Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Anno nyilatkozta is, h szerinte kötelezővé kellene tenni, vagy legalábbis erősen ajánlani mindenkinek!VictorValdes19 írta:ez ok de ennyi erővel minden kapusun lehetne ilyen fejvédő
Ha majdnem belehalsz egy rúgásba, és utána közlik veled, h ez talán megvéd az ilyen helyzetekben, elgondolkozol, h a kinézet nem minden. Persze ez csak 1 elmélet!VictorValdes19 írta:szegény Svájciak...dehát a focit GÓLRA JÁTSZÁK de ezzel a játékkal a Csehek max. a negyeddöntőig jutnak elAm Cechen miért van még mindig rajta az a x.r fejvédő eléggé hülyén néz ki benne bár ő dolga
![]()
VictorValdes19 írta:szegény Svájciak...dehát a focit GÓLRA JÁTSZÁK de ezzel a játékkal a Csehek max. a negyeddöntőig jutnak elAm Cechen miért van még mindig rajta az a x.r fejvédő eléggé hülyén néz ki benne bár ő dolga
![]()
te miről beszélsz?hajimegaben írta:Te naon bolond vagy hát a Svájc sokkal jobb volt hiszen volt 20 helyzetük a Cseheknek meg 5 és a csehek már sztem biztos nem fognak tovább juttni a Törökök és a portugálok naon megfogják őket verni.Rivaldo11 írta:Vélményem szerint is igazságtalan végrdmény született. A svájciak minimum egy pontot megérdemeltek volna. Egyébként számomra egyben némi meglepetést is jelent a cseh győzelem.
Te naon bolond vagy hát a Svájc sokkal jobb volt hiszen volt 20 helyzetük a Cseheknek meg 5 és a csehek már sztem biztos nem fognak tovább juttni a Törökök és a portugálok naon megfogják őket verni.Rivaldo11 írta:Vélményem szerint is igazságtalan végrdmény született. A svájciak minimum egy pontot megérdemeltek volna. Egyébként számomra egyben némi meglepetést is jelent a cseh győzelem.
Varga Tamás írta:Közepes szintű meccsen, igazságtalan eredmény született. A csehekben hatalmasat csalódtam, ennél többet vártam volna tőlük. A svájciak jól, taktikusan és szemre néhol tetszetősen játszottak. Rosetti teljesítménye nulla: elnézett két, de minimum egy büntetőt. Nem ő fogja vezetni a döntőt, az tuti.
Viszont a legszánalmasabb Somos Ákos közvetítése volt. A legjobb szó a működésére, hogy dilettáns. A riporterek szégyene ez az ember. Az első 11-es gyanús esetet kb. 4-szer ismételték meg, de nem esett le neki, hogy a svájciak miért reklamálnak, és fogják a fejüket.