Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Biztos jó lesz Gudjohnsen is, csak én érzelmi alapon Forlánt szeretném az izlandi helyett (bár szerintem Diego jobb játékos is). De Vito az előbb jól jellemezte a helyzetetdickricsi írta:Szia AI,
Szintén személyes vélemény, de sztem Eidur sokkal jobb és sokoldalúbb játékos Forlán-nál, én neki sokal jobban örülnék, mint az uruguayinak.
De osztom a többségi véleményt: kell egy minőségi védő hátra. Gallas megy a Milanba, sztem Zambrotta sem jön hozzánk, de Milito-t meg tudnánk szerezni
Igazad vanVito írta:nézd!
eddig az összes kedvencedet elzavarták, vagy nem engedték a Barca közelébe...
idáig nagyon bevált
(sorry)
nézd!antiimperialista írta:Én nem igazán örülök Gudjohnsennek, szerintem Forlán jobb lenne Eto'o cseréjének. Azt viszont már kezdem megszokni, hogy nem tudok szívből örülni az új igazolásoknak. Csak nem esik jól...
Most már el fogják adni. Ezen a nyáron végleg távozik.lionelmessi19 írta:én értem, hogy nem fér be a vezetőség elképzeléseibe saviola, de akkor mért nem adják el végleg?
Hát nekem olyan túl sokat nem kell rágódnom.weres01 írta:Elég nagy pletyka de egyszer már a fórumban is lefestettem h. hogyan érkezik A BARCÁHOZ Lampard.
Nézzük csak:
Van Bommel-Bayern (üresedett hely)
Ballack-Chelsea (középpályás többlet)
barátnő+BARCA+BL győzelem+sok pénz=Frank Lampard
No minden adott!!!
Rágódjatok kicsit ezen!!!
Kiismertél. De nem csak rá gondoltam, Maxira is, ha már pénzügyileg nem a legstabilabb a klub, én nem vásárolnék, ha ilyen csatáraim lennének.Vito írta:értéken gondolom, hogy Saviola-t érted.![]()
őszintén. az utóbbi idők Saviola-ja nem igazán győzőtt meg engem. anno nagyon szerettem a játékát és jól is játszott a Barcaban, de sztem nem éri meg azt a csillagászati fizetést, amit még mindig "követel".
Eidur hasznára lenne a csapatnak.
nem is azt mondtam, hogy legyen olyan a csapat, mint Van Gaal idejében, de én még el tudnék képzelni 1-2 hollandot plusszban,Subinho írta:sztem nem kellenek hollandok. nem mintha nem tetszene pl. van der vaart játéka, de nem kell mégegy holland korszak. annak idején szinte kiutálták innen őket!!! én mindenképp behoznék egy olyan szabályt, hogy a csapatban min. 3 saját nevelésnek lennie kell, min. 3 saját ország beli, 3-nál nem lehet több az EU-n kívüli és nem lehet további 3 légiósnál több.