2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A BarcaTV a spanyolok műholdas csomagjában van, ami kódolt, ezért hivatalos előfizetés kell hozzá, de jelenleg a kódrendszerük törve van......... valameddig.KorikaSzeged írta:sasi1! Valamennyire kifejtenéd ezt? Nagyon hálás lennék érte. Már a SportKlub műsorán is láttam BarcaTV-t, de sportklubom sincs, és volt régebben a hír, hogy terjeszkedik a BarcaTV. Már eléggé rajta vagyok a dolgon.sasi1 írta:13.30-01.30-ig csak Barca........... De nem ilyen egyszerű a dolog.
Állítolag Marcus Merk Vezet?
Jah, mi tényleg fenomenálisak vagyunka kontrajátékbankdako írta:Szerintetetk JM be meri vállalni a két csatáros (Drogba, Crespo) játékot? nekünk kell dominálni, nem rendezkedhetünk be kontrákra. Atz a Barca fogja csinálni sajnos jók benne.i
sasi1! Valamennyire kifejtenéd ezt? Nagyon hálás lennék érte. Már a SportKlub műsorán is láttam BarcaTV-t, de sportklubom sincs, és volt régebben a hír, hogy terjeszkedik a BarcaTV. Már eléggé rajta vagyok a dolgon.sasi1 írta:13.30-01.30-ig csak Barca........... De nem ilyen egyszerű a dolog.
Állítolag Marcus Merk Vezet?
13.30-01.30-ig csak Barca........... De nem ilyen egyszerű a dolog.Tobias88 írta:Egész nap csak a BARCA megy? Kell vennem egy antennát!!! KB. mennyi, remélem nem drága.
Ezek hülyék..........Ronal.10 írta:- Nagyon kevés biztonsági ember volt jelen, és mintha nem érdekelte volna őket az egész - mondta Kieren Startup, a Chelsea TV egyik operatőrje. - Az egész elég félelmetes volt, a szurkolók agresszív megnyilvánulásokat tettek, sértő rigmusokat ismételgettek, és miután igyekezett figyelmen kívül hagyni őket, elkezdtek köpködni.
Műholdon.Barcafan92 írta:
Hol a fenébe nézel te Barca TV-t????