Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sneijder-be Burdisso talpalt bele, Códoba meg rosszul lépett.Game90 írta:Első félidő kimaradt, de a másodikba már én is bekapcsolódok![]()
Sneijdert és Córdobat sérülés miatt kellett lecserélni? Ha igen, akkor mennyire komoly a sérülésük?
Ezen nem fog múlni a szelvény.ozsimiki írta:azért nem egy babazsúr ez a meccs eddig![]()
itt lesznek piros lapok, meg is tettem.
Nagyon helyes,adjanak csak az öntelt fejének.bali 15 írta:Lehet hogy rosszul láttam de Mourinho-t szerintem lézerezik,!
Talán az, hogy sportnemberek (elvilegLG írta:Szóval mi motivációjuk lenne legyőzni az Intert.
Ha ezt komolyan meg kell magyarázni...Ez futball. Ennyi erővel ki se álljanak, az gerincesebb,. Amúgy meg a Lazio 2002-ben nem volt rest elkenni az Inter száját-akkor meg is fosztotta a bajnoki címtől Ronaldoékat.LG írta:És ebbe mi az undorító?...akkor köpködjétek csak az Intert,Undorító, borítékolni lehetett, hogy a hazaiak lefekszenek az Internek.
Nem vagyok Roma szurkoló, nem tudom, milyen divatdrukkerről beszélsz. Nem is az Intert köpködtem, nem rajtuk van a hangsúly.LG írta:És ebbe mi az undorító? Minek segítenek bajnoki győzelemhez a legnagyobb riválisukat, amikor biztos bent maradók, európai kupaszereplésre nincs esélyük. Szóval mi motivációjuk lenne legyőzni az Intert.Undorító, borítékolni lehetett, hogy a hazaiak lefekszenek az Internek.
De legyen. Ha már a bajnoki cím nem lesz a tiétek, akkor köpködjétek csak az Intert, ha ettől jobban érzitek magatokat. Sok divatdrukker. Számomra meg ez az undi.
És ebbe mi az undorító? Minek segítenek bajnoki győzelemhez a legnagyobb riválisukat, amikor biztos bent maradók, európai kupaszereplésre nincs esélyük. Szóval mi motivációjuk lenne legyőzni az Intert.Undorító, borítékolni lehetett, hogy a hazaiak lefekszenek az Internek.
...Messinek hívják.Ha van is a futballnak istene...azt biztos, hogy ...
Feco, no problemo!Fecooo írta:nah a Roma teljesítette a kötelezőt! Totti végre tudásához mérten játszott... mintha az utóbbi időben fékként funkcionált volna... (bocsi Boixos...)
Gól+gólpassz
Forza Roma!