Rivaldo11 írta:Lio: Általában sok mindenben osztom a nézeteid, de úgy látom, Henry bármit csinálhatna, nem lenne elég jó Nálad. Megdícsérted, igaz, de nem mulasztottad el hozzátenni, hogy Ini mennyivel hasznosabb a csapat számára. Mindezt akkor, amikor egy remek meccsen van túl ismét Titi. Örüljünk neki szerintem! Úgy érzem, Henry kiérdemelte a maximális bizalmat, ami nem az első gyengébb teljesítményig szól. Mellesleg ahogy sokan, én is középen képzelem el Init.
Ennek mondjuk örülök, nem szeretném ha a Henryről alkotott véleményem miatt eláshatnám magam úgy általánosságban mindenki előtt. Valamiért én kevésbé vagyok kibékülve vele és a játékával mint a nagytöbbség.
Kétség kívül kiérdemelte a bizalmat, értékes tagja a csapatnak többnyire mostanában, csak Iniestával a balon, és Busquetsel középen egy szebb játékra van kilátás. Mindössze ennyi, amit mostanában elmondhatok, kivéve a meccsenkénti külön kritikát (ami pl multkor volt az Osasuna ellen), egyébként jól és mostmár úgy tűnik stabilan is teljesít.
Dani: hónapokkal ezelőtt volt talán utoljára, hogy azt mondtam, inkább megválnék tőle nyáron. De még akkor sem azt mondtam, hogy nem Barca-szint.
Piquével kapcsolatban, ahogy egyértelműen megfogalmaztam, azt várom a kritikusoktól hogy ne csak negatív, hanem jó meccs után pozitív véleméynt is fogalmazzanak meg. Semmi mást. És azt gondolom ez nálam megvan maradéktalanul. Piquénél sem várom el tőled pl, hogy azt mond egyszer: Piqué mostmár kezdő! Semmi gondom nem volt azzal, ha azt írtad, Marquez az alap kezdő, sőt azzal se ha azt, hogy Cácerest is ennyit szeretnéd játszani látni. Csak a mérhetetlenül negatív kritikát utasítottam el.
Senki ne várja el tőlem így itt, hogy azt mondjam egy vagy akár több jó meccs és gól után, hogy Iniesta helyett Henryt kezdetném. Mert ez csak és kizárólag azon múlik, hogy milyen játékot látok 90 percen keresztül tőlük, és mit gondolok, melyikükkel lenne szebb, számomra élvezetesebb a dolog.
Teljesen alaptalannak gondolom amit írtál most, bocsi.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila