marcán ez van...pont a podrá-t nem értem a címből, de ha a poder-ből jön (-hat, -het), akkor nem játszikRonaldinho no podrá jugar en Mestalla
El Comité de Apelación ha desestimado el recurso que el Barcelona presentó para que se le levantase la sanción a Ronaldinho, tras su expulsión en el partido de vuelta de los cuartos de final de la Copa del Rey ante el Zaragoza. Por lo tanto, el brasileño no podrá jugar en Mestalla. De todos modos, el FC Barcelona puede llegar al Comité Español de Disciplina Deportiva con el caso y seguir insistiendo.
Badi írta:Hol olvasod?
egyik spanyol lap se ír hasonlót.
Azt írja, h a Valencia ellen játszhat.Rivaldinho írta:" The Brazilian midfield player, who as opposed to the Athletic one fulfilled the cycle of five yellow cards, will return to the equipment to be moderate to the Valencia the next Sunday"
ez mit jelent? mer nem naon értem, csak h visszatér vmi?
Jó de én azt akartam mondani, hogy Frank odament hozzá, megvigasztalta és egyetértett vele. murinnyó nem hiszem hogy egyetlen játékosával is ilyen jó kapcsolatba lenne.LG írta:Nem emlékxem h Drogbával nagyon hisztizett volna...Mourinho általában nem szokott orjogeni.S T U P I D S H A R K írta:Meg azért az is érdekes hogy amikor a zara ellen Ronaldinho pirosat kapott, Frank nem kezdett el vele üvöltözni hogy : " Te paraszt, mért kellett fölrúgnod..." meg ilyesmi. Viszont a ez egy cselzi meccs lett volna, ahol mondjuk lampi kap egy pirosat murinnyó megölte volnaTincho írta:Tényleg nem dőlt össze a világ, és így látja szerencsére ezt Frankito is, személy szerint tetszik nekem, hogy ilyen optimista ember és nem másban keresi a hibát, ha kikap a csapat, hanem elismeri hibáit és próbál javítani.
Nem emlékxem h Drogbával nagyon hisztizett volna...Mourinho általában nem szokott orjogeni.S T U P I D S H A R K írta:Meg azért az is érdekes hogy amikor a zara ellen Ronaldinho pirosat kapott, Frank nem kezdett el vele üvöltözni hogy : " Te paraszt, mért kellett fölrúgnod..." meg ilyesmi. Viszont a ez egy cselzi meccs lett volna, ahol mondjuk lampi kap egy pirosat murinnyó megölte volnaTincho írta:Tényleg nem dőlt össze a világ, és így látja szerencsére ezt Frankito is, személy szerint tetszik nekem, hogy ilyen optimista ember és nem másban keresi a hibát, ha kikap a csapat, hanem elismeri hibáit és próbál javítani.
Meg azért az is érdekes hogy amikor a zara ellen Ronaldinho pirosat kapott, Frank nem kezdett el vele üvöltözni hogy : " Te paraszt, mért kellett fölrúgnod..." meg ilyesmi. Viszont a ez egy cselzi meccs lett volna, ahol mondjuk lampi kap egy pirosat murinnyó megölte volnaTincho írta:Tényleg nem dőlt össze a világ, és így látja szerencsére ezt Frankito is, személy szerint tetszik nekem, hogy ilyen optimista ember és nem másban keresi a hibát, ha kikap a csapat, hanem elismeri hibáit és próbál javítani.
De hát sajnos Bianci elment. De hát nem dőlt össze a világ.Tincho írta:Hát, ha még mindig Bianchi lenne az edző, akkor talán nem vertek volna meg minket, mert amíg le nem váltották Bianchit, zsinórban 10 (!!!) bajnokit nem tudtak megnyerni. Murciával pedig még veretlenek. Sajnos nem előbb találkoztunk velük...
Szerintem vele sem nyertünk volna... Fáradt volt a csapat...Tincho írta:Most kiderült, milyen sokat jelent az, hogy Ronaldinho nincs a csapattal és nélküle nem tudunk nyerni!