hmm... na jó mára untattok... ha bárki szeretne jól beolvasni nekünk az jöhet nyugodtan a www.madridista.hu -ra és legalább 5 mpig ott is lesz míg ki nem vágjuk. Várunk mindekit szeretettel!kralo írta:realosok csak ennyit tudnak. játszák az agyukat. mint a játékosaik.
Barça - Real, Real - Barça!
-
- Capitá del Barça
REAL MADRID C. DE F.
- hölör
- Jugador del Barça
Még ezt sem tudod, ezt egy görög filozófus mondta én csak idéztem. Végülis részben igazad van ez nem számít, csak az eredmény, de nem egy mérkőzésé, hanem a bajnokság végén a tabella első helyezettjének a neve, ami 2004/2005-ben a BARCELONA!!Colin írta:wow, filozfusnak készülsz?hölör írta: Tudod a tudás felé vezető út, hogy az ember elismeri, hogy nem tud mindent.de egyénként mellékes... az eredmény, csak az számít!
realosok csak ennyit tudnak. játszák az agyukat. mint a játékosaik.
-
- Capitá del Barça
wow, filozfusnak készülsz?hölör írta:Tudod a tudás felé vezető út, hogy az ember elismeri, hogy nem tud mindent.Colin írta: hopsza, mert ennyit se tudtál? hol élsz te? a marson?

REAL MADRID C. DE F.
amúgy nem tudom mit ugatnak itt a reálosok mikor otthon mi nyertünk itt ők.3 pont itt és 3 ott.De még mindig mi vezetünk a bajnokságban.
- hölör
- Jugador del Barça
Tudod a tudás felé vezető út, hogy az ember elismeri, hogy nem tud mindent.Colin írta:hopsza, mert ennyit se tudtál? hol élsz te? a marson?hölör írta:Hopsza most olvastam a eurosporton, hogy pontazonosságnál az egymás elleni eredmény számít, tehát idegenben lőtt több góllal mi mennénk abban az esetben. remélem nem lesz rá szükség, de ha mégis...Colin írta: oh, nyugodtan sértegess... ha 1 barcás szid azon csak mosolygok:)
-
- Capitá del Barça
hopsza, mert ennyit se tudtál? hol élsz te? a marson?hölör írta:Hopsza most olvastam a eurosporton, hogy pontazonosságnál az egymás elleni eredmény számít, tehát idegenben lőtt több góllal mi mennénk abban az esetben. remélem nem lesz rá szükség, de ha mégis...Colin írta:oh, nyugodtan sértegess... ha 1 barcás szid azon csak mosolygok:)kralo írta:pofádat csak nem akartalak megsérteni.
REAL MADRID C. DE F.
- hölör
- Jugador del Barça
Hopsza most olvastam a eurosporton, hogy pontazonosságnál az egymás elleni eredmény számít, tehát idegenben lőtt több góllal mi mennénk abban az esetben. remélem nem lesz rá szükség, de ha mégis...Colin írta:oh, nyugodtan sértegess... ha 1 barcás szid azon csak mosolygok:)kralo írta:pofádat csak nem akartalak megsérteni.
Az teljesen jó lenne, addigra pont visszajuttok a másodosztályból...
pofádat csak nem akartalak megsérteni.
-
- Capitá del Barça
számat? gondot okozott ez a szó? nehéz is.... eto'onak jobbulást! remélem már 2007be fel is épül...kralo írta:a real csakl 14 pontot kapott ajándékba a bíróktól úgyhogy befoghatod azt a nagy....
REAL MADRID C. DE F.
-
- Entrenador del Barça
MEGSÉRÜLT ETO'O:evil:
ELÉG rosszul NÉZ KI NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE

- hölör
- Jugador del Barça
Meglássuk mondta az egyszeri renyál szúrkerColin írta:úgy gondolod? csak figyelj és sírj...hölör írta:Ezt mondom én is örüljetek, mert a végén másodiktól jobbak nem lehettekColin írta:4-2 lehet örülni

a real csakl 14 pontot kapott ajándékba a bíróktól úgyhogy befoghatod azt a nagy....
Figyeljetek, srácok! Szájat tépni máshol is lehet...
Szépségtapasz.... Mondjuk, volt egyszer egy Betis meccs 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HAnonymus 2005.04.10. 20:31:51-kor.
grat srácok csak így tovabb 

- hölör
- Jugador del Barça
Szerintem a végén is 6 pont lesz a különbség, bár közben lesz kevesebb és több isColin írta:mennyire tippeled a végét?hölör írta:Nem becsülném le a Levantét, beletörik a bicskátok csak figyelj. Ezt a meccset én előre bukóra vettem, de a végelszámolásnál nem fog segíteni rajtatok valenciástól, sociedadostól, villareálostól semColin írta:Látva az elkövetkezndő ellenfelek sorát még az sem lehetetlen... nektek a valencia, nekünk a levante....

Ámen. Ha te így gondolod akkor így is lesz! rc for prezident!!!