Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2009.01.18. 01:19:23

baas11 írta:"De így kissé nehéz számomra, azt látni mindig hogy a kp stabil Busquetssel is, és majdnem olyan szépen és eredményesen megy mint Iniestával, de a támadósorról ezt nem tudom elmondani."

Ezt h érted?
Nos: nem érzékelek akkora különbséget az Iniesta nélküli illetve az őt magába foglaló középpályánk közt, mint ahogy ugyanezek közt, csak a támadósor esetében. Szal Busquets tud majdnem olyan kp munkát hozni, illetve Touré még amikor ő húzódik feljebb Sergi helyett, mint Ini. Ezt Henryről nem tudom elmondani a támadósorban.

Henryt és Samut egész simán rotálnám középen sokszor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.18. 01:14:28

"De így kissé nehéz számomra, azt látni mindig hogy a kp stabil Busquetssel is, és majdnem olyan szépen és eredményesen megy mint Iniestával, de a támadósorról ezt nem tudom elmondani."

Ezt h érted?
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Andris
Adminisztrátor

2009.01.18. 00:57:26

Az egésznek a tetejébe azért fontos leszögeznem, ha Iniesta végig játszana, a kp-n, akkor lényegesen könnyebben belenyugodnék az egészbe. De így kissé nehéz számomra, azt látni mindig hogy a kp stabil Busquetssel is, és majdnem olyan szépen és eredményesen megy mint Iniestával, de a támadósorról ezt nem tudom elmondani.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.18. 00:53:00

Legyen igazad....remélem én is h ezért hozta le Yaya-t és nem Henryt,bár nem fogadnék...!
Kb. pont egy évvel ezelőtt azon ment a téma h Xavi és Ini nem jó egyszerre mert tök egyformák és kell Deco....na azóta sok minden változott !pedig uazok a játékosok vannak szinte mint az Mu ellen ,mégis micsoda különbség...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.18. 00:41:36

baas11 írta:Azért volt ma jó főleg az 1. félidőben mert folyamat mozgott igaz Eto'o és Messi is...forgóztak ,nem csak állt a szélen amiből nem sokat tud kihozni ma egy jó pöttyintése volt Iniestának a vége felé....
Viszont Inivel a háta mögött elég jól működött a gépezett kisebb mélységi passzaival...bár sajnos sztem nem sűrűn fogunk igy felálni Inivel a kp.-án !
pep pont azért hozta be init a középpályára, hogy lássa hogy működik ez a szerkezet. amúgy simán állandósulhat ez (persze touréval hátul), végülis ezt játszotta a rijkaard-féle barca is (ott a két VKP-s felállás kifejezetten a BL-re volt optimalizálva). iniesta és xavi jók labdaszerzésben, sokat dolgoznak, stb, ettől nem vékonyodna a kp. vagy amit vékonyodna, azt a kreativitáson visszahozná a csapat. hihetetlen, hogy xavi és iniesta mennyire érzik egymást, két hasonló stílusú játékos, és tökéletesen kiegészítik egymást. henry meg pöccinti a gólokat..
baas11
Entrenador del Barça

2009.01.18. 00:08:00

Azért volt ma jó főleg az 1. félidőben mert folyamat mozgott igaz Eto'o és Messi is...forgóztak ,nem csak állt a szélen amiből nem sokat tud kihozni ma egy jó pöttyintése volt Iniestának a vége felé....
Viszont Inivel a háta mögött elég jól működött a gépezett kisebb mélységi passzaival...bár sajnos sztem nem sűrűn fogunk igy felálni Inivel a kp.-án !
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.17. 23:58:34

Sanama írta:Én Lio véleményét osztom.
Henry jól játszott ma,lőtt 2 gólt,örülök neki,megérdemelte.

De,ami számomra sokkal nagyobb örömöt okoz,hogy szebb legyen a játék,azt Iniesta valósítja meg a balszélen,nem Henry. Ezért látnám őt szivesebben ott,Henry helyett. Gyorsabb,lendületesebb a játék akkor,és gólokban ott sem lenne hiány.
Ma beállt 20percre és 2ziccert csinált.
Azzal sem lenne semmi bajom,ja Iniesta középen lenne,de Pep oda Keitat rakta be ma is,Illetve Touré helyére kozta be,aki alapember.
Ez is bonyolult,ugyhogy én hagyom is.Amit gyakran lehet olvasni:
"Úgy is Pep dönt" :)

Örülök,hogy nyertünk, örülök,hogy Titi rugdossa a gólokat,és örülök ha Iniesta játszik !

FORCA BARCA!
egyet se félj, iniesta megvalósítja azt a szép játékot a középpályáról is. neki tökmindegy hova rakják.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.17. 23:47:25

Ez nem a topichoz való, de mégis Henryt érinti Andris, mert Iniesta mellett kardoskodsz.

Iniesta menjen szépen Xavi mellé Keita/Busquets/Guddy meg majd őt cseréli...Keita ma jót játszott, de Iniesta kp-ra való Xavihoz. ennyi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2009.01.17. 23:37:48

Rivaldo11 írta:Lio: Általában sok mindenben osztom a nézeteid, de úgy látom, Henry bármit csinálhatna, nem lenne elég jó Nálad. Megdícsérted, igaz, de nem mulasztottad el hozzátenni, hogy Ini mennyivel hasznosabb a csapat számára. Mindezt akkor, amikor egy remek meccsen van túl ismét Titi. Örüljünk neki szerintem! Úgy érzem, Henry kiérdemelte a maximális bizalmat, ami nem az első gyengébb teljesítményig szól. Mellesleg ahogy sokan, én is középen képzelem el Init.
Ennek mondjuk örülök, nem szeretném ha a Henryről alkotott véleményem miatt eláshatnám magam úgy általánosságban mindenki előtt. Valamiért én kevésbé vagyok kibékülve vele és a játékával mint a nagytöbbség.
Kétség kívül kiérdemelte a bizalmat, értékes tagja a csapatnak többnyire mostanában, csak Iniestával a balon, és Busquetsel középen egy szebb játékra van kilátás. Mindössze ennyi, amit mostanában elmondhatok, kivéve a meccsenkénti külön kritikát (ami pl multkor volt az Osasuna ellen), egyébként jól és mostmár úgy tűnik stabilan is teljesít.

Dani: hónapokkal ezelőtt volt talán utoljára, hogy azt mondtam, inkább megválnék tőle nyáron. De még akkor sem azt mondtam, hogy nem Barca-szint.
Piquével kapcsolatban, ahogy egyértelműen megfogalmaztam, azt várom a kritikusoktól hogy ne csak negatív, hanem jó meccs után pozitív véleméynt is fogalmazzanak meg. Semmi mást. És azt gondolom ez nálam megvan maradéktalanul. Piquénél sem várom el tőled pl, hogy azt mond egyszer: Piqué mostmár kezdő! Semmi gondom nem volt azzal, ha azt írtad, Marquez az alap kezdő, sőt azzal se ha azt, hogy Cácerest is ennyit szeretnéd játszani látni. Csak a mérhetetlenül negatív kritikát utasítottam el.
Senki ne várja el tőlem így itt, hogy azt mondjam egy vagy akár több jó meccs és gól után, hogy Iniesta helyett Henryt kezdetném. Mert ez csak és kizárólag azon múlik, hogy milyen játékot látok 90 percen keresztül tőlük, és mit gondolok, melyikükkel lenne szebb, számomra élvezetesebb a dolog.
Teljesen alaptalannak gondolom amit írtál most, bocsi.
- József Attila
gekkodan
Director del Fútbol

2009.01.17. 23:32:26

Andris!

Kicsit azt próbáld meg, amit máskor elvársz tőlem Piqué-vel kapcsolatban. Nem túl hiteles, ha mástól elvárod, Te viszont képtelen vagy rá. Piqué ma maradéktalant alkotott. De Henry elmúlt 6-8 hétben tapasztalható teljesítménye BARCA-SZINT!!! Hasznos, megbízható, agilis, GÓLÉRZÉKENY, teherbíró és abszolút hozzátesz a csapathoz.

Ideje belátnod! 1 éve ilyenkor még egy hajóban ültünk, de rajtad kívül lassan mindenki "megtér"...Gondolkozz el!

d.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.17. 23:31:03

Én Lio véleményét osztom.
Henry jól játszott ma,lőtt 2 gólt,örülök neki,megérdemelte.

De,ami számomra sokkal nagyobb örömöt okoz,hogy szebb legyen a játék,azt Iniesta valósítja meg a balszélen,nem Henry. Ezért látnám őt szivesebben ott,Henry helyett. Gyorsabb,lendületesebb a játék akkor,és gólokban ott sem lenne hiány.
Ma beállt 20percre és 2ziccert csinált.
Azzal sem lenne semmi bajom,ja Iniesta középen lenne,de Pep oda Keitat rakta be ma is,Illetve Touré helyére kozta be,aki alapember.
Ez is bonyolult,ugyhogy én hagyom is.Amit gyakran lehet olvasni:
"Úgy is Pep dönt" :)

Örülök,hogy nyertünk, örülök,hogy Titi rugdossa a gólokat,és örülök ha Iniesta játszik !

FORCA BARCA!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.01.17. 23:25:22

Lio: Általában sok mindenben osztom a nézeteid, de úgy látom, Henry bármit csinálhatna, nem lenne elég jó Nálad. Megdícsérted, igaz, de nem mulasztottad el hozzátenni, hogy Ini mennyivel hasznosabb a csapat számára. Mindezt akkor, amikor egy remek meccsen van túl ismét Titi. Örüljünk neki szerintem! Úgy érzem, Henry kiérdemelte a maximális bizalmat, ami nem az első gyengébb teljesítményig szól. Mellesleg ahogy sokan, én is középen képzelem el Init.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Cali
Entrenador del Barça

2009.01.17. 23:23:29

Lehet keményen fogok fogalmazni, de kezdem belátni, hogy lio19 nagyon kitart az állsápontja mellet, és ha ez nekünk nem tetszik, akkor annyit tehetünk, hogy elsiklunk a hozzászólása felett és figyelmen kívűl hagyjuk. Így nem alakulnak ki hasonló viták, mint például most is.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.17. 23:17:25

chi omega írta:
"
Mert nagyon sok kell ahhoz a franciától, hogy ez változzon."

azt te egy 31 éves játékostól már soha nem fogod megkapni. mondom: iniesta jobban illeszkedik a csapatba, ez tény. de hogy ezért henryt kéne leszólni még egy jó meccse után is, hát.. becsülöm a kitartásod:DDDDD
Van is mit, az az igazság, nem örülök ennek a sok savazásnak esetenként.. :)

Viszont nem szóltam le a jó meccse után, csak ugye itt mindenkinek nagy a szája, és megint jól megmondja nekem. Egy rossz szavam nem volt a mai teljesítményére, sőt. Dehát vagy szeretnek ebben a topicban ellentmondani nekem, vagy nagyon félreolvastak ma valamit.
- József Attila
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.17. 23:16:54

Én még mindig azt mondom h Henry Etoo Messi Ini Yaya és Xavi hatos lenne a legjobb!Ini simán eljátszik Henry mögött!
chi omega
Entrenador del Barça

2009.01.17. 23:13:22

lionelmessi19 írta:Én nemtudom, mi a problémátok azzal, hogy Iniestát szivesebben látnám baloldalon, mint Henryt?
Szerintem jobb játékra képes, én jobban élveztem amikor ő volt ott, ennyi.

Aki azt írja, hogy Henryt fikázza bárki is ismét, annak súlyos gondjai vannak a szövegértelmezéssel.

Irigylek egyeseket viszont, hogy az a legnagyobb gondjuk, hogy én még két gól után is azt mondom, Iniestát jobban szeretném ott. Ha tényleg ez a helyzet, és nincs más, vagy nagyobb, tőlem felhúzhatjátok a pulzusotok minden alkalommal.
Mert nagyon sok kell ahhoz a franciától, hogy ez változzon.
"
Mert nagyon sok kell ahhoz a franciától, hogy ez változzon."

azt te egy 31 éves játékostól már soha nem fogod megkapni. mondom: iniesta jobban illeszkedik a csapatba, ez tény. de hogy ezért henryt kéne leszólni még egy jó meccse után is, hát.. becsülöm a kitartásod:DDDDD
Andris
Adminisztrátor

2009.01.17. 23:07:46

Én nemtudom, mi a problémátok azzal, hogy Iniestát szivesebben látnám baloldalon, mint Henryt?
Szerintem jobb játékra képes, én jobban élveztem amikor ő volt ott, ennyi.

Aki azt írja, hogy Henryt fikázza bárki is ismét, annak súlyos gondjai vannak a szövegértelmezéssel.

Irigylek egyeseket viszont, hogy az a legnagyobb gondjuk, hogy én még két gól után is azt mondom, Iniestát jobban szeretném ott. Ha tényleg ez a helyzet, és nincs más, vagy nagyobb, tőlem felhúzhatjátok a pulzusotok minden alkalommal.
Mert nagyon sok kell ahhoz a franciától, hogy ez változzon.

Rivaldo11: sajnálom ha felháborodsz bármin is, mondjuk ma szerintem semmiképp nem adtam rá okot.
Egészen fölöslegesnek tartom hogy feltételes módban vitassunk meg bármit is. Iniesta járhatna három gólnál, meg még 10el többet összehozott volna másoknak, mint Henry. Én is írhatok ilyet, teljesen reális szerintem, ma is ha figyelted, beállt 20 percre és szinte két gólt csinált, de két ziccert meg végképp. Csak épp nem sok értelme van. Szivesebben látom őt balon játszani, mint Henryt, és Busquetst pedig szinte ugyan olyan szivesen kp-n, mint Init. Ennyi az egész.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.01.17. 23:15:14-kor.
- József Attila
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.01.17. 23:07:03

Varga Tamás írta:Henry a bajnokságban lőtt 11 gólt. Ma duplázott. Volt ezen kívül 2-3 nagy helyzete. Voltak pontos passzai. Ha kellett hátul segített. Ha kellett szögletet harcolt ki. Mindig megjátszható volt, és ő is jól játszotta meg a csapattársakat.

Aki ezek után elégedetlen a teljesítményével, az vagy vak, vagy nem akarja látni a megkérdőjelezhetetlen javulást, előrelépést a játékában. Én kifejezetten elégedett vagyok az elmúlt 2-3 hónapnyi játékával. Fontos gólok, csupaszív játék, pontos passzok, helyzetek kialakítása, társak jó megjátszása.

Mondom ezt úgy, hogy ismeritek az Henry-val kapcsolatos korábbi álláspontomat.
Végre belátod...Én akkor se voltam ellene igaz én is belátom,h sokkal jobban játszik most Henry mint bajnokság elején.De akkor is jó formában volt csak mivel kicsit másabb a szerepe mint az Arsenalban ezért hozzá kellett szoknia és most már elég szépen jönnek a gólok,helyzetek.
Örülök,h elnyerte a tzetszésedet a játéka!
És mégjobban örülnék,ha mindenki belátná,h Henry nagyon is kell ennek a Barcelonának!1ik alap embere!!!
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.01.17. 23:05:31

Mihu írta:
Barcaforever írta: Nem mellékesen nem tudom, h észrevettétek-e, h egy Depor szöglet után volt egy kontra a 2. félidőben.Henry fejelte ki a lasztát, mikor mégegyszer felnéztem a másik 16osnál egy depor védő belelépett Messi átadásába és ezért nem jutott el Henryhoz. :oops:
Már az Arsenalban is sok olyan alkalom volt, amikor a saját térfelén szerelt, miután mondjuk Ő vesztette el a labdát az ellenfél 16-osánál. Ritka az ilyen csatár, aki ha kell minden további nélkül visszamegy a saját térfelére és ott zavar, vagy szerel.
Köszönöm a dícsérő szavakat, de nem éppen ezt méltattam. :wink: Hanem egy akkora sprintet vágott ki, h vmi eszméletlen. :shock:
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.01.17. 22:51:41

Egy rosszabb után ismét egy jó meccs. Arról nem beszélve, hogy rúgott 2 gólt is. Nagyon örülök, hogy így formába jött.
Bravó, így tovább Titi! :wink:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mihu
Director del Fútbol

2009.01.17. 22:45:15

Barcaforever írta: Nem mellékesen nem tudom, h észrevettétek-e, h egy Depor szöglet után volt egy kontra a 2. félidőben.Henry fejelte ki a lasztát, mikor mégegyszer felnéztem a másik 16osnál egy depor védő belelépett Messi átadásába és ezért nem jutott el Henryhoz. :oops:
Már az Arsenalban is sok olyan alkalom volt, amikor a saját térfelén szerelt, miután mondjuk Ő vesztette el a labdát az ellenfél 16-osánál. Ritka az ilyen csatár, aki ha kell minden további nélkül visszamegy a saját térfelére és ott zavar, vagy szerel.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.01.17. 22:42:17

Varga Tamás írta:Henry a bajnokságban lőtt 11 gólt. Ma duplázott. Volt ezen kívül 2-3 nagy helyzete. Voltak pontos passzai. Ha kellett hátul segített. Ha kellett szögletet harcolt ki. Mindig megjátszható volt, és ő is jól játszotta meg a csapattársakat.

Aki ezek után elégedetlen a teljesítményével, az vagy vak, vagy nem akarja látni a megkérdőjelezhetetlen javulást, előrelépést a játékában. Én kifejezetten elégedett vagyok az elmúlt 2-3 hónapnyi játékával. Fontos gólok, csupaszív játék, pontos passzok, helyzetek kialakítása, társak jó megjátszása.

Nem mellékesen nem tudom, h észrevettétek-e, h egy Depor szöglet után volt egy kontra a 2. félidőben.Henry fejelte ki a lasztát, mikor mégegyszer felnéztem a másik 16osnál egy depor védő belelépett Messi átadásába és ezért nem jutott el Henryhoz. :oops:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2009.01.17. 22:30:27

És akkor még én vagyok fafejű... :wink:
Ezzel nem igen lehet vitatkozni =D> Pedig ha valaki akkor Te nagyon ellene voltál tavaly.
Cali
Entrenador del Barça

2009.01.17. 22:29:01

Mihu írta:Amúgy meg tavalyelőtt azt mondták sokan hogy minek fikázzuk R10-et. Rúgott 21 gólt a szezonban, innentől kezdve nincs miről beszélni. Az hogy ebből 20-at 11-esből meg szabadrúgásból ért el? Akkor mi van? Az is a foci része. Ne fikázzuk.

Hiába lassította a támadásokat, még jobban mint Henry, hiába alibizett el 90 percet Henryval ellentétben, meg voltak elégedve egy csomóan.

Most Henry rúgdossa a gólokat, akcióból, gólpasszokat ad, vannak jó középreadásai. Senki sem szenved hiányt abból, hogy Ő játszik. Mégis fikázzák egy csomóan. Kíváncsi vagyok hogy ha nem fog menni a csapatnak, akkor mindent, de tényleg mindent Henry nyakába fogtok varrni? Iniesta miért nem játszott vajon? Rotáció és sérülés utáni visszaszokatás.

A másik dolog: Pep szerintem egy picivel jobban ért ehhez a sporthoz, mint innen a fórumról bármelyikünk, és eddig az eredmények Őt igazolják. Nem hinném hogy azért játszatja Henry-t, mert Iniesta-t nem csípi, Henry meg országos cimborája. Ha így lenne, és Henry rossz formában lenne, akkor is hidegvérrel levágná a padra, Ini meg menne szépen balszélsőnek. Úgyhogy Pep így dönt, valószinűleg megvan rá a nyomós oka, olyan amiről nekünk fogalmunk sincs, innentől kezdve azt hiszem tárgytalan a vita.
Ámen!
Ha ilyen alátámasztás után is valakinek Henry ellenes hozzászólása lesz, az csak azért lesz, mert szimplán gőgből nem meri elvállalni, hogy tévedett, vagy csak gyűlöli Henryt....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cali 2009.01.17. 22:31:59-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.17. 22:27:02

Henry a bajnokságban lőtt 11 gólt. Ma duplázott. Volt ezen kívül 2-3 nagy helyzete. Voltak pontos passzai. Ha kellett hátul segített. Ha kellett szögletet harcolt ki. Mindig megjátszható volt, és ő is jól játszotta meg a csapattársakat.

Kép
Lezárt