Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én most őszintén mondom örülnék neki ha megvennék és még melé Adrianot és megint lesz öt csatáruk!és kapnak egy ötöst jövőre!Lujo írta:A Real Madrid konkrét ajánlatot tett Zlatan Ibrahimovicért (képünkön), a Juventus svéd támadójáért, a hírek szerint 70 millió eurót áldozna arra, hogy a futballista náluk folytassa pályafutását.
A Juventus azonban nem szeretné eladni egyik legjobbját, akit tavaly nyáron szerződtettek a holland Ajax Amsterdamtól.
Szerintetek ezeknek elment a józan eszük? Ez teljesen irreális. Zidane került ennyibe anno. De a 2 futbalista nem hasonlítható össze. De emiat főjjön az ő fejük, ha ekkora marhák.
Sztem neked is csak az vele a baja, h LaziosBoixos írta:mert megérdemled.LG írta: En Di Caniot szeretem.
En Di Caniot szeretem.Boixos írta:na ez egyre szebb! az összes "csúnya" () embert össze akarják gyűjteni, nincs már elég belőlük? c. ronaldo, ibrahim a világ leggusztustalanabb, leggizdább játékosai közé tartoznak. már csak a di canio hiányozna onnan, vagy inkább a jancker.
elmehetnekLujo írta:A Real Madrid konkrét ajánlatot tett Zlatan Ibrahimovicért (képünkön), a Juventus svéd támadójáért, a hírek szerint 70 millió eurót áldozna arra, hogy a futballista náluk folytassa pályafutását.
A Juventus azonban nem szeretné eladni egyik legjobbját, akit tavaly nyáron szerződtettek a holland Ajax Amsterdamtól.
Szerintetek ezeknek elment a józan eszük? Ez teljesen irreális. Zidane került ennyibe anno. De a 2 futbalista nem hasonlítható össze. De emiat főjjön az ő fejük, ha ekkora marhák.