Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
henry?djtrack írta:messi jobb szélen Mancini bal szélen:D
norbert55 írta:Tofi írta:hmm..........
Amantino Mancini nemrégiben utasította vissza a Roma szerződéshosszabbítási ajánlatát, s majdnem biztos, hogy a nyáron távozik a fővárosiaktól. Legvalószínűbb következő állomáshelyeként leginkább az Internazionalét szokták emlegetni.
A 27 esztendős futballista egyik kedvence a hamarosan az FC Barcelona irányítását átvevő Pep Guardiolának, aki le is igazolná a játékost.
Az El Mundo azt írja, hogy a két klub közötti jó kapcsolat döntő lehet az Inter-rel szemben.
Mancini egyébiránt korábban többször is kijelentette, hogy szívesen futballozna Spanyolországban.
Pontosan.
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=2720
Ennek én is örülnék.
Tofi írta:hmm..........
Amantino Mancini nemrégiben utasította vissza a Roma szerződéshosszabbítási ajánlatát, s majdnem biztos, hogy a nyáron távozik a fővárosiaktól. Legvalószínűbb következő állomáshelyeként leginkább az Internazionalét szokták emlegetni.
A 27 esztendős futballista egyik kedvence a hamarosan az FC Barcelona irányítását átvevő Pep Guardiolának, aki le is igazolná a játékost.
Az El Mundo azt írja, hogy a két klub közötti jó kapcsolat döntő lehet az Inter-rel szemben.
Mancini egyébiránt korábban többször is kijelentette, hogy szívesen futballozna Spanyolországban.
Az tényleg nem valószínű, hogy kitölti a szerződését, de most elég sok pénzbe kerülne, az biztos.gekkodan írta:Manapság a szerződéseknek már semmi súlyuk nincsen, azt leszámítva, hogy általában egy klub pont azért hosszabbítgat, főleg egy fiatal játékosnál, mert így nagyobb pénzt kapnak érte. Mindenki számára világos, hogy Benzema nem lesz ott 2013-ig. Csak a hülyék hiszik el, hogy igen. Vagy most nyáron, vagy legkésőbb 2009-ben elmegy egy nagy európai csapathoz. Remélem ide.merx írta: csak henry akkor nem írt alá egy 5(!!!) éves szerződést
és még bojan is inkább henry-val játszik össze, ezek után nekem eto'o kicsit "mintha" kilógna a támadó szekcióbóldanko94 írta:Igen mert Messi jobban érzi Henry-t mint Eto'o-t!!!merx írta:eto'o, ronaldinho nélkül félember, senki sem szolgálja ki őt úgy ahogyan azt R10 tette
1. Nem szívtam fel magam, csak javítom az égbetörő naívitást.merx írta:nyugi nem kell magad felszívni, én is szeretném ha itt kötne ki, eto'o helyén és '08 nyarán
Manapság a szerződéseknek már semmi súlyuk nincsen, azt leszámítva, hogy általában egy klub pont azért hosszabbítgat, főleg egy fiatal játékosnál, mert így nagyobb pénzt kapnak érte. Mindenki számára világos, hogy Benzema nem lesz ott 2013-ig. Csak a hülyék hiszik el, hogy igen. Vagy most nyáron, vagy legkésőbb 2009-ben elmegy egy nagy európai csapathoz. Remélem ide.merx írta: csak henry akkor nem írt alá egy 5(!!!) éves szerződést
csak henry akkor nem írt alá egy 5(!!!) éves szerződéstgekkodan írta:Erről az jut eszembe, hogy Henry tavaly fél éven át osztotta, hogy az Arsenalból fog visszavonulni stb. Aztán csak átjött ide.Marci írta:Benzemával az a baj, hogy épp most hosszabbított 2013-ig. Olvastam vele egy interjút egy francia focis lapban, amiben arról beszélt, hogy még szeretne Franciaországban tovább fejlődni, mert szakmailag úgy érzi hogy korai lenne eligazolnia, és nagyon szereti a csapatot.
Csodálkozom, hogy az eurobarcás cikkek nem írnak a szerződéshosszabbításról.
Benzema nagyon bűzlik a levegőben, el tudom képzelni, hogy itt köt ki.
Erről az jut eszembe, hogy Henry tavaly fél éven át osztotta, hogy az Arsenalból fog visszavonulni stb. Aztán csak átjött ide.Marci írta:Benzemával az a baj, hogy épp most hosszabbított 2013-ig. Olvastam vele egy interjút egy francia focis lapban, amiben arról beszélt, hogy még szeretne Franciaországban tovább fejlődni, mert szakmailag úgy érzi hogy korai lenne eligazolnia, és nagyon szereti a csapatot.
Csodálkozom, hogy az eurobarcás cikkek nem írnak a szerződéshosszabbításról.
Te! Már ne is haragudj, hallottad Guardiolát bármikor is ezt nyilatkozni? Vicces, hogy még nem ő az edzőnk, de már meg van róla győződve a fél focitársadalom, hogy leváltja a fél csapatot, Eto'o elmegy, Henry hetente eladásra kerül egy angol csapathoz, Zambrotta már a Milanban van 3 hete, csak az alteregoja focizik, stb.merx írta: mindaddig amíg ki nem nevezték guardiolát edzőnek a következő szezontól, túl nagy és merész húzásokat akar végrehajtani ami sztem nem úgy fog elsülni ahogy azt ő tervezi, nem lehet csak úgy lecserélni egy fél csapatot, aztán egy nyár alatt összekovácsolni őket, nem tudom hogy erre melyik edző képes de ő nem az tuti...
mind1 ha most eladjuk eto'o-t, mert jövőre úgy is elmegy
Így van, ezt el is felejtettem odaírni. Egyébként a 2004-2005-ös szezon óta hihetetlen mennyi ( súlyosan)sérült játékosunk volt...gekkodan írta:Na meg reményeim szerint az orvosi stábban is:) Mert ez a sérülésmennyiség brutális.Rivaldo11 írta:Megjegyzem: Ha ez a keret újrakezdhetné a szezont, kizárt hogy ugyanezt a fhos teljesítményt nyújtaná. Lehetz hogy pusztán csak egy új edző érkezése is hatalmas lökést adna ennek a keretnek...
A lényeg: A keret így is erős, ne akarjuk a fél kezdőt lecserélni. Ott max. 2-3 változás várható. A lényeges változások a kispadon lesznek.
ezt én is így gondoltam ((((a keret így erős és jó ahogy van)))) mindaddig amíg ki nem nevezték guardiolát edzőnek a következő szezontól, túl nagy és merész húzásokat akar végrehajtani ami sztem nem úgy fog elsülni ahogy azt ő tervezi, nem lehet csak úgy lecserélni egy fél csapatot, aztán egy nyár alatt összekovácsolni őket, nem tudom hogy erre melyik edző képes de ő nem az tuti...Rivaldo11 írta:Megjegyzem: Ha ez a keret újrakezdhetné a szezont, kizárt hogy ugyanezt a fhos teljesítményt nyújtaná. Lehetz hogy pusztán csak egy új edző érkezése is hatalmas lökést adna ennek a keretnek...
A lényeg: A keret így is erős, ne akarjuk a fél kezdőt lecserélni. Ott max. 2-3 változás várható. A lényeges változások a kispadon lesznek.