Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem azért írom, mert ez változtat bármin is, szimplán érdekesség. De a Numanciát edzette egy szezonig anno, a Barca B 2-szer meg is verte őket ahogy nézem.csababarca írta: logika nincs egy nullkilóméteres edzőt a padra tenni. aki nem edzett felnőtt cspaatot, nem vezetett felnőtt csapatot.
Benne hát, ez közös teljesítmény volt.Nero. írta:https://m.youtube.com/watch?v=2GNpgzUabcc
Az agyonvédett játékosok ugyanúgy benne voltak a tegnapi zakóban.
ez a lényeg, értünk, múlt idő. ha még itt lenne egy 30 éves xavi egy 28 éves iniestával, meg 25 éves messivel, felőlem jöhetne unzué is, mert annyira csak nem lenne alkalmatlan, hogy leépítené őket. de ilyen már nincs, és ha nem igazolunk sürgősen, akkor AG-ből meg DS-ből kell főzni és ehhez lehet jobb lenne egy olyan ember akinek van vezetőedzői tapasztalata, mint egy olyan aki max kb abban jó, hogy haverkodik a játékosokkal.Bob_Marley írta:Beszéld meg azokkal, akik irányítják a klubot és értünk el sikereket ezzel a koncepcióval.
Ha megpróbálod kiforgatni és "nevetségessé" tenni, amit én írok nem lesz neked igazad. Beszéld meg azokkal, akik irányítják a klubot és értünk el sikereket ezzel a koncepcióval.visca el barca írta:ez ami most van nem működik jól. bár tudom, hogy Neked ha egy spanyol középcsapat lennék egy matyiő-gomes-DS-tello tengellyel akkor sem aggódnál, mert "látdánád azokat a jeleket" amiket rajtad kívül senki a világonBob_Marley írta:a klubnak van egy jól működő rendszere x éve, s ezen természetes, hogy nem akarnak változtatni.
ez megint csak egy fantáziavilág amit itt kitaláltatok erre az égadta világon semmilyen bizonyíték nincs. gondolod ha idejönne egy külsős azt mindenki utálná? unzuét meg mindenki szeretni fogja?Bob_Marley írta:Pique-Messi vagy éppen Iniesta jobban eltud fogadni egy olyat, aki szintén "családtag".
és akkor mi van? majd megismeri valverde/sampaoli/koeman/csank is őket. bár mondjuk valverdéből kinézem, hogy bemegy az öltözőbe és a segítőjétől megkérdezi, hogy te, figyelj már, az a gyerek akin a 10-es mez van, a masi, vagy várjál nem látom jól, nah most igen messi, az mit tud a pályán? meg arról magas gyerekről, piqué vagy hogy hogy hívják az ugye védő?Bob_Marley írta:Unzue mellett egyértelműen az szól, hogy x éve ott van másodedzői szerepben és A-Z és vissza ismeri a játékosokat.
nem szeretnék lenéző lenni, de máshogy egyszerűen nem tudom megfogalmazni: Ti, tényleg ennyire fogyatékosnak néztek bárki mást aki nem a mi kutyánk kölyke?
ez ami most van nem működik jól. bár tudom, hogy Neked ha egy spanyol középcsapat lennék egy matyiő-gomes-DS-tello tengellyel akkor sem aggódnál, mert "látdánád azokat a jeleket" amiket rajtad kívül senki a világonBob_Marley írta:a klubnak van egy jól működő rendszere x éve, s ezen természetes, hogy nem akarnak változtatni.
ez megint csak egy fantáziavilág amit itt kitaláltatok erre az égadta világon semmilyen bizonyíték nincs. gondolod ha idejönne egy külsős azt mindenki utálná? unzuét meg mindenki szeretni fogja?Bob_Marley írta:Pique-Messi vagy éppen Iniesta jobban eltud fogadni egy olyat, aki szintén "családtag".
és akkor mi van? majd megismeri valverde/sampaoli/koeman/csank is őket. bár mondjuk valverdéből kinézem, hogy bemegy az öltözőbe és a segítőjétől megkérdezi, hogy te, figyelj már, az a gyerek akin a 10-es mez van, a masi, vagy várjál nem látom jól, nah most igen messi, az mit tud a pályán? meg arról magas gyerekről, piqué vagy hogy hogy hívják az ugye védő?Bob_Marley írta:Unzue mellett egyértelműen az szól, hogy x éve ott van másodedzői szerepben és A-Z és vissza ismeri a játékosokat.
Én sem akarnám lefutni, de szerintem el kell fogadni, hogy a klubnak van egy jól működő rendszere x éve, s ezen természetes, hogy nem akarnak változtatni. Sokszor a nagy edzők pont beletudnak bukni olyan zárt közegbe mint Madrid vagy mi. Zidane se egy taktikai zseni mégis jobban futnak vele mint mással, mert a "lelkeket" jobban tudja ápolni. És ezért gondolkozik a klub is olyanokban, akik nem külsősök, mert Pique-Messi vagy éppen Iniesta jobban eltud fogadni egy olyat, aki szintén "családtag".visca el barca írta:tromorttal már lefutottam ezeket a köröket, Veled nem fogom. a szememben unzué egy nulla tapasztalattal rendelkező pályaedző, a numanciába való kapusedzőnek nem a világ egyik legjobb csapatához vezetőedzőnek. az, hogy ismeri a klubot, meg a játékosokat meg a többi lózung dekát nem érdekel. hozzanek egy normális edzőt, majd nyáron szépen megismerkedik mindenkivel meg mindennel és kész. legyen normális taktikája, tudjon meccselni, tudjon alkalmazkodni az ellenfelekhez. valverdében amennyi bilbao meccset láttam ez meg van, koemant nem tudom, nem nézek PL-t, de gondolom 20 év alatt vmi csak ragadt rá.
érted, van egy ferrarink, erre bele akarunk rakni egy kispolski motort. szánalom a köbön.
Hogy őszinte legyek nem hiszek seUnzuevan.A pali teljesen fogalmatlan arccal ül LE mellett és ha gáz van vakarja a fejét.palesz77 írta: Szerintem még nincs lezsírozva semmi, és tényleg a hajrától függ az edző kiléte, megvárják, hogy mennyire esik szét a csapat. Nem mintha egy Valverde vagy Koeman az eddigiek alapján olyan hű de nagy bizakodásra adna majd okot, ha nem Unzue lesz..
jelenleg sajnos nem sok ferrari motor fut a piacon, max 2-3. ettől függetlenül törekednünk kellene a legjobb megszerzésére, az isten áldja meg, nem egy celta vigo vagyunk. állítom ha odamennénk X-hez (mindenki helyettesítse be azt az edzőt akit a legjobbnak tart), hogy figyelj haver, van pénz, van bizalom, vidd újra a csúcsra a barcát, nem sok ember lenne képe nemet mondani. de ugyanez lenne egy bayern, vagy egy real esetében is.palesz77 írta:ők egy Skoda motor lennének maximum a Ferrariba jelen állás alapján, de lehet még azok se. Hosszútávon meg az se nyerő, pedig most nem csak 1-2 szezonnal kéne előre gondolkoznia a vezetőségnek szerintem.
Valóban, de úgy tűnik mostanra kifulladt a dolog. Én úgy látom, hogy a játékosok nem igazán fogadják el őt. Persze ezt a televízión keresztül legfeljebb a gesztusokból, meg a különböző nyilatkozatokból lehet kikövetkeztetni, ha egyáltalán...Balinho írta:Nekem az a legfurcsább az egészben, hogy amikor jött Lucho, akkor az alábbiakban voltak összefoglalhatóak az általa hozott változások: ....
Nálam is ez lenne a legfontosabb, írtam is már sokszor. Mindegy nekem ki honnan jön, ötlet és elképzelés legyen, ha "hazai", az csak plusz. De az első az, hogy legyenek versenyképes ötletei, és képes is legyen megvalósítani azokat, ezen a szinten is. Nem full külsős stábtagokkal át lehet hidalni szerintem a külsősként felmerült akadályokat valamilyen szinten, ezért nem értem, hogy ez miért kizáró ok valakinél.. Na mindegy. De nekem Valverdéről nem ilyen jó kép alakult ki az évek alatt, szerintem szóba se jönne, ha nem játszott volna pár szezont itt anno, de lehet neked van igazad, nem tudom, annyira nem figyeltem soha. Örülnék, mert akkor jó jelölt lenne, de nekem nem túl jók a megérzéseim vele kapcsolatban, ezt is rövidtávú megoldásnak érzem, ami hosszútávon meg visszaütne inkább - sőt, lehet rövidtávon is, mert be se válna. Koemanról még annyit se tudok nyilatkozni, amikor láttam Everton meccset, nekem olyan semmilyenek voltak, de ahogy olvasgattam nagyon megosztóak a vélemények róla is.visca el barca írta:legyen normális taktikája, tudjon meccselni, tudjon alkalmazkodni az ellenfelekhez. valverdében amennyi bilbao meccset láttam ez meg van, koemant nem tudom, nem nézek PL-t, de gondolom 20 év alatt vmi csak ragadt rá.
érted, van egy ferrarink, erre bele akarunk rakni egy kispolski motort. szánalom a köbön.
Én is csak azért, mert múltkor pont utánaolvastam, mert érdekelt hogy volt. Akkor már Pep decemberben jelezte a vezetőségnek elvileg, hogy menne, és áprilisban jelentették be a sajtónak is. Most elméletileg nem tudta senki, hogy hogy dönt Lucho, ezért se hiszem, hogy le van zsírozva minden. Folynak a háttérmunkák keményen gondolom - vagy inkább úgy mondom, hogy nagyon remélem.Bob_Marley írta:Elhiszem neked, nem emlékeztem erre így.
Valverde megmondta, hogy nem fog örökké várni, érdekes helyzet. Én is jobban örülnék Koemannak, de nálam bármelyik jelölt is jön, bőven van ráció benne. Elsődleges szempont a vezetőségnél, hogy ismerje a klubot, fel volt tüntetve milyen 10 kritériumnak kell megfelelnie az edzőnek.
Elhiszem neked, nem emlékeztem erre így.palesz77 írta:Anno Pepnél a "lemondással" együtt azt is bejelentették, hogy Tito lesz az edző jövőre. Szerintem még nincs lezsírozva semmi, és tényleg a hajrától függ az edző kiléte, megvárják, hogy mennyire esik szét a csapat. Nem mintha egy Valverde vagy Koeman az eddigiek alapján olyan hű de nagy bizakodásra adna majd okot, ha nem Unzue lesz..Bob_Marley írta:Ez a háttérben le van szerintem "zsírozva" és értelemszerűen Unzué jön, de nem akarják és nem is szabad nyilvánosságra hozni a szezon menet közben.
Én ezt értem, de te őszintén hiszel benne, hogy az a kettős meghozza azt a felfrissülést, ami kellene, ha így folytatódik a szezon? Taktikailag és mentálisan is? Lehet, hogy Unzuénál jobbak lennének, de valahogy nem tudom elképzelni, ahogy egy Valverde összekapja a csapatot, ráncba szedi az MSN-t is, stbstb. De cáfoljon rám, én lennék a legboldogabb.visca el barca írta:viszont van 20 évnyi edzői tapasztalatuk. unzuénak mennyi van?
viszont van 20 évnyi edzői tapasztalatuk. unzuénak mennyi van?palesz77 írta:Nem mintha egy Valverde vagy Koeman az eddigiek alapján olyan hű de nagy bizakodásra adna majd okot, ha nem Unzue lesz..
Anno Pepnél a "lemondással" együtt azt is bejelentették, hogy Tito lesz az edző jövőre. Szerintem még nincs lezsírozva semmi, és tényleg a hajrától függ az edző kiléte, megvárják, hogy mennyire esik szét a csapat. Nem mintha egy Valverde vagy Koeman az eddigiek alapján olyan hű de nagy bizakodásra adna majd okot, ha nem Unzue lesz..Bob_Marley írta:Ez a háttérben le van szerintem "zsírozva" és értelemszerűen Unzué jön, de nem akarják és nem is szabad nyilvánosságra hozni a szezon menet közben.
mitől lesz jó? ismeri a játékosokat, meg tudja, hol a szertár! ide sokak szerint ennyi pont elég. az, hogy nulla tapasztalta van, meg ebben posványban ő is benne van, az nem számít, a lényeg, hogy közeget jól ismerjeNormandia írta:Akkor mondják meg. Nem érdekel, ha ő, akkor ő, de mondják meg, hogy Unzue és kezdjen el dolgozni.csababarca írta:
Unzué.
Az egy másik kérdés, hogy mitől lesz ő jó ide, de már tényleg nem érdekel, csak haladjunk.
igen, vagy a szertáros.S.Agüero írta:Ha Unzué betli lesz, akkor utána majd az ő másodedzője lesz az edző?
Igy van, de azért azt is látni, hogy el van nagyon fáradva fejben. És ezt így nem lehet.Bob_Marley írta:Ez a háttérben le van szerintem "zsírozva" és értelemszerűen Unzué jön, de nem akarják és nem is szabad nyilvánosságra hozni a szezon menet közben.
Plusz LE-nek nálam egyértelműen kijár a szép búcsú, borzasztó nagy és szép sikereket ért el edzőként, utolsó pár héttel a vége előtt "kitenni" eléggé hálátlan dolog lenne.
jogos amúgy.Normandia írta:
Akkor mondják meg. Nem érdekel, ha ő, akkor ő, de mondják meg, hogy Unzue és kezdjen el dolgozni.
Az egy másik kérdés, hogy mitől lesz ő jó ide, de már tényleg nem érdekel, csak haladjunk.