Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért remélem nem olyan lesz a sorsa mint Koplárovicsé hogy csak erre az egy góljárol ismeri meg mindenki.PetI írta:Tényleg Ő volt a titkos fegyver!aky01 írta:Maxi Lopez a titkos fegyver![]()
![]()
![]()
meghálálta,hogy őt választottuk
Szerintem ez amolyan "Koplárovics-effektus" volt. Az "ismeretlenség" homályából előtűnve szerzett nagyon fontos gólt. Képzeljétek mi lett volna, ha korábban beáll... Vagy Belletti az ellenfél kapujába talál!
Tényleg Ő volt a titkos fegyver!aky01 írta:Maxi Lopez a titkos fegyver![]()
![]()
![]()
meghálálta,hogy őt választottuk
Képzeld, igen... Barátom, meghallgattalak, nem értünk egyet, csak egy dologban, hogy mindketten javítani szeretnénk a csapat játékán. És maradjunk is ennyiben.redlions írta:És egy az egybe vinnék rá a 16osra a labdát.... Vagy a kpaura... Ne szórakozzatok! Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan.... Ez nem a Grund! Fociztatok valaha???Zsoma írta:
Ja, Belletti bejátsza azt a lyukat teljes mértékben, de hagyjuk, mert úgysem tudjuk meggyőzni egymást. Játékrendszert pedig nem lehet 2 hét alatt váltani.
És egy az egybe vinnék rá a 16osra a labdát.... Vagy a kpaura... Ne szórakozzatok! Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan.... Ez nem a Grund! Fociztatok valaha???Zsoma írta:
Ja, Belletti bejátsza azt a lyukat teljes mértékben, de hagyjuk, mert úgysem tudjuk meggyőzni egymást. Játékrendszert pedig nem lehet 2 hét alatt váltani.
Ez igaz, Londonban arra kell figyeljünk, hogy a két szélsővédő ne kalandozzon annyit leőre, mert az első félidei cselszki helyzetek mind abból jöttek, hogy a szélen kiugrottak, direkt oda lőtték be a labdákat.redlions írta:De ez fordítva is elsül.... Annyira pedig nem jó a védelmünk....Cooltiszo írta:Hol? Kb. 10 méterre a szétől játszani?SOkszor van ott, és oylankor Giuly bemegy a tizenhetosn belülre és áll. LAzán tud ott úgy játszani hogy onnan befelé húz. De mondom, én mnem arra gondolok hogy ő a vonal mellett játszon, hanem hogy attól jóval beljebb, teret hagyva Belettinek.
Ja, Belletti bejátsza azt a lyukat teljes mértékben, de hagyjuk, mert úgysem tudjuk meggyőzni egymást. Játékrendszert pedig nem lehet 2 hét alatt váltani.redlions írta:És máris tátong egy lyuk a pályán.... Meg kellene reformálni a taktikát a kétcsatáros játékhoz.Zsoma írta: Nem azt mondtam, hogy ingázzon a felezővonal és az alapvonal között... Játszhatná ugyanazt, mint tette azt júdás fénykorában nálunk, befelé cselezve megbontani a védelmet, és ha úgy hozza a helyzet felmenni második ékbe, mint a vízilabdában a beúszó 2 center... Véleményem fenntartom, még ha ostobaságnak tűnik is egyeseknek...
De ez fordítva is elsül.... Annyira pedig nem jó a védelmünk....Cooltiszo írta:Hol? Kb. 10 méterre a szétől játszani?SOkszor van ott, és oylankor Giuly bemegy a tizenhetosn belülre és áll. LAzán tud ott úgy játszani hogy onnan befelé húz. De mondom, én mnem arra gondolok hogy ő a vonal mellett játszon, hanem hogy attól jóval beljebb, teret hagyva Belettinek.
És máris tátong egy lyuk a pályán.... Meg kellene reformálni a taktikát a kétcsatáros játékhoz.Zsoma írta: Nem azt mondtam, hogy ingázzon a felezővonal és az alapvonal között... Játszhatná ugyanazt, mint tette azt júdás fénykorában nálunk, befelé cselezve megbontani a védelmet, és ha úgy hozza a helyzet felmenni második ékbe, mint a vízilabdában a beúszó 2 center... Véleményem fenntartom, még ha ostobaságnak tűnik is egyeseknek...
Deco ott nem tud játszani....Cooltiszo írta:Minek kell mindenképpen klasszikus szélső? Ott van Belletti, ő mindig elől van, és Deco lazán ki tud lépni. Elől pedig ma is láthattuk hogy Eto'o és MAxi teljes mértékben megférnek egymás mellet!
Nem azt mondtam, hogy ingázzon a felezővonal és az alapvonal között... Játszhatná ugyanazt, mint tette azt júdás fénykorában nálunk, befelé cselezve megbontani a védelmet, és ha úgy hozza a helyzet felmenni második ékbe, mint a vízilabdában a beúszó 2 center... Véleményem fenntartom, még ha ostobaságnak tűnik is egyeseknek...redlions írta:Akkor úgyan ott vagyunk, mint most.... Ráadásul egy veszélyes éket raknánk ki a játékból! Bocsánat, de ez ostobaság lenne!Zsoma írta: Giuly helyett Eto'o-t a szélre (hadd futkorásszon), Maxit középre, ennyi.
Akkor úgyan ott vagyunk, mint most.... Ráadásul egy veszélyes éket raknánk ki a játékból! Bocsánat, de ez ostobaság lenne!Zsoma írta: Giuly helyett Eto'o-t a szélre (hadd futkorásszon), Maxit középre, ennyi.
Giuly helyett Eto'o-t a szélre (hadd futkorásszon), Maxit középre, ennyi.redlions írta:O.K.! De akkor ki a fene fog a jobb oldalon elviharozni???Mr. Master írta: Azt mondom: Játszassuk Giuly helyett Maxi-t és az állandó vhelycserével Maxi és Eto'o (meg néha Ronaldinho) az őrületbe fogja őket kerghetni. Ezt a taktikát iszonyat nehéz levédekezni.
Sajnálom Giuly-t: kezd belelendülni a játékba, erre meg jön egy 20 éves fazon aki 30 perc aatt kiszrííthatja őt a kezdőből.![]()
A védelmek jelentős része mögé csak így lehet jutni.
Maxi Lopez ehhez lassú.... Ő egy Tank, aki 16osra felállt védelem ellen, a tömegben jó.
O.K.! De akkor ki a fene fog a jobb oldalon elviharozni???Mr. Master írta: Azt mondom: Játszassuk Giuly helyett Maxi-t és az állandó vhelycserével Maxi és Eto'o (meg néha Ronaldinho) az őrületbe fogja őket kerghetni. Ezt a taktikát iszonyat nehéz levédekezni.
Sajnálom Giuly-t: kezd belelendülni a játékba, erre meg jön egy 20 éves fazon aki 30 perc aatt kiszrííthatja őt a kezdőből.
Ha láttátok volna Maxi volt:redlions írta:És akkor kijátszik jobboldalon? Guily szélső csatár, Maxi csatár....Enrique írta:Azért mondom. Sokkal jobb volt úgy. Bár lehet hogy csalóka a kiállítás miatt, nem tudom, de én Maxival kezdenék Giuly helyett.redlions írta:Az utolsó 30perc már két csatáros volt!
Amúgy rohadt nagy volt a gól előtti testcsele!
És akkor kijátszik jobboldalon? Guily szélső csatár, Maxi csatár....Enrique írta:Azért mondom. Sokkal jobb volt úgy. Bár lehet hogy csalóka a kiállítás miatt, nem tudom, de én Maxival kezdenék Giuly helyett.redlions írta:Az utolsó 30perc már két csatáros volt!
Azért mondom. Sokkal jobb volt úgy. Bár lehet hogy csalóka a kiállítás miatt, nem tudom, de én Maxival kezdenék Giuly helyett.redlions írta:Az utolsó 30perc már két csatáros volt!
Inkább Ronnie-t....Cooltiszo írta:Sztem kezdenie kell MAxinak, én szeretem a kis franciát, de Maxi Lopezben én vhogy több lökést érzek, és kell egy ilyen játékos a csapatba!