Tök fölöslegesen kidőlt a rájátszásra!
Ez persze másik sportág meg minden,de sztem is pihentetni kellene a sztárokat!
Eto'o már úgyse tudja befogni Tonit,a gólkirályi cím meg már úgyis megvan!
Nem hinném, hogy Puyol nélkül hitevesztett alakulat lennénk (lsd. Benfica),vagy ahogy te fogalmaztál, hiányozna a csapatból a lelki plusz!!!! Eto’o annak ellenére, hogy azt mondja nincsen szüksége pihenésre sztem igenis padoznia kellene a Sevilla ellen mert gondolom észrevetted elég sok az izom sérülés mostanában és ez nála is bekövetkezhet!!!!! DE MÉG1SZER ELMONDOM a bajnokság már +van, akkor miért ne játszhatnának azok, akik eddig csak padoztak, ennyi nekik is járna!!!!Enrique írta:Akkor hozzáteszem: Eto'o sosem akar pihenni, Puyol jelenléte meg létfontosságú a pályán. Hiányozhat Ronnie, Deco, vagy akárki, ha Puyí pályán van, az adja a társaknak a legnagyobb lelki pluszt.
![]()
Lehet, hogy sohasem fáradtak, sőt az is lehet, hogy mindig fittek és általában nem sérülnek +, DE mivan ha pont most sérülnek le!!!!! Minek kockáztatni??!!!! A bajnokság már +van, akkor meg miért nem lehetne tartalékolni??? Eto’o aranycipője nem ér annyit mint 1 esetleges BL győzelem!!!Enrique írta:Eto'o és Puyol a Barça két olyan játékosa, akik egyszerűen nem szorulnak pihenésre. Mindig 100%-osan fittek, szinte sosem(?) sérülnek meg (kopp-kopp-kopp x1000), felesleges pihentetni őket.![]()
Mindig mindenhol a maximumot kell nyújtani, én személy szerint nagyon örülnék az aranycípőnek Eto'o hoz.Attya írta:Remélem most a bajnokikon azok is szóhoz jutnak akik eddig nem játszottak vmi sokat!!! Remélem Eto’o nak is fontosabb a BL mint 1 hülye aranycipő!!! Muszáj tartalékolni majd a BL meccsre, mert a bajnokság már +van csak idő kérdése, és persze nyáron lesz 1 VB!!!
Ezt osztom!!Sokkal szívesebben látnék egy nem tartalékoló,bizonyítani akaró Maxit a pályán,mint egy ETo-t akinek a BLre is oda kell figyelni,ezért nembiztos,hogy 100at nyújtana!Bár szerintem az aranycipő miatt Eto mindenképp játszani akar,és Riijkard játszatni is fogja!!Lyonel írta: Esetleg a Sevilla ellen Eto'o helyett Maxi kezdhetne, nem lenne rossz szerintem!
Esetleg a Sevilla ellen Eto'o helyett Maxi kezdhetne, nem lenne rossz szerintem!Attya írta:Remélem most a bajnokikon azok is szóhoz jutnak akik eddig nem játszottak vmi sokat!!! Remélem Eto’o nak is fontosabb a BL mint 1 hülye aranycipő!!! Muszáj tartalékolni majd a BL meccsre, mert a bajnokság már +van csak idő kérdése, és persze nyáron lesz 1 VB!!!