csapatához vezetőedzőnek. az, hogy ismeri a klubot, meg a játékosokat meg a többi lózung dekát nem érdekel. hozzanek egy normális edzőt, majd nyáron szépen megismerkedik mindenkivel meg mindennel és kész. legyen normális taktikája, tudjon meccselni, tudjon alkalmazkodni az ellenfelekhez. valverdében amennyi bilbao meccset láttam ez meg van, koemant nem tudom, nem nézek PL-t, de gondolom 20 év alatt vmi csak ragadt rá.

Kép
palesz77

2017.04.12. 13:52:57

Bob_Marley írta:Elhiszem neked, nem emlékeztem erre így. :D

Valverde megmondta, hogy nem fog örökké várni, érdekes helyzet. Én is jobban örülnék Koemannak, de nálam bármelyik jelölt is jön, bőven van ráció benne. Elsődleges szempont a vezetőségnél, hogy ismerje a klubot, fel volt tüntetve milyen 10 kritériumnak kell megfelelnie az edzőnek.
Én is csak azért, mert múltkor pont utánaolvastam, mert érdekelt hogy volt. Akkor már Pep decemberben jelezte a vezetőségnek elvileg, hogy menne, és áprilisban jelentették be a sajtónak is. Most elméletileg nem tudta senki, hogy hogy dönt Lucho, ezért se hiszem, hogy le van zsírozva minden. Folynak a háttérmunkák keményen gondolom - vagy inkább úgy mondom, hogy nagyon remélem.

Valverdéről olvastam amúgy, hogy lehet Wenger utódja lesz az Arsenalnál. De az ő sorsáról is csak szezon végén döntenek elvileg, szóval nem tudom mennyire hiteles hír. Nem angol forrása volt, az biztos.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.12. 13:47:01

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Ez a háttérben le van szerintem "zsírozva" és értelemszerűen Unzué jön, de nem akarják és nem is szabad nyilvánosságra hozni a szezon menet közben.
Anno Pepnél a "lemondással" együtt azt is bejelentették, hogy Tito lesz az edző jövőre. Szerintem még nincs lezsírozva semmi, és tényleg a hajrától függ az edző kiléte, megvárják, hogy mennyire esik szét a csapat. Nem mintha egy Valverde vagy Koeman az eddigiek alapján olyan hű de nagy bizakodásra adna majd okot, ha nem Unzue lesz..
Elhiszem neked, nem emlékeztem erre így. :D

Valverde megmondta, hogy nem fog örökké várni, érdekes helyzet. Én is jobban örülnék Koemannak, de nálam bármelyik jelölt is jön, bőven van ráció benne. Elsődleges szempont a vezetőségnél, hogy ismerje a klubot, fel volt tüntetve milyen 10 kritériumnak kell megfelelnie az edzőnek.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2017.04.12. 13:44:34

visca el barca írta:viszont van 20 évnyi edzői tapasztalatuk. unzuénak mennyi van?
Én ezt értem, de te őszintén hiszel benne, hogy az a kettős meghozza azt a felfrissülést, ami kellene, ha így folytatódik a szezon? Taktikailag és mentálisan is? Lehet, hogy Unzuénál jobbak lennének, de valahogy nem tudom elképzelni, ahogy egy Valverde összekapja a csapatot, ráncba szedi az MSN-t is, stbstb. De cáfoljon rám, én lennék a legboldogabb.

És mielőtt visszakérdezel, nem, Unzuéról se tudom elképzelni, hogy ezeket megtegye. Ezért mondom még mindig, hogy nekem tökmindegy, hogy ebből a 3-asból ki jön, ugyanannyit várok előzetesen mindegyiküktől..
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.12. 13:37:56

palesz77 írta:Nem mintha egy Valverde vagy Koeman az eddigiek alapján olyan hű de nagy bizakodásra adna majd okot, ha nem Unzue lesz..
viszont van 20 évnyi edzői tapasztalatuk. unzuénak mennyi van?
Kép
palesz77

2017.04.12. 13:09:57

Bob_Marley írta:Ez a háttérben le van szerintem "zsírozva" és értelemszerűen Unzué jön, de nem akarják és nem is szabad nyilvánosságra hozni a szezon menet közben.
Anno Pepnél a "lemondással" együtt azt is bejelentették, hogy Tito lesz az edző jövőre. Szerintem még nincs lezsírozva semmi, és tényleg a hajrától függ az edző kiléte, megvárják, hogy mennyire esik szét a csapat. Nem mintha egy Valverde vagy Koeman az eddigiek alapján olyan hű de nagy bizakodásra adna majd okot, ha nem Unzue lesz..
visca el barca
Presidente del Barça

2017.04.12. 12:54:50

Normandia írta:
csababarca írta:
Unzué.
Akkor mondják meg. Nem érdekel, ha ő, akkor ő, de mondják meg, hogy Unzue és kezdjen el dolgozni.
Az egy másik kérdés, hogy mitől lesz ő jó ide, de már tényleg nem érdekel, csak haladjunk.
mitől lesz jó? ismeri a játékosokat, meg tudja, hol a szertár! ide sokak szerint ennyi pont elég. az, hogy nulla tapasztalta van, meg ebben posványban ő is benne van, az nem számít, a lényeg, hogy közeget jól ismerje
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.12. 12:36:52

S.Agüero írta:Ha Unzué betli lesz, akkor utána majd az ő másodedzője lesz az edző? :-k
igen, vagy a szertáros.
mint mondtam, a vezetőségnek teljesen mindegy, csak a legkevesebb erőfeszítést kelljen tenniük az ügyben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.04.12. 12:27:45

Plusz LE-nek nálam egyértelműen kijár a szép búcsú, borzasztó nagy és szép sikereket ért el edzőként, utolsó pár héttel a vége előtt "kitenni" eléggé hálátlan dolog lenne.
Igy van, de azért azt is látni, hogy el van nagyon fáradva fejben. És ezt így nem lehet.

A 15 évvel ezelőtti Wenger lenne nagyon jó edző. Ő is belefáradt ebbe az egészbe, pedig szerényebb kerettel képes volt MU-t Chelsea-t verni.

Ide sokkal nagyobb edző kell most mint Unzué, kizárt, hogy ő csodát tudna tenni. Pedig most arra van szükség. Reneszánszra.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.04.12. 12:24:44

Ha Unzué betli lesz, akkor utána majd az ő másodedzője lesz az edző? :-k
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.04.12. 12:21:33

Ez a háttérben le van szerintem "zsírozva" és értelemszerűen Unzué jön, de nem akarják és nem is szabad nyilvánosságra hozni a szezon menet közben.
Plusz LE-nek nálam egyértelműen kijár a szép búcsú, borzasztó nagy és szép sikereket ért el edzőként, utolsó pár héttel a vége előtt "kitenni" eléggé hálátlan dolog lenne.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.04.12. 11:24:21

Normandia írta:
Akkor mondják meg. Nem érdekel, ha ő, akkor ő, de mondják meg, hogy Unzue és kezdjen el dolgozni.
Az egy másik kérdés, hogy mitől lesz ő jó ide, de már tényleg nem érdekel, csak haladjunk.
jogos amúgy.
igazából szerintem megvárják a bl visszavágót, és a kiesést, aztán megmondják. addig lehet nem akarják zavarni a dolgokat.

többre nem képes ez a vezetőség, néha úgy gondolom, hogy itt a fórumon sokan többet morfondíroznak egyes kérdéseken mint a vezetőség. ott ülnek a bársonyszékben, kötögetik a paktumjaikat, a merchandisingból dől a lé, elvannak.
Lezárt