Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem vicc, csak puszta tények, az előszezonban összesen 20 percet hiányzott és minden meccset hoztunk. A bajnokságból 6ból 4 pontot szereztünk, igaz ugyanez az arány most is. És a dicsőséges időkben is szinte alapembernek minősült.Varga Tamás írta:dani!Drigo írta:Akárki akármit mond Presas hiányzik ebből a csapatból, az előszezonban ő játszott a legtöbbet, sőt ez igaz volt a bajnokság 2. meccséig, addig igenis jöttek az eredmények, de most, hogy már közelsem játszik annyit...Az ujjtörésével meg elérkezett a poklok poklaCsalódás-csalódás hátán.
Ezt csak viccnek szántad, remélem! Nerkem egyáltalán nem hiányzik.
Dani!Drigo írta:Akárki akármit mond Presas hiányzik ebből a csapatból, az előszezonban ő játszott a legtöbbet, sőt ez igaz volt a bajnokság 2. meccséig, addig igenis jöttek az eredmények, de most, hogy már közelsem játszik annyit...Az ujjtörésével meg elérkezett a poklok poklaCsalódás-csalódás hátán.
Jesszusom!Hiányzik?Drigo írta:Akárki akármit mond Presas hiányzik ebből a csapatból, az előszezonban ő játszott a legtöbbet, sőt ez igaz volt a bajnokság 2. meccséig, addig igenis jöttek az eredmények, de most, hogy már közelsem játszik annyit...Az ujjtörésével meg elérkezett a poklok poklaCsalódás-csalódás hátán.
Már neharagudj de te nemvagy tisztába a dolgokkal. Éppen h Oleguert forszírozta jobban Rijkaard mint Zambrottát, volt ugy h emiatt távozik is az olasz. de így h sok ideig sérült volt Oleguer megnyílt az út Zambrotta felé. De mikor Oleguer játszott Zambrotta helyén sokkal rosszabbul játszott mint Zambrotta. Csak h képben legyél...socio66 írta:szerintem is távoznia kell,de csak azért mert ugy neki is jobb lenne. amugy meg a sok nagyszáju ,aki szidja őt, az még soha nem focizott! amikor játszott, bíztak benne, akkor képes volt a nagy feladatokat is tökéletesen megoldani! de most mit vársz tőle amikor minden meccsen a padon üldögél?
ilyen az amikor egy sikeres jo év után egyszerüen leszerélnek, lesz..nak. igaszságtalanul bántak vele! csak azért kitették a csapatbol mert jött egy nála nagyobb sztár, aki még semmit nem tett le az asztalra(barca mezben).
ha az akkori bl-győztes csapat megmarad,akkor nem itt lennénk!
LG,LG írta:Ezért nem értem, amikor ordenáré modra szidjátok, mint a bokrot. Kritizálni lehet, de nem tulozzatokés normális hangnemben
![]()
A másik dolok, h vannak, akik ha nem szeretnek egy játékost, itt konkrétan Oleguert, állandoan csak fikázzák, ha jol játxik akkor is. Na ezeket nem mindősitem inkább...
Varga Tamás írta: ... Nacionalizmusát is elfelejthetné már, kitörölheti vele a hátsó felét. Ez csak rossz vért és ellenségeskedést szül, és nem megy vele semmire. s, Atyac: én nem olvastam tőle semmit, nem is kívánom vele rongálni a szemem, de mondott valami olyasmit egy b a s z k gyilkos bebörtönzése kapcsán, hogy az törvénytelen, hogy ő egy faxa gyerek, és igaza van. Nacionalista tömeggyilkossal nem szokás egy platformra helyezkedni...
Miért csak a véglet létezik itt pár embernek? Imádni vagy gyűlölni. Elfogadni nem lehet valakit úgy, ahogy van?Gomezinho írta:Grecki ezt hagyjuk inkább akkor rendben Oleguer egy isten a mi ászunk már nemis érdekel szeressétek!!komoylan nem értem mit látsz abban a srácban!!!és nemnyujtott akkor jó teljesitményt csak elvoltunk ámulva hogy elől a csatáraink mecscenként 4-et rugtak!!ENYIIII!!!! 20 vagyok
Igy van. Abidal, vagy Zambi világklasszisok, de ők semmivel sem nyujtanak jobb teljesitményt, mint pl. anno Gio, vagy Belletti, akik nem akkora nevekZozzy 5 írta:Szerintem arra gondolt, hogy annyival most sem a jobb védelmünk, mint amennyire papíron látszik. Nem a mostani védelmünk lefitymálása, hanem az akkorinak a dícsérete úgy, hogy közel se akkora nevek szerepeltekbarca99 írta:Miért csak papíron jó a védelmünk?
Szerintem arra gondolt, hogy annyival most sem a jobb védelmünk, mint amennyire papíron látszik. Nem a mostani védelmünk lefitymálása, hanem az akkorinak a dícsérete úgy, hogy közel se akkora nevek szerepeltekbarca99 írta:Miért csak papíron jó a védelmünk?
Akkor tanulj meg olvasni, ugyanis sehol nem írtam, hogy szeretem-imádom, és hogy hosszabbítsunk vele.Gomezinho írta:Grecki ezt hagyjuk inkább akkor rendben Oleguer egy isten a mi ászunk már nemis érdekel szeressétek!!komoylan nem értem mit látsz abban a srácban!!!és nemnyujtott akkor jó teljesitményt csak elvoltunk ámulva hogy elől a csatáraink mecscenként 4-et rugtak!!ENYIIII!!!! 20 vagyok
Kérdezted, hogy emlékszünk-e jó meccsérem jó védekezésére. Én linkeltem néked egyet, ha már hiányos a memóriád. Úgyhogy pihi.Gomezinho írta:most nehogy már egy youtubes videó miatt elájuljak tőle!!!na mindegy !!tudod neki az a dolga azért védő azt kéne csinálnia szinteminen mecscen oylan szinten!!de nem teszi ez a baj max a mecscek 10%án JA és a Bl győzelemnél elsőszámú jobbhátvéd???KACC KACC mégis a második miatt nyertük meg a BL-t
Az egy dolog hogy ki miatt nyertünk BL-t.Ilyen alapon akár öngóllal is nyerhettünk volna.Az csak egy meccs.Tévedés ne essen én se védem csak próbálok kicsit melette is kiállni.Mint Zozz és Grecki is mondta kijár neki a tisztelet.Gomezinho írta:most nehogy már egy youtubes videó miatt elájuljak tőle!!!na mindegy !!tudod neki az a dolga azért védő azt kéne csinálnia szinteminen mecscen oylan szinten!!de nem teszi ez a baj max a mecscek 10%án JA és a Bl győzelemnél elsőszámú jobbhátvéd???KACC KACC mégis a második miatt nyertük meg a BL-t
grecki írta: Gomezinho!
Te hány éve vagy Barca drukker? Most őszintén!?
???Gomezinho írta:20 vagyok
http://www.youtube.com/watch?v=YmyZNTrM ... re=relatedGomezinho írta:grecki mikor segitett a csapaton???egy nyamvadt góljára emlékszem és oylan sok gyönyörűpazar védekezésre nemnagyon!!!hát ez Oleguer!!aki felfut a jobbolsdalon és a cselvégén összeesik!!
Amikor BL-t nyertünk ha jól emlékszem ő volt az 1. számu jobb hátvéd.Gomezinho írta:grecki mikor segitett a csapaton???egy nyamvadt góljára emlékszem és oylan sok gyönyörűpazar védekezésre nemnagyon!!!hát ez Oleguer!!aki felfut a jobbolsdalon és a cselvégén összeesik!!
Varga Tamás írta:Zozzy!
Már ne is haragudj, de te nagyon el vagy billenve. Komolyan, megkérdőjelezendő a hozzáértésed a labdarúgáshoz. Az utolsó hsz-ed maga a teljes nihil, az abszurdum abszurduma, a teljes dilettantizmus. Véleményed lényege: Oli maradhat, mert szegény ennyit tud, meg különben is kevesebbet keres, mint egy világbajnok, Aranylabdás, de R10 menjen, mert sokat keres, és nem szolgálja meg. Az Isten irgalmazzon nekünk ezután a konstelláció után. Áldom az eszemet, hogy neked nincs beleszólásod ezekbe a dolgokba. Ahol Oleguernek helye van a csapatban, ott komoly problémák vannak.
Victor_Valdes összevetése pedig még arra is méltatlan, hogy véleményezzem.
Zozzy írta:Ennek ellenére Oleguert nevezte valaki szégyennek, aki köbö ennyit tud, vagy egy kicsivel többet a mostaninál.Ez kevés
, őt ezért lehetne lecserélni.