Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ondoát nagyon nagy tehetségnek tartják. 18 éves, a Juvenil A-ban játszik.LM10 írta:Amúgy azt nem értem, hogy tehetséges fiatal kapust miért nem tudunk kinevelni. Mezőnyjátékosokból van rengeteg játékosunk, de 1 kapust nem tudunk(jó Valdés az utóbbi 10 évben, de ő róla is sokaknak meg van a véleményük)
Ok, túloztam. Azért egy alsó osztályú első ligás csapatba beférne de egy Valencia-ba nem hiszem h beférne. Gyenge kapusnak tartom annak ellenére h zamora-díjas volt. Lehet h én vagyok tájékozatlan, de én az átigazolási időszakokban nem hallottam róla hogy annyira érdeklődtek volna érte. Láttunk már Valdestől furcsaságokat, de Pinto a művetődéseivel, és a simán védhető labdáknál az állva maradásaival engem nem győz meg. De nem akarok senkit meggyőzni az állásfoglalásomról, tiszteletben tartom a véleményeket, viszont nekem az a véleményem hogy Oier is állhatna a kapuban Valdes helyett, ilyen esetben...herlius írta:
Nem első osztályú kapus szint? Ezt kifejtenéd mégis? Lehet, hogy fogalmi dugóba kerültem, de szerinted Pinto nem üti meg a spanyol első liga szintjét? Ezt azért még át kéne gondolni. Végülis csak egy egykori Zamora-díjasról beszélünk, bár tény, hogy az nem mostanában volt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok csapat örülne, ha a kezdőjében lenne ilyen szintű kapus, nemhogy a cserék között. A lábmunkája sajnos valóban nem erőssége, de ilyen téren Valdestől is láttunk már furcsaságokat.
Várhidi aztán valóban nagy szaktekintélynek számít ezen a szinten... Bár az ő keze alatt is csak ennyi hiba lett volna a válogatott játékában.Csbal írta:Kéne egy topic Pintonak is.
Annyira gyenge kapusnak tartom. Ez a tegnapi gól is... Mit keresett középen amikor a támadás jobb oldalon ment? Egyetértek Várhídivel... Borzalmasan gyenge kapus. Helyezkedési hibák tömkelege, az elején az a kirúgás amiből Villa kapott egy passzt és majdnem betalált, mi volt???
Nincs biztonságban a Barca kapuja ha ő áll a vonalon...
Nem első osztályú kapus szint? Ezt kifejtenéd mégis? Lehet, hogy fogalmi dugóba kerültem, de szerinted Pinto nem üti meg a spanyol első liga szintjét? Ezt azért még át kéne gondolni. Végülis csak egy egykori Zamora-díjasról beszélünk, bár tény, hogy az nem mostanában volt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok csapat örülne, ha a kezdőjében lenne ilyen szintű kapus, nemhogy a cserék között. A lábmunkája sajnos valóban nem erőssége, de ilyen téren Valdestől is láttunk már furcsaságokat.Csbal írta:Ne mondd, hogy nyugodt vagy amikor Pinto véd és a védelmet megtámadják és hazafelé van csak passzlehetőség. Mert én nem. Nem egyszer olvastam itt hogy Pinto méltó utóda Valdesnek és jó pótlás, de én azt érzem hogy egyáltalán nem Barca szint, sőt, nem első osztályú kapus szint. Elnézést ha megbotránkoztatok valakit ezzel, de nekem bántja a szemem a kapunkban.
már elkezdtem írni, hogy azért ez túlzás, de akkor láttam, hogy a 21 éves valdeshez méred, nem a mostanihoz, így igazat adok.Valdes méltó utódja lehet, mert alapképességekben kiváló, a 21 éves Valdesnél sokkal jobb már most.
Neymar is állandóan ott van,nem?visca el barca írta:gondolod ha világ egyik legnagyobb tehetségét a padra vesszük meg?Yaya(07-10) írta:Egylbként meg honnan veszitek, hogy ter Stegen kapásból kezdő lesz?
Én másfél éve nézem a 'Gladbach meccseit (mást is a Bundesligában). Már akkor néztem, amikor még csak sokan buta pletykának tartották, hogy ide jöjjön. Rendkívül jó kapus, nagyon jó alapképességekkel, megtestesíti a német kapusiskola minden pozitív ismérvét:magas, erős fizikálisan, remek reflexei vannak, levegőben abszolút úr. Elvileg lábbal sem rossz, viszont volt két nagy bakija is ebből, amit biztosan sokan láttak youtube videókon is. Ezen a téren van mit fejlődnie még.Yaya(07-10) írta:szükségünk van kapusra ezért megveszünk egy nagy tehetséget. ettől még nem biztos, hogy azonnal a kezdőcsapatban találja magát, főleg ha jön mellé még egy rutinos hálóőr. bár inkább dobnám azonnal mély vízbe a németet, minthogy a lepkevadász reina munkásságát élvezzem...borzasztóan kíváncsi vagyok, hány mönchengladbach találkozót néztek meg a kedves fórumtársak, hogy ilyen magabiztossággal állítják, hogy bombaüzlet a fiatal német.
örülnék, ha csak olyanok hintenék az igét ebben a témában, akik ismerik a srácot és legalább 10 meccsen látták védeni...5 perces youtube videó nem számít.