Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
André T. írta:Lehet hogy rossz pl.-t hozzok fel de Frank most úgyjárt a játékosokkal mint
a kutya a gazdájával.Vagyis a gazda hiába beszél a kutyájának ha az meg
sem hallja ha azt nem érdekli.Vicces de Frankkel ezt történt hiába biztatta
csapatátt és kiállt értük mindenben ha őtt figyelembesem vették.
Laportáról pedig annyitt mondanék bár tudom hogy nem ide tartozik de sze
rintem egy sz@r ember már csak azért is mert annyit ért a focihoz mint Ró
zsi néni a villanyszereléshez hogy pontosabb legyek Frank helyett egy edz
ői tapasztalatok nélküli emberthoz ide.Lesz@rom hogy itt játszott na és raj
ta kivül itt volt még Rivaldo,Saviola és Kluivert is ennyierővel ők is lehetn
ének edzők nem???Az a baj hogy megmondom őszintén én nem csiptem
sosem Mourinhótt de bekell látni hogy ennek a brigádnak ő rá van szüksé
ge hogy rendbeszedje őkett.Ha ezt Laporta nem volt képes belátni akkor
csatlakoznék az egyik fórumozóhoz aki azt mondta hogy nemvaló elnök
nek.
Egyetértek, hogy a játékosok hozzáállása messze nem volt elfogadható. Hiába mondja Xavi, hogy szívüket lelküket beleadták, ez jópár meccsen nem látszott. Lassan és ötlettelenül játszottak sokszor és nehezen tudnám elképzelni, hogy Franki ezt kérte volna tőlük. Ezzel nem akarom a teljes felelősséget levenni Rijkaard válláról, mert neki is megvoltak a hibái, de megérdemelte volna egy összességében nézve szép 5 év után, hogy tisztességesen köszönjenek el tőle a szurkolók (tisztelet a kivételnek, mert azért ilyen is volt szép számmal).André T. írta:Idézett:
Mindenesetre Rijkaard felé akkor nem volt anyázás, pedig közel voltak hozzá a szurkolók.
Mit gondolsz miért?Hát mert a szurkolók is rájöttek arra hogy a játékoss
ok hibája volt az egész.És ők is valószinű együtt éreztek Frankel.Hiányozni
fog ez az ember sztem mindenkinek de azért ne felejtsük el hogy ez nem
történhetett volna meg ha a játékosok egészévben szivűkett adták volna
és nézték volna valamibe a klubott.Ha 2-dikok lettünk volna másodikak
lettünk volna de nem ilyen játékkal mert Laportáék nem feltétlen a bajnoki
cim elvesztése miatt küldik el Frankett hanem azért mert ahogy minden me
csen játszottak vagyis borzalmasan.Mostmár mindegy Rijkaard elmegy elv
égre puyolékk ezt akarták reméljük nem fognak több olyan embert elkülde
ni a csapattól miattuk akik a szivükett és mindentudásukatt ebbe a csapatt
ba fektették.Sajnálak Frank nem ezt érdemelted ezektől az emberektől de
jót tett helyébe,jótt ne várj azt szokták mondani.
Na azért ennyire nem egyszerű a történet....ne ess túlzásokba! Ráadásul most egy másik keret száll majd harcba a következő szezonra, na nem teljesen más, de honnan tudod, hogy Guardiolának mik lesznek a tervei és milyen játékosokat akar majd igazolni?? Mert én nem sokat tudok az egészről...André T. írta:Én már előre félek Guardiolával kapcsolatban mert a játékosoknál nem leh
ett tudni hogy mikor szeretnének új edzőtt kapni és mint tudjuk egy rossz
szezonnal elisérik céljúkatt mint ahogy ez Rijkaardal is történt.Remélem
Pep nem igyfog járni és megbecsülik.
Egyetértek veled, de ez a tegnapi vereség egyértelűen az ő hibája volt. A cserkkel nagyon nagy káoszt okozott. Komolyan mondom már majdnem azt hittem, hogy a Betis-Barca meccset ismétlik...Dóczy írta:Szerencsélteln Rijkard nem ezt érdemelte!
Nem sajnáltam még így edzőt, mint őt...
Szerintem beleadta szívét-lelkét a munkájába, s minden játékoshoz pozitívan fordult.
Akik nem értenek velem együtt, s barca szurkolóknak érzik magukat, akkor nézzék csak végig az alábbi videót. Kis visszatekintés:
Videó
Igen, ebben van némi igazság. Mert tegnap este az jött le a számomra is, hogy a játékosok nagy ívben beleizéltek az egészbe, míg Franket érdekelte. Meg azt is tudták, hogy ez az utolsó hazai meccse, eszerint kellett volna küzdeniük - a szurkolóknak pedig viselkedniük.André T. írta:A tegnap este is hűen tükrözzi azt hogy a játékosok nem tisztelik Frankett
azt az embert aki a sajtó és a világ előtt védte megőkett.Nem hiába azt
szokták mondani a kölcsön kenyér visszajár helyett hogy kölcsön kenyér
nemjár vissza.Szép volt fiúk gyönyörűek voltattok ez is azt bizonyitja hogy
nem a szurkolók hanem ők nem szeretnék Rijkaardott látni mert ha ez nem
igylett volna akkor tegnap megcáfolták volna.
Azért a cserék naon jok voltak...Messi helyett dos Santos.:S Zambi is lement....Decot még megértem h lement..Na de természetesen minden elismerésem Frank-é tisztelem, de ebbe talán ő is benne volt, persze ettől még nem kellett volna 3 gólt kapni.albicelesteX írta:Én nem tudok haragudni már rá!Sokkal inkább sajnálom!!!
Amikor katuk a 3. gólt és Frankit közelről mutatták mögötte a szurkolókkal, lehetett látni, hogy azok az VIP páholoy felé fordulnak és integetnek a zsebkendővel. Mindenesetre Rijkaard felé akkor nem volt anyázás, pedig közel voltak hozzá a szurkolók.Attya írta:Nem tom észre vette e vki, h párszor a Katalán közönség hatalmas vastapsot nyomott!!!! nem tünt fel senkinek??!!! Nem Messi-nek szólt!!! Még asszem Henry is +torpant 1szer, mert azt hitte, h a csere miatt van ez! Én úgy láttam, h az elején amikor Frenk felált a kispad mellöl akkor a nézük IGENIS +tapsolták!! Nkm ez jött le, de lehet rosszul láttam.