Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah, erről láttam videótBoixos írta:sztem tuti, h ott. egyebkent azon sem csodalkoznek, ha kiderulne, h a baszk gyerek fikazgatta, niggerezgette a samut, azert akarta lekopni. ennek amugy is nagy hagyomanyai vannak a ket brigad kozott. annak idejen 83ban, v 84ben asszem a spanyol kupa elodontojeben bilbaoban, akkora bruszt volt, h azt meg ma is emlegetik. azon a meccsen vegig fikaztak a maradonat a nezok is es a jatekosok is (indianoztak, ami kb olyan, mint itt a ciganyozas), amig meg nem unta az egyebkent is rendkivul visszafogottan, szolidan viselkedo diego a bugit, es be nem takarta az egyik bilbaoi gyereket. na, utana volt nagy fogocskazas a palyan![]()
A hagyomány az egy szép dolog, de gondolj bele mennyi pénztöl esik el a Barca e hagyomány miatt?CampNou írta:Huu, remélem tényleg nincs és nem is lesz megállapodás! Őrizzük már meg ezt a hagyomány, ez többet ér minden pénznél!!
máshol nem is hallottam rólaHirado írta:A következő szezontól egy internetes fogadóiroda logója látható a játékosokon
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának is lesz mezszponzora a következő szezontól.
Az APA osztrák hírügynökség értesülése szerint a katalán klub három évre 50 millió euróért a betandwin internetes fogadóirodával állapodott meg. A barcelonai egyesület eddig soha nem értékesítette a mezen található hirdetési felületet.
Az európai élbajnokságokban szereplő csapatok közül már csak az Athletic Bilbaónak nincs mezszponzora. A baszk együttes UEFA Kupa-meccseken "szponzorált mezekben" lépett pályára, de a hazai bajnoki és kupaküzdelmeket hirdetésmentes szerelésben játssza.
Vito írta:akkor Taibi!
ki fog védekezni???![]()
![]()
![]()
én pedig azt szeretném kérdezni az UEFA-tól, hogy a középpályán ki fog védekezni?Chris írta:AZ UEFA 2005 álomcsapata:
Cech; Cafú, Puyol, Terry, Maldini; Luis García, Gerrard, Ronaldinho, Nedved; Eto'o és Shevchenko
(csak egy kérdés: hány reálos van közte![]()
)