A Magyar Barca!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Ha van lehetőséged rá akkor gyere le most (vagy máskor) szombaton Csepelre a Karácsony Sándor utcai Általános iskolába 17-19-ig. Vagy gyere a január 17-ei fehérvári úti villámtornára és meglátjuk a folytatást.boixosnoisbarca írta:Én szívesen játszanék vmelyik csapatban ha van hely!Pesten lakom 11.ker
Kb 12éve rúgom a bőrt,voltam Komárom Esztergom megyei válogatott mostanában csak kis pályán játszom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Melkor 2009.01.05. 21:16:10-kor.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Melkor
- Entrenador del Barça
Kispályán szoktunk focizni szombatonként Csepelen és főleg a Viktorék által szervezett egynapos villámtornákon illetve szurkolói tornákon.matyi02 írta:Hellosztok röviden leirnátok hogy milyen ez a torna kint játszotok vagy bent vagy nagypályán ?
Amugy itt nálam XXII.-kerbe mi is szombatonként szoktunk focizni haverok 8-10-en szoktunk lenni ha esetleg ti nem vagytok sokan ide ki jöhetnétek![]()
Szombatonként 2-kor
Ja és a Fehérvárin a bajnokságban.
A XXII kerületben hol szoktatok focizni? A promontor utcában?
Lehet lenézné(n)k valamikor ha adsz bővebb infót.
-
- Entrenador del Barça
Én mennék mindkettőre...de ahogy elnézem nincs is már csapat...
Melkor! Intézz valamit

Melkor! Intézz valamit

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Scorpion
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Legkésőbb január 23-ig kell befizetni a szurkolói torna előlegét a főtáblás csapatoknak.
Banki átutalás egyelőre még nem megy, de lehet, hogy a héten ez is megoldódik. Így vagy a Fehérvárin kellene befizetni, vagy velem találkozni.
Üdv.
Viktor
Legkésőbb január 23-ig kell befizetni a szurkolói torna előlegét a főtáblás csapatoknak.
Banki átutalás egyelőre még nem megy, de lehet, hogy a héten ez is megoldódik. Így vagy a Fehérvárin kellene befizetni, vagy velem találkozni.
Üdv.
Viktor
- Scorpion
- Capitá del Barça
A Realosok is jönnek a villámtornára. Meg az őszi szurkertorna győztese is. Szóval szerintem nem ártana a csapatnak, ha jönnénk. Én még nem tudom, hogy melyik csapatban leszek (lehet, hogy külön csapattal)
A szurkertornán persze egyértelmű, hogy Barca.
Ha van kedved az ismerőseiddel eljönni a tornára külön csapattal, akkor írj a hbfoci@freemail.hu-ra, vagy egy privi is jó, de azt én viszonylag ritkán olvasom.
A csapatba kerülés pedig nem az én asztalom. Keresd Melkor-t itt vagy priviben és beszéld meg vele. Van két csapat, az egyikben tuti beférsz szvsz.

Ha van kedved az ismerőseiddel eljönni a tornára külön csapattal, akkor írj a hbfoci@freemail.hu-ra, vagy egy privi is jó, de azt én viszonylag ritkán olvasom.
A csapatba kerülés pedig nem az én asztalom. Keresd Melkor-t itt vagy priviben és beszéld meg vele. Van két csapat, az egyikben tuti beférsz szvsz.
-
- Jugador del Barça
Én szívesen játszanék vmelyik csapatban ha van hely!Pesten lakom 11.ker
Kb 12éve rúgom a bőrt,voltam Komárom Esztergom megyei válogatott mostanában csak kis pályán játszom!
- matyi02
- Entrenador del Barça
Hellosztok röviden leirnátok hogy milyen ez a torna kint játszotok vagy bent vagy nagypályán ?
Amugy itt nálam XXII.-kerbe mi is szombatonként szoktunk focizni haverok 8-10-en szoktunk lenni ha esetleg ti nem vagytok sokan ide ki jöhetnétek
Szombatonként 2-kor
Amugy itt nálam XXII.-kerbe mi is szombatonként szoktunk focizni haverok 8-10-en szoktunk lenni ha esetleg ti nem vagytok sokan ide ki jöhetnétek

Szombatonként 2-kor

- Scorpion
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Január 17-én is lesz labdarúgó villámtorna. Elvileg 12-ig lehet rá nevezni. 11 órától kezdődik a Fehérvárin. Szóval még vszínűsíthetően az esti csepeli focit sem veszélyezteti.
A nevezési díj 14.000Ft.
Január 17-én is lesz labdarúgó villámtorna. Elvileg 12-ig lehet rá nevezni. 11 órától kezdődik a Fehérvárin. Szóval még vszínűsíthetően az esti csepeli focit sem veszélyezteti.
A nevezési díj 14.000Ft.
-
- Entrenador del Barça
Lesz persze! Gyertek!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. Most szombaton lesz-e foci és ha igen jön-e egyáltalán valaki? 

- Melkor
- Entrenador del Barça
Remélhetőleg igen, menjen mindenki, mert lesz foci!Gábor no.:2 írta:Ha vki egyáltalán olvassa!
Holnap megleszünk?
Jönnek-e egyáltalán az emberek?
Marci megy, én sajnos beteg vagyok...

- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Ha vki egyáltalán olvassa!
Holnap megleszünk?
Holnap megleszünk?
Scorpion írta:Sziasztok srácok!
Van 1 rossz hírem. A vasárnapi tornára a jelentkező max. létszám megtelt. Így már nem tud az egész csapat jönni. A nevezési határidő is hétfőn lejárt és akkor kb. 3-4 embert láttam jelentkezni.
Viszont az én csapatomba 1-2 embert szívesen látok. Legrégebben Melkor és Zsolti neve volt fent, így rájuk gondoltam.
Akkor így jártunk. Ezek a hét végi tornák már nem fognak összejönni.
- Scorpion
- Capitá del Barça
Téli szurkolói torna
Kedves csapatok!
Sok szeretettel várjuk a csapatokat a tél második felében megrendezendő szurkolói tornára. 2009. január 2-ig kérjük azon csapatok jelentkezését, akik szeretnének a tornán részt venni. A jelentkező csapatok számától függően lesz/nem lesz selejtező januárban. (10 csapatig nincs selejtező) Azok a csapatok, amelyek az őszi tornán a csoportjukban az első háromban végeztek (összesen hat csapat) biztosan nem kell selejtezniük, tehát egyből a főtáblán kezdhetnek. Amennyiben ezen csapatok közül valamelyik nem jelentkezik, úgy az őszi torna csoport negyedikjeivel kezdjük pótolni a helyüket. Január elején kell befizetni MINDEN CSAPATNAK a nevezési előleget. Akik eleve főtáblások, azoknak az előlege már a tornára megy. Ha lesz selejtező, akkor az onnan továbbjutó csapatoknak a főtáblához is kell előleget fizetniük január végén, február elején.
További részletek:
Helyszín: TIPPMIX FUTBALLARÉNA XI. KER. FEHÉRVÁRI ÚT 120.
(Fehérvári út - Galvani út sarok, villamossal az Andor utcai villamosmegálló).
Időpont: Selejtező: 2009-I-24. A torna maga februárban lesz.
Csapatok: 5+1 (egy csapatban maximum 12 játékos lehet)
Játékidő: 2 X 12 v. 2 X 14 perc (a jelentkező csapatok számától függően változhat)
Pálya: Műfüves, vonalas, kézilabdakapus és sátras
Nevezési díj: 19.000 Ft / csapat. (bírói díjat már tartalmazza)
A selejtezőre 13.000 Ft (bírói díjat már tartalmazza)
Az első három helyezett díjazott. (ez a selejtezőre NEM vonatkozik!)
I. helyezett csapat: Kupa, érmek, pezsgő, 1 ingyenes lasergame játék részvétel az egész csapatnak.
II. helyezett csapat: Érmek, pezsgő
III. helyezett csapat: Érmek, pezsgő
Különdíj: Gólkirályi cím
Jelentkezni lehet:
- E-mailen: hbfoci@freemail.hu
- Telefonon: Bede Viktor: 06-30-317-32-22, Szabó Bence: 06-20-998-31-78
A jelentkezéshez kell:
2009. január 2-ig csak a csapatkapitányok visszajelzése kell.
2009. január 3-től lehet ténylegesen nevezni az előleg befizetésével, de csak azon csapatok számára, amelyek január 2-ig jelezték, hogy részt vennének a tornán!
Január 3-tól a nevezéshez kell:
- Csapatnév
- Csapattagok nevei, születési dátuma
- Csapatkapitány elérhetősége
- 9.000Ft előleg 2009-I-16-ig (főtáblásokra és selejtezőkre egyaránt vonatkozik)
- A selejtező/torna napján a hátralékok.
- A selejtezőn túljutott csapatoknak a főtáblára is kell nevezni!
Ha egy szurkolói csapat A és B csapattal rendelkezik, továbbá ha az egyik ezek közül selejtezik, akkor max. 2 fő vehet részt a másik csapat selejtezőjén!
Természetesen a határidők lejárta előttig egy összegben is be lehet fizetni a nevezési díjat.
Csak azok a csapatok vehetnek részt a tornán, amelyek a jelentkezés feltételeit teljesítik.
A tornán a műfüves- és teremcipő használata engedélyezett! Nagypályás cipő használata tilos!
A kapus kézzel és lábbal egyaránt játékba hozhatja a labdát. A kapusok átdobhatják a félpályát. Becsúszni tilos! A bedobás lábbal is elvégezhető!
Minden jelentkezőnek kötelessége a sportszerű magatartás!
Sportszerűtlen magatartást piros lappal vagy a csapat kizárásával büntetjük!
Mindenkinek kellemes sportolást kíván a HBF csapat!
TÁMOGATÓNK: WWW.LASERGAME.HU
HONLAPUNK: WWW.HBFOCI.EXTRA.HU
Kedves csapatok!
Sok szeretettel várjuk a csapatokat a tél második felében megrendezendő szurkolói tornára. 2009. január 2-ig kérjük azon csapatok jelentkezését, akik szeretnének a tornán részt venni. A jelentkező csapatok számától függően lesz/nem lesz selejtező januárban. (10 csapatig nincs selejtező) Azok a csapatok, amelyek az őszi tornán a csoportjukban az első háromban végeztek (összesen hat csapat) biztosan nem kell selejtezniük, tehát egyből a főtáblán kezdhetnek. Amennyiben ezen csapatok közül valamelyik nem jelentkezik, úgy az őszi torna csoport negyedikjeivel kezdjük pótolni a helyüket. Január elején kell befizetni MINDEN CSAPATNAK a nevezési előleget. Akik eleve főtáblások, azoknak az előlege már a tornára megy. Ha lesz selejtező, akkor az onnan továbbjutó csapatoknak a főtáblához is kell előleget fizetniük január végén, február elején.
További részletek:
Helyszín: TIPPMIX FUTBALLARÉNA XI. KER. FEHÉRVÁRI ÚT 120.
Időpont: Selejtező: 2009-I-24. A torna maga februárban lesz.
Csapatok: 5+1 (egy csapatban maximum 12 játékos lehet)
Játékidő: 2 X 12 v. 2 X 14 perc (a jelentkező csapatok számától függően változhat)
Pálya: Műfüves, vonalas, kézilabdakapus és sátras
Nevezési díj: 19.000 Ft / csapat. (bírói díjat már tartalmazza)
A selejtezőre 13.000 Ft (bírói díjat már tartalmazza)
Az első három helyezett díjazott. (ez a selejtezőre NEM vonatkozik!)
I. helyezett csapat: Kupa, érmek, pezsgő, 1 ingyenes lasergame játék részvétel az egész csapatnak.
II. helyezett csapat: Érmek, pezsgő
III. helyezett csapat: Érmek, pezsgő
Különdíj: Gólkirályi cím
Jelentkezni lehet:
- E-mailen: hbfoci@freemail.hu
- Telefonon: Bede Viktor: 06-30-317-32-22, Szabó Bence: 06-20-998-31-78
A jelentkezéshez kell:
2009. január 2-ig csak a csapatkapitányok visszajelzése kell.
2009. január 3-től lehet ténylegesen nevezni az előleg befizetésével, de csak azon csapatok számára, amelyek január 2-ig jelezték, hogy részt vennének a tornán!
Január 3-tól a nevezéshez kell:
- Csapatnév
- Csapattagok nevei, születési dátuma
- Csapatkapitány elérhetősége
- 9.000Ft előleg 2009-I-16-ig (főtáblásokra és selejtezőkre egyaránt vonatkozik)
- A selejtező/torna napján a hátralékok.
- A selejtezőn túljutott csapatoknak a főtáblára is kell nevezni!
Ha egy szurkolói csapat A és B csapattal rendelkezik, továbbá ha az egyik ezek közül selejtezik, akkor max. 2 fő vehet részt a másik csapat selejtezőjén!
Természetesen a határidők lejárta előttig egy összegben is be lehet fizetni a nevezési díjat.
Csak azok a csapatok vehetnek részt a tornán, amelyek a jelentkezés feltételeit teljesítik.
A tornán a műfüves- és teremcipő használata engedélyezett! Nagypályás cipő használata tilos!
A kapus kézzel és lábbal egyaránt játékba hozhatja a labdát. A kapusok átdobhatják a félpályát. Becsúszni tilos! A bedobás lábbal is elvégezhető!
Minden jelentkezőnek kötelessége a sportszerű magatartás!
Sportszerűtlen magatartást piros lappal vagy a csapat kizárásával büntetjük!
Mindenkinek kellemes sportolást kíván a HBF csapat!
TÁMOGATÓNK: WWW.LASERGAME.HU
HONLAPUNK: WWW.HBFOCI.EXTRA.HU
- Scorpion
- Capitá del Barça
Sziasztok srácok!
Van 1 rossz hírem. A vasárnapi tornára a jelentkező max. létszám megtelt. Így már nem tud az egész csapat jönni. A nevezési határidő is hétfőn lejárt és akkor kb. 3-4 embert láttam jelentkezni.
Viszont az én csapatomba 1-2 embert szívesen látok. Legrégebben Melkor és Zsolti neve volt fent, így rájuk gondoltam.
Marci írta:Karácsonyi Labdarúgó Kupa
TIPPMIX FUTBALLARÉNA XI. KER. FEHÉRVÁRI ÚT 120.
Időpont: 2008-XII-21 (vasárnap). 10.00 óra
1. Kapus
2. Melkor
3. Zsolti
4. Superlama
5. Marci
6. Attila
7. Béla
8. Dopi
9.
10.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Gyere nyugodtan.diego írta:Ha nem vagytok meg, én szívesen elmegyek. Nem csak egy egyenest tudok belerúgni a labdába...Ronaldinho 17 írta:Sztem simán jönnek a többiek...úgyhogy gyertek!
-
- Entrenador del Barça
Akkor ne gyere ,itt sokan 1 egyenest sem tudnak... 

Ha nem vagytok meg, én szívesen elmegyek. Nem csak egy egyenest tudok belerúgni a labdába...Ronaldinho 17 írta:Sztem simán jönnek a többiek...úgyhogy gyertek!

-
- Entrenador del Barça
Sztem simán jönnek a többiek...úgyhogy gyertek!
most szombaton (20) lesz foci?
-
- Entrenador del Barça
Nem nagyon lesz ebből a vasárnapból semmi...
- ab1daL
- Director del Fútbol
Bocsi ha rossz topicba irok, azt szeretnem kerdezni hogy nemtud vki egy linket adni, vagy egy boltot ajánlani ahonnan aránylag olcsón lehetne rendelni Barca mezt?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Marci
- Capitá del Barça
Karácsonyi Labdarúgó Kupa
1. Kapus
2. Melkor
3. Zsolti
4. Superlama
5. Marci
6.
7.
8.
9.
10.
1. Kapus
2. Melkor
3. Zsolti
4. Superlama
5. Marci
6.
7.
8.
9.
10.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona