Motta térde újra rakoncátlankodik...
Ezquerro megsérült..3hét ha jól értem..

Akkor egy spanyol védő vegyünkRapika írta:valószínűleg úgy gondolta,hogy a csatársorban Eto'o és Torres lenne...Charlie írta:Millito argentín.Barcelonafan írta:Én azért spanyol védőt vennék nem argentínt ha tényleg igaz hogy jövőre min. 4 spanyolnak kell egyszerre a pályán lenni egy csapatban akkor Militó kell
Mert akkor Váldés Puyol Xavi és Milito stabil kezdő lenne és még mindig vannak a kispadon általános beugrók pl.: Iniesta
C.
valószínűleg úgy gondolta,hogy a csatársorban Eto'o és Torres lenne...Charlie írta:Millito argentín.Barcelonafan írta:Én azért spanyol védőt vennék nem argentínt ha tényleg igaz hogy jövőre min. 4 spanyolnak kell egyszerre a pályán lenni egy csapatban akkor Militó kell
Mert akkor Váldés Puyol Xavi és Milito stabil kezdő lenne és még mindig vannak a kispadon általános beugrók pl.: Iniesta
C.
MILITO ARGENTIN vazzeOrdog írta:Barcafan nem nagyon van képbenCharlie írta:Millito argentín.Barcelonafan írta:Én azért spanyol védőt vennék nem argentínt ha tényleg igaz hogy jövőre min. 4 spanyolnak kell egyszerre a pályán lenni egy csapatban akkor Militó kell
C.
Barcafan nem nagyon van képbenCharlie írta:Millito argentín.Barcelonafan írta:Én azért spanyol védőt vennék nem argentínt ha tényleg igaz hogy jövőre min. 4 spanyolnak kell egyszerre a pályán lenni egy csapatban akkor Militó kell
C.