Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.12. 23:00:44

Valdés nem szokott orrba szájba gólokat kapni a rövidbe és a labdák sem jönnek ki róla, ahogy pintoról. a beadásoknál valóban bizonytalan, de ilyen gólokat nem szokott kapni, mint ma Pinto. de nyugodtan linkelhetsz gólokat, és állításodat alátámaszthatod, mert nagyon úgy tűnik csak a szokásos ostoba közhelyeket puffogtatod valdéssel kapcsolatban.

Nem tehet róla, persze...még is mire mozdult ki a kapujából ennyire ostobán? Monotya szorította kifelé az ellenfelet, csak a rövidbe lőhetett a támadó. ennyi.

Esetleg simogassuk meg a fejét, mert miután kipattant róla a labda, védett kettőt? ugyan már...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.12. 22:54:33

Miről beszéltek?
Bezzeg amikor vv kapja orrba szájba a gólokat a rövidbe,akkor meg véditek,hogy nem tehet róla,stb...
Védett pár ziccert,miatta úsztuk meg,hogy nem lett még megalázóbb.

Ettől függetlenül persze nem megoldás...de ha VVt nem lehet elővenni olyanokért,mint amikor elcselezte magát az 5ön belül,vagy kiejti a beadást, akkor Pintot se vegyük már elő,mert egy ziccert bevertek neki.

Gólt ma sem rúgtunk,0-0al meg szintén nem vagyunk kisegítve,csak elodáztuk volna hogy előzzön a real. Remek cél.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.12. 22:44:03

Seejtettem, hogy komoly handicap valdés kiesése, de hogy ekkora...
Andris
Adminisztrátor

2014.04.12. 20:53:27

Mivel Pintonak nincs topikja, ide.

Még nem írtam róla talán, de teljesen egyértelműen látszik, amit amúgy is sejtettünk, ő nem lehet a csapatunk tartalék kapusa, egyszerűen nem fordulhat elő hogy rá támaszkodunk egy sérülés esetén, mert akár egy szezon elmehet rajta. Ha VV elmegy, mindenképp kettő kapust kell igazolnunk.

Ma egyébként a kapott gól egyértelműen, kérdés nélkül az övé, és még kettőt kaphattunk volna róla. Amit lábbal művel, arról meg kár is beszélni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.04.05. 15:31:51

LM10 írta:Amúgy azt nem értem, hogy tehetséges fiatal kapust miért nem tudunk kinevelni. Mezőnyjátékosokból van rengeteg játékosunk, de 1 kapust nem tudunk(jó Valdés az utóbbi 10 évben, de ő róla is sokaknak meg van a véleményük)
Ondoát nagyon nagy tehetségnek tartják. 18 éves, a Juvenil A-ban játszik. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LM10
Director del Fútbol

2014.04.05. 11:45:35

Amúgy azt mondják, hogy ha marad a büntetés, akkor szerződést sem hosszabbíthatunk... ez azért gáz, mert Pinto apánknak 2013ig van csak szerződése... ergó, ha marad a bünti, akkor ő távozik. Oier/Masip..... :twisted: :lol:

Amúgy azt nem értem, hogy tehetséges fiatal kapust miért nem tudunk kinevelni. Mezőnyjátékosokból van rengeteg játékosunk, de 1 kapust nem tudunk(jó Valdés az utóbbi 10 évben, de ő róla is sokaknak meg van a véleményük)
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.04.05. 00:47:52

PInto? Victor csak azért lehetett első számú kapus éveken át, mert katalán. egyébként egy középszerű lepkevadász. Pinto a király, végre bizonyíthat a legmagasabb szinten is, mert a kis kedvenc Victorka már nem áll az útjába. Megnyerünk mindent hála a copfosnak.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.02. 20:21:32

herlius írta:
Nem első osztályú kapus szint? Ezt kifejtenéd mégis? Lehet, hogy fogalmi dugóba kerültem, de szerinted Pinto nem üti meg a spanyol első liga szintjét? Ezt azért még át kéne gondolni. Végülis csak egy egykori Zamora-díjasról beszélünk, bár tény, hogy az nem mostanában volt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok csapat örülne, ha a kezdőjében lenne ilyen szintű kapus, nemhogy a cserék között. A lábmunkája sajnos valóban nem erőssége, de ilyen téren Valdestől is láttunk már furcsaságokat.
Ok, túloztam. Azért egy alsó osztályú első ligás csapatba beférne de egy Valencia-ba nem hiszem h beférne. Gyenge kapusnak tartom annak ellenére h zamora-díjas volt. Lehet h én vagyok tájékozatlan, de én az átigazolási időszakokban nem hallottam róla hogy annyira érdeklődtek volna érte. Láttunk már Valdestől furcsaságokat, de Pinto a művetődéseivel, és a simán védhető labdáknál az állva maradásaival engem nem győz meg. De nem akarok senkit meggyőzni az állásfoglalásomról, tiszteletben tartom a véleményeket, viszont nekem az a véleményem hogy Oier is állhatna a kapuban Valdes helyett, ilyen esetben...
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.02. 19:13:39

Pinto vonalat folytatva úgy érzem, hogy mikor hazaadják neki, hajmeresztő, ideges, görcsös, és simán benne van a súlyosabb hiba is. Viszont! 38 évesen (vagy mennyi) egyetlen kapust sem tudok mondani ilyen komoly reflexekkel. Még Schwarzert, Friedelt, vagy Givent sem. Egyszerű feladata van: bizonyítania kell, hogy nem véletlen ül a padon Valdés mögött, és ha ő nincs, lehet rá számítani. Szerintem menni fog neki, azt a lövést meg Diego se találhatta volna el jobban.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.04.02. 18:55:24

Pinto nem elsőosztályú kapus? Azt megértem sőt egyetértek vele, hogy nem Barca szint, de azért egy Valenciába, vagy Bilbao-ba röhögve beférve.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.02. 17:10:15

Azt elfogadom, ha valaki bírálja Pintot, hogy bizonytalan lábbal (Valdesnél inkább), de hogy egy Zamora díjas kapus nem első osztályú szint, az erős túlzás. Hirtelen nem tudnék felsorolni a B ligából egyetlen Zamora díjast sem és erősen kétlem, hogy más igen.

A gólról egyáltalán nem tehetett. Vegyük elő azt a védőt, akinek az lett volna a feladata, hogy Diego "nyakán álljon", ha már felelőst kell keresni.
Bajnokin amikor beállt, nyomott két bravúrt egymás után.
Nem rossz kapus, más nem vállalta volna ezt a szerepkört, mert itt Valdes mögött sokat nem kellett védeni éveken át.

Várhidivel példálózni felesleges, apja révén ért el mindent, gyenge másodosztályú játékos volt a Pénzügyőrben, köze nincs a focihoz.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.04.02. 16:55:06

Csbal írta:Kéne egy topic Pintonak is.

Annyira gyenge kapusnak tartom. Ez a tegnapi gól is... Mit keresett középen amikor a támadás jobb oldalon ment? Egyetértek Várhídivel... Borzalmasan gyenge kapus. Helyezkedési hibák tömkelege, az elején az a kirúgás amiből Villa kapott egy passzt és majdnem betalált, mi volt???

Nincs biztonságban a Barca kapuja ha ő áll a vonalon...
Várhidi aztán valóban nagy szaktekintélynek számít ezen a szinten... Bár az ő keze alatt is csak ennyi hiba lett volna a válogatott játékában.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.04.02. 16:52:53

Csbal írta:Ne mondd, hogy nyugodt vagy amikor Pinto véd és a védelmet megtámadják és hazafelé van csak passzlehetőség. Mert én nem. Nem egyszer olvastam itt hogy Pinto méltó utóda Valdesnek és jó pótlás, de én azt érzem hogy egyáltalán nem Barca szint, sőt, nem első osztályú kapus szint. Elnézést ha megbotránkoztatok valakit ezzel, de nekem bántja a szemem a kapunkban.
Nem első osztályú kapus szint? Ezt kifejtenéd mégis? Lehet, hogy fogalmi dugóba kerültem, de szerinted Pinto nem üti meg a spanyol első liga szintjét? Ezt azért még át kéne gondolni. Végülis csak egy egykori Zamora-díjasról beszélünk, bár tény, hogy az nem mostanában volt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok csapat örülne, ha a kezdőjében lenne ilyen szintű kapus, nemhogy a cserék között. A lábmunkája sajnos valóban nem erőssége, de ilyen téren Valdestől is láttunk már furcsaságokat.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.04.02. 16:22:22

nem vagyok nyugodt, sőt, le is írtam, hogy mivel szeszélyes egy fazon, abszolút nem nyugtat meg, hogy vele kell lehozni a szezon döntő részét most.
csak azt a gólt szerintem felesleges a nyakába varrni, hirtelen jött, és iszonyatosan eltalált lövés volt.
nem mondom, hogy nincs ember a földön, aki fogja, mert van, és ő is majdnem kitolta, de na.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.02. 16:08:24

Ne mondd, hogy nyugodt vagy amikor Pinto véd és a védelmet megtámadják és hazafelé van csak passzlehetőség. Mert én nem. Nem egyszer olvastam itt hogy Pinto méltó utóda Valdesnek és jó pótlás, de én azt érzem hogy egyáltalán nem Barca szint, sőt, nem első osztályú kapus szint. Elnézést ha megbotránkoztatok valakit ezzel, de nekem bántja a szemem a kapunkban.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.04.02. 15:48:10

hagyjuk már azt a gólt, nem mondom, hogy védhetetlen volt, de onnan mindenkit meglepett a lövés, hát még egy ilyen löket a rövid felsőbe, ez legyen a legkisebb baj...
nekem az a bajom pintoval, hogy kész életveszély neki hazaadni a labdát, leáll cselezgetni és nagyon szeszélyes.
mert egyébként nem lenne vele gond, a reflexei nagyon jók így ennyi idősen is.
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.02. 14:16:43

Kéne egy topic Pintonak is.

Annyira gyenge kapusnak tartom. Ez a tegnapi gól is... Mit keresett középen amikor a támadás jobb oldalon ment? Egyetértek Várhídivel... Borzalmasan gyenge kapus. Helyezkedési hibák tömkelege, az elején az a kirúgás amiből Villa kapott egy passzt és majdnem betalált, mi volt???

Nincs biztonságban a Barca kapuja ha ő áll a vonalon...
Deus
Boixos Nois

2014.03.31. 14:24:55

uh, 7 hónap... elég kemény... :x

Jobbulást kívánok neki.
KépKép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.31. 13:43:16

Sikeres volt az operáció, 7 hónapra esik ki.

http://www.fcbarcelona.com/football/fir ... ven-months" target="_blank
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.03.29. 18:27:31

Ötletes volt a póló amiben kifutottak ma a játékosok a pályára. Nagyon bejött a disegn-ja, így kívánva mihamarabbi gyógyulást Valdésnek. :)
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.29. 14:29:57

Valdes méltó utódja lehet, mert alapképességekben kiváló, a 21 éves Valdesnél sokkal jobb már most.
már elkezdtem írni, hogy azért ez túlzás, de akkor láttam, hogy a 21 éves valdeshez méred, nem a mostanihoz, így igazat adok. :)

egyébként amit írtál róla, ahhoz hozzátenném, hogy szerintem kiemelkedően karakán, ami egy kapusnál nagyon fontos szerintem.
Leon
Director del Fútbol

2014.03.29. 08:25:16

visca el barca írta:
Yaya(07-10) írta:Egylbként meg honnan veszitek, hogy ter Stegen kapásból kezdő lesz?
gondolod ha világ egyik legnagyobb tehetségét a padra vesszük meg? :roll:
Neymar is állandóan ott van,nem? :mrgreen:
Amióta hírbe hozták a Barcával Stegen-t én is figyelgetem a srácot és szerintem abszolút méltó utódja lehet Valdesnek. Ha beválik akkor akár 10 évre (vagy tovább) is meg van oldva a kapus poszt,ráadásul elég jó áron. :D
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Alcantara
Director del Fútbol

2014.03.29. 07:40:45

Yaya(07-10) írta:szükségünk van kapusra ezért megveszünk egy nagy tehetséget. ettől még nem biztos, hogy azonnal a kezdőcsapatban találja magát, főleg ha jön mellé még egy rutinos hálóőr. bár inkább dobnám azonnal mély vízbe a németet, minthogy a lepkevadász reina munkásságát élvezzem...borzasztóan kíváncsi vagyok, hány mönchengladbach találkozót néztek meg a kedves fórumtársak, hogy ilyen magabiztossággal állítják, hogy bombaüzlet a fiatal német. :)

örülnék, ha csak olyanok hintenék az igét ebben a témában, akik ismerik a srácot és legalább 10 meccsen látták védeni...5 perces youtube videó nem számít. :P
Én másfél éve nézem a 'Gladbach meccseit (mást is a Bundesligában). Már akkor néztem, amikor még csak sokan buta pletykának tartották, hogy ide jöjjön. Rendkívül jó kapus, nagyon jó alapképességekkel, megtestesíti a német kapusiskola minden pozitív ismérvét:magas, erős fizikálisan, remek reflexei vannak, levegőben abszolút úr. Elvileg lábbal sem rossz, viszont volt két nagy bakija is ebből, amit biztosan sokan láttak youtube videókon is. Ezen a téren van mit fejlődnie még.

Sokáig remek formában védett, pazar bravúrjai voltak, főleg ősszel. A tavaszi szezonban a csapata teljesítménye iszonyatosan visszaesett, március közepéig egy meccset nem nyertek, ezzel egyenes arányban ő sem tudott olyan teljesítményt nyújtani, mint az ősszel. Ehhez hozzájárult, hogy a védelem is bakizik előtte rendszeresen. A Dortmund meccs volt a fordulópont, onnan a csapat és ő is kicsit kezd belelendülni.

Valdes méltó utódja lehet, mert alapképességekben kiváló, a 21 éves Valdesnél sokkal jobb már most. Azt megjósolni, hogy itt beválik nehéz dolog, ebbe nem bocsátkozom, de az, hogy a képességeket és értékét figyelembe véve egy nagyszerű igazolás lehet, az vitathatatlan.

A fentiekben nem "igét hintek" csak leírom amit láttam tőle és gondolok a képességeiről. :wink:
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.03.29. 00:33:29

szükségünk van kapusra ezért megveszünk egy nagy tehetséget. ettől még nem biztos, hogy azonnal a kezdőcsapatban találja magát, főleg ha jön mellé még egy rutinos hálóőr. bár inkább dobnám azonnal mély vízbe a németet, minthogy a lepkevadász reina munkásságát élvezzem...borzasztóan kíváncsi vagyok, hány mönchengladbach találkozót néztek meg a kedves fórumtársak, hogy ilyen magabiztossággal állítják, hogy bombaüzlet a fiatal német. :)

örülnék, ha csak olyanok hintenék az igét ebben a témában, akik ismerik a srácot és legalább 10 meccsen látták védeni...5 perces youtube videó nem számít. :P
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.28. 22:48:10

a csoportunkban írtak egy variációt, miszerint jönne ts, maradna pinto, és maradna valdes is, de csak a januári átigazolási szezonig.
védene pár meccset, szépen elbúcsúztatnánk, aztán mehet a monacoba vagy akárhova már felépülve, marad ter stegen a kapuban, pinto pedig cserekapusnak.
ez sem lenne rossz, ha már jófejkedni akarunk.
Lezárt