Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még szerencse hogy a szezon eleje óta nem játszhat a BL-benRewolution5 írta:
kell lennie egy kiváltó oknak Marqueznek.....sztem valami kisebb fájdalom, betegség keringetheti...szerintem csak elővigyázatosságból "nem viszi" őt Pep...habár ezt nemtudni biztosra..... Csigával kapcsolatban ....régen kapott játékidőt..és ukrajna biztos közelebb áll a német focihoz, mint Spanyolországéhoz....szal jo volna ha kapna az odavágon egy kis időt...
Maxsteel666 írta:Jó lenne, ha már "bekovácsolódna" a csapatba!senkialfonz40 írta:Lehet, hogy a nagy összetartás miatt elutazik velük "kovácsolódni".LG írta: Csigát biztos nem!
Jó lenne, ha már "bekovácsolódna" a csapatba!senkialfonz40 írta:Lehet, hogy a nagy összetartás miatt elutazik velük "kovácsolódni".LG írta: Csigát biztos nem!
Lehet, hogy a nagy összetartás miatt elutazik velük "kovácsolódni".LG írta: Csigát biztos nem!
Az van írva a hivatalos honlapon is, hogy Csigát(Txigrinski, a honlapon így még nem láttam leírvaLG írta:Csigát biztos nem!barcaloki írta:Kikerült a Stuttgart elleni keretből![]()
De viszi Csigát meg Bartrát, ezt magyarázza el vki.
Csigát biztos nem!barcaloki írta:Kikerült a Stuttgart elleni keretből![]()
De viszi Csigát meg Bartrát, ezt magyarázza el vki.
Bizony, ő nyerte, ha jól emlékszem 2007ben vagy 2008ban!MR. TROMORT777 írta: Régóta ezt nem értem, h miért nem ő lövi. Részt vett vmi szabadrúgás lövő vb-n is, és asszem nem is szerepelt rosszul. (megnyerte)
Am meg valszeg kisebb sérülés miatt nincs a keretbe.
Régóta ezt nem értem, h miért nem ő lövi. Részt vett vmi szabadrúgás lövő vb-n is, és asszem nem is szerepelt rosszul. (megnyerteBarcaman14 írta:
Nem lövi rosszul a szabadokat, ez tény! Érdemes lenne többször rúgatni vele. Egyébként meg végig megbízhatóan teljesített és ha úgy vesszük adott egy gólpasszt is Ininek.
Nem lövi rosszul a szabadokat, ez tény! Érdemes lenne többször rúgatni vele. Egyébként meg végig megbízhatóan teljesített és ha úgy vesszük adott egy gólpasszt is Ininek.DaNiAlVeS8 írta:kis gólt lőtt tegnap este![]()