Oleguer Presas Renom #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.11. 20:09:44

Varga Tamás írta:
Drigo írta:Akárki akármit mond Presas hiányzik ebből a csapatból, az előszezonban ő játszott a legtöbbet, sőt ez igaz volt a bajnokság 2. meccséig, addig igenis jöttek az eredmények, de most, hogy már közelsem játszik annyit...Az ujjtörésével meg elérkezett a poklok pokla :twisted: Csalódás-csalódás hátán.
dani!
Ezt csak viccnek szántad, remélem! Nerkem egyáltalán nem hiányzik. 8)
Ez nem vicc, csak puszta tények, az előszezonban összesen 20 percet hiányzott és minden meccset hoztunk. A bajnokságból 6ból 4 pontot szereztünk, igaz ugyanez az arány most is. És a dicsőséges időkben is szinte alapembernek minősült.

Ha ezen múlik, Oleguert a pályára MINDIG!

De gyanítom, hogy ez csak puszta véletlen, na keresek egy másik összesküvés elméletet látom ez nem nyerte el a tetszésetek. :P
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.11. 20:00:58

Drigo írta:Akárki akármit mond Presas hiányzik ebből a csapatból, az előszezonban ő játszott a legtöbbet, sőt ez igaz volt a bajnokság 2. meccséig, addig igenis jöttek az eredmények, de most, hogy már közelsem játszik annyit...Az ujjtörésével meg elérkezett a poklok pokla :twisted: Csalódás-csalódás hátán.
Dani!
Ezt csak viccnek szántad, remélem! Nerkem egyáltalán nem hiányzik. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.03.11. 20:15:05-kor.
Kép
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.11. 19:59:21

Jesszusom!Hiányzik? :D ne ijeszgess már!! nem miatta tartunk itt ahol tartunk!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.11. 19:49:42

Akárki akármit mond Presas hiányzik ebből a csapatból, az előszezonban ő játszott a legtöbbet, sőt ez igaz volt a bajnokság 2. meccséig, addig igenis jöttek az eredmények, de most, hogy már közelsem játszik annyit...Az ujjtörésével meg elérkezett a poklok pokla :twisted: Csalódás-csalódás hátán.
socio66

2008.02.15. 13:45:49

de ha tényleg igy volt akkor minek kellet leigazolni egy világbajnok hátvédet?! kispadra?
Fernando
Llegenda del Barça

2008.02.14. 13:47:52

socio66 írta:szerintem is távoznia kell,de csak azért mert ugy neki is jobb lenne. amugy meg a sok nagyszáju ,aki szidja őt, az még soha nem focizott! amikor játszott, bíztak benne, akkor képes volt a nagy feladatokat is tökéletesen megoldani! de most mit vársz tőle amikor minden meccsen a padon üldögél?
ilyen az amikor egy sikeres jo év után egyszerüen leszerélnek, lesz..nak. igaszságtalanul bántak vele! csak azért kitették a csapatbol mert jött egy nála nagyobb sztár, aki még semmit nem tett le az asztalra(barca mezben).
ha az akkori bl-győztes csapat megmarad,akkor nem itt lennénk!
Már neharagudj de te nemvagy tisztába a dolgokkal. Éppen h Oleguert forszírozta jobban Rijkaard mint Zambrottát, volt ugy h emiatt távozik is az olasz. de így h sok ideig sérült volt Oleguer megnyílt az út Zambrotta felé. De mikor Oleguer játszott Zambrotta helyén sokkal rosszabbul játszott mint Zambrotta. Csak h képben legyél... :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
socio66

2008.02.14. 13:38:43

szerintem is távoznia kell,de csak azért mert ugy neki is jobb lenne. amugy meg a sok nagyszáju ,aki szidja őt, az még soha nem focizott! amikor játszott, bíztak benne, akkor képes volt a nagy feladatokat is tökéletesen megoldani! de most mit vársz tőle amikor minden meccsen a padon üldögél?
ilyen az amikor egy sikeres jo év után egyszerüen leszerélnek, lesz..nak. igaszságtalanul bántak vele! csak azért kitették a csapatbol mert jött egy nála nagyobb sztár, aki még semmit nem tett le az asztalra(barca mezben).
ha az akkori bl-győztes csapat megmarad,akkor nem itt lennénk!
Atyec

2008.02.13. 23:39:47

LG írta:Ezért nem értem, amikor ordenáré modra szidjátok, mint a bokrot. Kritizálni lehet, de nem tulozzatok :!: és normális hangnemben :!:

A másik dolok, h vannak, akik ha nem szeretnek egy játékost, itt konkrétan Oleguert, állandoan csak fikázzák, ha jol játxik akkor is. Na ezeket nem mindősitem inkább...
LG,
Hogy megértsd, azt hiszem vannak focin kívüli okai is.
Varga Tamás írta: ... Nacionalizmusát is elfelejthetné már, kitörölheti vele a hátsó felét. Ez csak rossz vért és ellenségeskedést szül, és nem megy vele semmire. s, Atyac: én nem olvastam tőle semmit, nem is kívánom vele rongálni a szemem, de mondott valami olyasmit egy b a s z k gyilkos bebörtönzése kapcsán, hogy az törvénytelen, hogy ő egy faxa gyerek, és igaza van. Nacionalista tömeggyilkossal nem szokás egy platformra helyezkedni...
Atyec

2008.02.13. 23:29:08

Gomezinho írta:Grecki ezt hagyjuk inkább akkor rendben Oleguer egy isten a mi ászunk már nemis érdekel szeressétek!!komoylan nem értem mit látsz abban a srácban!!!és nemnyujtott akkor jó teljesitményt csak elvoltunk ámulva hogy elől a csatáraink mecscenként 4-et rugtak!!ENYIIII!!!! 20 vagyok :D
Miért csak a véglet létezik itt pár embernek? Imádni vagy gyűlölni. Elfogadni nem lehet valakit úgy, ahogy van?
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.13. 19:59:14

Zozzy 5 írta:
barca99 írta:Miért csak papíron jó a védelmünk? :roll:
Szerintem arra gondolt, hogy annyival most sem a jobb védelmünk, mint amennyire papíron látszik. Nem a mostani védelmünk lefitymálása, hanem az akkorinak a dícsérete úgy, hogy közel se akkora nevek szerepeltek :)
Igy van. Abidal, vagy Zambi világklasszisok, de ők semmivel sem nyujtanak jobb teljesitményt, mint pl. anno Gio, vagy Belletti, akik nem akkora nevek :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.13. 19:55:33

barca99 írta:Miért csak papíron jó a védelmünk? :roll:
Szerintem arra gondolt, hogy annyival most sem a jobb védelmünk, mint amennyire papíron látszik. Nem a mostani védelmünk lefitymálása, hanem az akkorinak a dícsérete úgy, hogy közel se akkora nevek szerepeltek :)
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.13. 19:50:56

Miért csak papíron jó a védelmünk? :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.13. 19:47:10

Igy van. A BL meneteléskor élete formájában játxott. Meccsről mecsre hibátlan teljesitményt nyujtott. Volt olyan h Mottának középső védőt kellett játxania, annyi volt a sérült, még is megcsinálták, Oleguerrel, Mottával és a többiekkel :!:

A jelenlegi védelmünk papiron sokkal, de sokkal erősebb. De csak papiron...

Hogy visszatérjek Olira: Nem kéne itt lennie. Nem egy nagy játékos, de azért voltak jo meccsei is a Barcában. És biztos, h nagyon szereti a klubbot, és nem akar rosszat neki. Ezért nem értem, amikor ordenáré modra szidjátok, mint a bokrot. Kritizálni lehet, de nem tulozzatok :!: és normális hangnemben :!:

A másik dolok, h vannak, akik ha nem szeretnek egy játékost, itt konkrétan Oleguert, állandoan csak fikázzák, ha jol játxik akkor is. Na ezeket nem mindősitem inkább...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.13. 19:16:41

Gomezinho írta:Grecki ezt hagyjuk inkább akkor rendben Oleguer egy isten a mi ászunk már nemis érdekel szeressétek!!komoylan nem értem mit látsz abban a srácban!!!és nemnyujtott akkor jó teljesitményt csak elvoltunk ámulva hogy elől a csatáraink mecscenként 4-et rugtak!!ENYIIII!!!! 20 vagyok :D
Akkor tanulj meg olvasni, ugyanis sehol nem írtam, hogy szeretem-imádom, és hogy hosszabbítsunk vele.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.13. 19:16:21

Gomezinho írta:most nehogy már egy youtubes videó miatt elájuljak tőle!!!na mindegy !!tudod neki az a dolga azért védő azt kéne csinálnia szinteminen mecscen oylan szinten!!de nem teszi ez a baj max a mecscek 10%án JA és a Bl győzelemnél elsőszámú jobbhátvéd???KACC KACC mégis a második miatt nyertük meg a BL-t :evil:
Kérdezted, hogy emlékszünk-e jó meccsérem jó védekezésére. Én linkeltem néked egyet, ha már hiányos a memóriád. Úgyhogy pihi.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 19:13:38

Grecki ezt hagyjuk inkább akkor rendben Oleguer egy isten a mi ászunk már nemis érdekel szeressétek!!komoylan nem értem mit látsz abban a srácban!!!és nemnyujtott akkor jó teljesitményt csak elvoltunk ámulva hogy elől a csatáraink mecscenként 4-et rugtak!!ENYIIII!!!! 20 vagyok :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.13. 19:12:46

Gomezinho írta:most nehogy már egy youtubes videó miatt elájuljak tőle!!!na mindegy !!tudod neki az a dolga azért védő azt kéne csinálnia szinteminen mecscen oylan szinten!!de nem teszi ez a baj max a mecscek 10%án JA és a Bl győzelemnél elsőszámú jobbhátvéd???KACC KACC mégis a második miatt nyertük meg a BL-t :evil:
Az egy dolog hogy ki miatt nyertünk BL-t.Ilyen alapon akár öngóllal is nyerhettünk volna.Az csak egy meccs.Tévedés ne essen én se védem csak próbálok kicsit melette is kiállni.Mint Zozz és Grecki is mondta kijár neki a tisztelet.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.13. 19:10:02

grecki írta: Gomezinho!
Te hány éve vagy Barca drukker? Most őszintén!?
Gomezinho írta:20 vagyok :D
???

Szerk: Jujj, véletlenül beleszerkesztettem a hszembe, pedig újat akartam írni.
Na mind1, talán nem fontosat töröltem...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.02.13. 19:56:06-kor.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 19:08:54

most nehogy már egy youtubes videó miatt elájuljak tőle!!!na mindegy !!tudod neki az a dolga azért védő azt kéne csinálnia szinteminen mecscen oylan szinten!!de nem teszi ez a baj max a mecscek 10%án JA és a Bl győzelemnél elsőszámú jobbhátvéd???KACC KACC mégis a második miatt nyertük meg a BL-t :evil:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.13. 19:05:13

Gomezinho írta:grecki mikor segitett a csapaton???egy nyamvadt góljára emlékszem és oylan sok gyönyörűpazar védekezésre nemnagyon!!!hát ez Oleguer!!aki felfut a jobbolsdalon és a cselvégén összeesik!!
http://www.youtube.com/watch?v=YmyZNTrM ... re=related

Biztos vagyok benne, hogy most is le kell írnom: NEM VAGYOK A TÁVOZÁSA ELLEN A NYÁRON, de jó lenne azt is belátni, hogy voltak még ehhez hasonló jó meccsei.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.13. 19:04:00

Gomezinho írta:grecki mikor segitett a csapaton???egy nyamvadt góljára emlékszem és oylan sok gyönyörűpazar védekezésre nemnagyon!!!hát ez Oleguer!!aki felfut a jobbolsdalon és a cselvégén összeesik!!
Amikor BL-t nyertünk ha jól emlékszem ő volt az 1. számu jobb hátvéd.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.13. 19:03:03

grecki mikor segitett a csapaton???egy nyamvadt góljára emlékszem és oylan sok gyönyörűpazar védekezésre nemnagyon!!!hát ez Oleguer!!aki felfut a jobbolsdalon és a cselvégén összeesik!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.13. 18:57:20

Nem tudom, hogy feltűnt-e, de R10 dolgait nem ebben a topikban kellene kitárgyalni...
Oleguer szerény képességű játékos, mégis sokat segített egykoron a Barcának, ergo nem úgy kellene beállítani, mintha mindig is csak visszafelé tolta volna a csapat szekerét. Mindez persze nem azt jelenti, hogy szerződést kell hosszabbítani vele, sőt, még játéklehetőséget sem kell biztosítani neki, de attól függetlenül nem Sebők Vilivel kellene azonosítani. Köszönjünk el tőle, adjuk meg neki a kijáró tiszteletet, és búcsúzzunk el tőle. Nem kell anyázni, mert azt talán nem érdemelte meg.
:roll:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.13. 18:48:03

Bármily fura ez Oleguer topicja a témátokra van kismillói másik.

Zozz, Te is jókor írogatsz :lol:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.02.13. 18:47:02

Varga Tamás írta:Zozzy!
Már ne is haragudj, de te nagyon el vagy billenve. Komolyan, megkérdőjelezendő a hozzáértésed a labdarúgáshoz. Az utolsó hsz-ed maga a teljes nihil, az abszurdum abszurduma, a teljes dilettantizmus. Véleményed lényege: Oli maradhat, mert szegény ennyit tud, meg különben is kevesebbet keres, mint egy világbajnok, Aranylabdás, de R10 menjen, mert sokat keres, és nem szolgálja meg. Az Isten irgalmazzon nekünk ezután a konstelláció után. Áldom az eszemet, hogy neked nincs beleszólásod ezekbe a dolgokba. Ahol Oleguernek helye van a csapatban, ott komoly problémák vannak.
Victor_Valdes összevetése pedig még arra is méltatlan, hogy véleményezzem.
:!:
Zozzy írta:Ennek ellenére Oleguert nevezte valaki szégyennek, aki köbö ennyit tud, vagy egy kicsivel többet a mostaninál. :!: Ez kevés :!: , őt ezért lehetne lecserélni.
:!:

Áld az eszedet...
Továbbá, hogy az esetleges kötekedést elkerüljem elmondom, hogy a "lehetne" szót bármikor lecserélem "kell"-re.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.02.13. 18:51:59-kor.
Lezárt