AEK lett a második szoval jövőre induéhat a BL-beSubinho írta:várható volt: az olympiakosnak nem kellett, a rivális aek-nak igen, ahol ráadásul serra ferrer az edző... szal boritékolható volt a dolog... még mindíg jobban járt, mint ha hazamegy a palmeirashoz, mert akkor aztán még hallani sem hallotunk volna róla! mindenesetre jobban örültem volna mondjuk egy spanyol középcsapatnak, mert ott láthattuk volna...
nem tudom az aek hanyadik lett, de nem bánnám, ha a BL-ben azért láthatnánk 1-2 alkalommal játszani...
nagyon irigylem tőzsért!!! kezet foghat és találkozhat a LEGNAGYOBBAL!!!
Nem tudom mért, de nem kellett a a régi csapatának...Sylvinho_ írta:http://uk.eurosport.yahoo.com/29052007/ ... thens.html
Hát, hogy ennek mi értelme volt...na mindegy, ő tudja.
No problem, kicsit én is elkapattam magam, de abban a pillanatban köpni-nyelni nem tudtam, amikor olvastam.fcbarcelonazsombi írta: Tényleg igazad van bocsánatot kérek aszt a részét tényleg nem olvastam el . Bocs
Tényleg igazad van bocsánatot kérek aszt a részét tényleg nem olvastam el . Bocsgrecki írta:Idefigyelj pajtikám!fcbarcelonazsombi írta: Hátr ha te ezért utálod akkor nem tudom mit keresel ezen az oldalon. Neked valami divat csapatnak kéne szoritani pl. Chelsea vagy valami ilyesmi.
Ő volt a legjobb mindig az is marad nemn eszt érdemli szegény
Először, nem tudom, hogy ki a túrós kubai kékeresem vagy te, hogy megítélj engem, de azt talán megengedhetem magamnak, hogy eldöntsem, hogy ki szimpatikus és ki nem
Másodszor, ha visszaolvastál volna kicsit, akkor talán megtalálhattad volna, hogy ezt írtam:
Bár azt is el tudom képzelni, ha írni sem tudsz rendesen, akkor olvasni sem.májszelf írta:Emlékszem, én még fanyalogtam, amikor megvettük a Deportól...
Hát, hogy is mondjam, kissé rámcáfolt.![]()
![]()
![]()
Mindig is csak szuperlatívuszokban beszéltem róla, mindig is elismertem a képességeit, és annak ellenére, hogy a DEPOROS időszakában nem kedveltem, nem volt szimpatikus, végül nagyon is megszerettem. Igaz, mindig is Kluivertet szerettem jobban, de ez már egy másik kérdés.
Idefigyelj pajtikám!fcbarcelonazsombi írta: Hátr ha te ezért utálod akkor nem tudom mit keresel ezen az oldalon. Neked valami divat csapatnak kéne szoritani pl. Chelsea vagy valami ilyesmi.
Ő volt a legjobb mindig az is marad nemn eszt érdemli szegény
Bár azt is el tudom képzelni, ha írni sem tudsz rendesen, akkor olvasni sem.májszelf írta:Emlékszem, én még fanyalogtam, amikor megvettük a Deportól...
Hát, hogy is mondjam, kissé rámcáfolt.
Hátr ha te ezért utálod akkor nem tudom mit keresel ezen az oldalon. Neked valami divat csapatnak kéne szoritani pl. Chelsea vagy valami ilyesmi.grecki írta:Nem is azért utáltam, mert nem rúgta volna a gólokat, hanem egyszerűen nagyon antipatikus volt számomra. Valljuk be, nem az a jóképű fazon, na...Rivaldo11 írta:Pedig a Deporban is szórta a gólokat. Főként szezon vége felé, mikorra már beilleszkedett.
Majd Tőzsér mutat neki egy pár trükkötZozzy 5 írta:RivaldoAEK Athen
Sztem ezt elfelejthetjük sajnoslionelmessi19 írta:Ha úgy érzi, h még tud teljesíteni, azaz ha más csapathoz megy, és nem visszavonul, akkor nagyon szívesen látnám...
Na, ezt eltaláltad...Rivaldo11 írta:Akkor gondolom beckham a kedvenced. Gondolom sajnáltad, hogy nem szereztük meg.grecki írta:Nem is azért utáltam, mert nem rúgta volna a gólokat, hanem egyszerűen nagyon antipatikus volt számomra. Valljuk be, nem az a jóképű fazon, na...Rivaldo11 írta:Pedig a Deporban is szórta a gólokat. Főként szezon vége felé, mikorra már beilleszkedett.
Hát igen!!! Szép befejezése lenne a pályafutásának. Egy két meccsen még simán beállhatna még ha nem is teljes meccset jáccaná végig. A szurkolók tuti a lábai előtt hevertek volna és ha gólt szerezne nem lenne füldugó ami elnyomná azt a hangorkánt!!!tibi05 írta:nekem ő volt a kedvencem és az is marad amíg foci a foci!
és ha lehetne én visszahoznám a barcába...annak ellenére hogy már nem biztos hogy ő vinné a hátán a csapatot.
Akkor gondolom beckham a kedvenced. Gondolom sajnáltad, hogy nem szereztük meg.grecki írta:Nem is azért utáltam, mert nem rúgta volna a gólokat, hanem egyszerűen nagyon antipatikus volt számomra. Valljuk be, nem az a jóképű fazon, na...Rivaldo11 írta:Pedig a Deporban is szórta a gólokat. Főként szezon vége felé, mikorra már beilleszkedett.