Ha kell valakinek megcsináltam a jövő évi mezünket.

http://data.hu/get/3841723/Barcelona_2011-2012.rar
Hello, már jó ideje küldtem levelet, de nem válaszoltál, ezért itt kérdem, hogy mivel tudnám megnyitni azokat a fájlokat?:)Puyol05 írta:matyi02 írta:Puyol jó a vidid, vagyis a góljaid
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy lehet a lementett videokat kiszedni a játékból?:)
Köszi![]()
Hát azt úgy kell, hogy van a dokumentumokban (remélhetőleg oda tetted) egy olyan mappa, hogy KONAMI. Abban van egy Save, és onnan egyszerűen kimásolod a mentéseket, és máris van ismét 50 üres helyed.
De ugye tudod, hogy ezeket a fájlokat nem lehet megnyitni videólejátszókban?
Nem kell leszedni, System Settingspalesz77 írta:Nemrég leszedtem a pes2010-et. Az 1.3-es patchet fel kell rakni mielőtt egy jó új patchet tudnék felrakni. De nem rakja fel valamiért.Elvileg kész, felpakolja, de az angol csapatok ugyanúgy névtelenek, Gudjonsen ugyanúgy Barcás... Nem egészen értem hogy miért.
Valakinek van valami tippje esetleg?
matyi02 írta:Puyol jó a vidid, vagyis a góljaid
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy lehet a lementett videokat kiszedni a játékból?:)
Azt vágom,de hol?fcbarca0827 írta:Nem játékon belül. Van külön egy olyan, hogy Settings.chonggy írta:A 11-ben hol kell átállitani a felbontás,grafikát stb?
Nem játékon belül. Van külön egy olyan, hogy Settings.chonggy írta:A 11-ben hol kell átállitani a felbontás,grafikát stb?
Pesedit 1.6.fanbarca írta:youkos írta:kérdés : pes 11 ről van szó, melyik patch et raktad fel , és nem egy .dll file hiányzik névleg D3DX9_43 mert ha igen tudom a megoldástfanbarca írta:Hasonló kérdésem lenne , mint Messithebestnek. Mit tegyek? Felrakom a legújabb patchet és írja, hogy d3dxll.img v mi, hiányzik és mikor behozom semmi normális változás. Sőt, kidob.
Pesedit 1.6.youkos írta:kérdés : pes 11 ről van szó, melyik patch et raktad fel , és nem egy .dll file hiányzik névleg D3DX9_43 mert ha igen tudom a megoldástfanbarca írta:Hasonló kérdésem lenne , mint Messithebestnek. Mit tegyek? Felrakom a legújabb patchet és írja, hogy d3dxll.img v mi, hiányzik és mikor behozom semmi normális változás. Sőt, kidob.
Pes 11 nél a pesedit patch feltétele után csak azt a hiányzó dll filet kellet letölteni és bemásolny a Win/system be és működött szóval akinél ez a probléma merült fel hát ez a megoldás.Kardi írta:Srácok nekem is hasonló problémám lenne...Felraktam a Windows 7 64bit-es verzióját, felraktam a PES 2010et, a legújabb 4.1-es patchet hozzá és amikor elakarnám indítani a játékot, akkor a következő hibaüzenet ugrik fel nekem: http://kepfeltoltes.hu/110305/peshiba_w ... es.hu_.jpg
Kérdezném mi lehet a probléma és, hogy milyen megoldás van a dologra? Előre is köszönöm a gyors választ, segítséget!
szerk.: Közben megoldottam a problémát, csak egy w7-el kompatibilis directx-et kellet keresnem!
kérdés : pes 11 ről van szó, melyik patch et raktad fel , és nem egy .dll file hiányzik névleg D3DX9_43 mert ha igen tudom a megoldástfanbarca írta:Hasonló kérdésem lenne , mint Messithebestnek. Mit tegyek? Felrakom a legújabb patchet és írja, hogy d3dxll.img v mi, hiányzik és mikor behozom semmi normális változás. Sőt, kidob.
Nem,ott van az Add gomb,ott kiválasztod h kit akarsz belerakni a csapatba és csókolom.Kardi írta:(mert amit edit-ben lehet azt nem jó mert ott csak valakit valaki helyére lehet rakni...)
Előre is köszönöm az ötleteket!
vlxe írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
4 idényt játszottam végig ML alatt a Barcelona csapatával (Top Playeren)! Majdnem minden idényben minden trófeát megnyertem! A játékosállományom sem egy túl nagynak mondható! A gondom az, hogy teljesen mínuszba mentem el Euro tekintetében, és így a fél csapatomat elvesztettem!
Mivel lehet ezeket a pénzügyi dolgokat fenntartani, hogy legalább a csapatom megmaradjon? bármilyen ötletet szívesen fogadnék, abszolút nem tudom mit csináljak