2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Messa Valdes topikjába írta:Mivel Oiernek nincs külön topicja, ezért ide írok.
Bevallom, nekem tetszett a játéka. Beíveléseknél rendre magabiztos volt, szinte minden beívelést leszedett, vagy elboxolt.
Kicsit a távoli lövéseknél még bizonytalan, többször kiejtette a labdát, de egy ilyen fiatal kapustól mit is várhatna az ember.
Remélem még láthatjuk a felnőtt csapat kapujában. Cool
Sokat gondolkoztam ezen én is, és úgy gondolom, hogy ez a csapat tényleg lehet Dream Team II. A Ronaldinho féle csapat is remek volt, de akkor a két húzóember Ronaldinho és Deco volt. Lehet szépíteni, de két zsoldos. Most viszont abszolúte kulcs szerepe van a saját neveléseknek, hiszen mindenki látja, hogy a Xavi - Iniesta - Messi saját nevelésű trió a húzóerő idén. Szerintem (remélem) őket azért nehezebb jóllakatni. Persze emellett fontos megemlíteni a többieket is, mert idén tényleg a legnagyobb erő a nagybetűs csapatban van, de a "mellékszereplők" (de nagyon rossz szó ez ide) könnyebben cserélhetők a gerinc mellett. Talán lehetne tovább fejtegetni, de szerintem érti mindeki mire gondolok.mindorokke_barca írta:Ebben lesz nagy szerepe elsősorban Pepnek, hogy ne váljon jóllakottá a csapat, hogy ne érezzék azt az idei szezon alapján, hogy elég lesz jövőre a nevüket kivinni a pályáta.
ez mind szép és jó, abidal helyett clichy, tényleg nem lenne rossz. hleb helyett silva is jó ötletnek tűnik. de gudi helyett villa? amikor van eto'o és krkic arra a posztra?? akkor minek még egy csatár, ráadásul nem is pótolnád gudit középpályán. meg azt is kalkuláldd bele, h henrique is jön. vele sztem lehet számolni.varnagykrisztian írta:Barcások!Ne marakodjatok, megvan a bajnokság+a kupa és megnyerhetjük(meg is kell) a BL-t is!Legyünk büszkék a csapatunkra!Eto'o egy fantasztikus csatár de szerintem elfáradt!Sebaj majd a MU-nak rúg egy mester3-ast azt kész!A csapatra visszatérve én megválnék Abidal/Hleb/Gudi triótól és a helyükbe hoznám pl. Clichy/D.Silva/D.Villa!Viva Barcelona!
Ezt azért te sem gondolhatod komolyan.Nem tetszik nekik semmi. Se a duplázás. Se az, hogy ebből triplázás lehet. Szidják a játékosokat, úton-útfélen.
Szavaiddal élve akkor azt az 1-2 játékost te is szidod, úton útfélen. Csak a játékosok személye önmagában nagyon kevés a sikerhez. Sokmindenen múlik, semmi sem garantálhatja, hogy jövőre ugyanilyan idényt tudunk futni mint idén. Ebben lesz nagy szerepe elsősorban Pepnek, hogy ne váljon jóllakottá a csapat, hogy ne érezzék azt az idei szezon alapján, hogy elég lesz jövőre a nevüket kivinni a pályáta.Ha ezt a csapatot, egy-két helyen megerősítik...
Laportának mennie kell, de ez túl sokat nem számít. 2 "párt" van. Az egyik a Rossell-párt, a másik a Laporta-párt. A Laporta-pártból pedig Soriano indul ha jól tudom. Gyakorlatilag ugyanaz marad a politika é minden, csak az a hapsi aki a díszpáholyban úl, lesz más.bojanfan írta:jövőre tényleg mennie kell laportának?a távozása könnyen tönkre vághatja a dream teamünket.
Én viszont úgy tudom hogy csak a bajnokcsapat otthonában van sorfal. De majd este kiderül...Komiszka írta: Úgytudom a Mallorcának is sorfalat kell majd állnia:)
Nem hinném, hogy ez csak Madridban lenne így.
Úgytudom a Mallorcának is sorfalat kell majd állnia:)Ügyebár bajnokok vagyunk. Ma este sorfalat is fogunk látni vagy esetleg az csak Madridban lehetett volna?
http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=enColos írta:Nem tudtam, hova írjam.Ezt lefordítaná valaki, legyen szíves!