2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Na meg reményeim szerint az orvosi stábban is:) Mert ez a sérülésmennyiség brutális.Rivaldo11 írta:Megjegyzem: Ha ez a keret újrakezdhetné a szezont, kizárt hogy ugyanezt a fhos teljesítményt nyújtaná. Lehetz hogy pusztán csak egy új edző érkezése is hatalmas lökést adna ennek a keretnek...
A lényeg: A keret így is erős, ne akarjuk a fél kezdőt lecserélni. Ott max. 2-3 változás várható. A lényeges változások a kispadon lesznek.
Egyetértek. Eto'o az egyik olyan játékos, aki a köv. évi csapatunknak is egyik vezéregyénisége lesz. Különben is...Nem kell befejező ember. Henry, és Bojan is ott van még. Nem oda kell az erősítés.Aprieto írta:Hááááát... Eto'ot én a világ kincséért nem adnám el, nem Benzemáért...
Erre a butára ne hallgass, annyi hülyeséget hord össze, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni.norbert55 írta:Most mondta a kommentátor a meccsen h Guardiola nem számít V.V.re.
Akk ki lesz a kapus?
Az a baj h Aguerro csatár és nagyon drága, Diego meg marad még 1 évig brémában...Subinho írta:jöhet ide bárki, de akiket nem szabad nyáron elszalasztani/ide kell hozni:
d.alves, agüero, diego!!! ők most nagyon jól tolják és fiatalok!!!
a Kun R10 helyett tökéletes lenne. Messivel a két oldalon megőrjítenének mindenkit!!!
Diego Deco helyett...
Alves Zambi helyett...
A többi posztra jó játékosaink vannak...
A TÖBBI EDZŐ KÉRDÉSE!!!
Nekem tetszik de sztem egy kis változtatás:Eto'o_09 írta:Sztem ez lenne a jövő Barcája:
Kapus: Valdes, Pinto
Védők: Daniel Alves, Lahm, Puyol, Abidal, Milito, Marquez
Középpályások: Xavi, Iniesta, Lucho, Diego, Lampard, Messi
Csatárok: Eto'o, Henry, Bojan, Huntelaar
Anyagilag se, meg sehogyse, pedig nem lenne rossz ha vállalnák a kispadozást de ezek közül nem sok az oan.csaba86 írta:A következő lenne az elképzelésem a jövő Barcelona-ját illetően!
Kap: Valdez , Pinto
Védők: Daniel Alves , Miguel Veloso , Lahm , Mexes , Kompany, Puyol , Milito, Raul Albiol,
Középályások: Xavi, Iniesta , Toure, Van Der Vaart, Lucho Gonzalez, Maresca, Diego
Támadók: Messi , Eto , Krikics , Henry , Dos Santos , David Villa, Benzema
Ezzel csak az a gond , hogy szerintem anyagilag nem valósítható meg......
De nem gondoltam h mindent megis tudjuk szerezni:DVarga Tamás írta:Mottát tavaly nyáron eladtuk az Atléticónak...Eto'o_09 írta:Sztem vagy 10 játékosnak érkeznie kell.
Akiknek sztem tuti nem itt a helyük: Gudjohnsen, Ronaldinho, Deco, Zambrotta, Edmilson, Dos Santos (kölcsönbe!), Sylvinho, Oleguer, Motta.
Akiknek jönniek kéne: Lampard, Diego, Daniel Alves, Keita, Lucho Gonzalez, Van Deer Vaart, meg sztem jó lenne ha Quaresma visszajönne, de ő úccse fog![]()
Lucho González, Van der Vaart, és Quaresma: és akkor vagy 6 középpályással állnánk föl, mi? Gondolkodjunk.
lol, Motta már rég nem itt játszik, Ezquerronak itt a helye?Eto'o_09 írta:Sztem vagy 10 játékosnak érkeznie kell.
Akiknek sztem tuti nem itt a helyük: Gudjohnsen, Ronaldinho, Deco, Zambrotta, Edmilson, Dos Santos (kölcsönbe!), Sylvinho, Oleguer, Motta.
Akiknek jönniek kéne: Lampard, Diego, Daniel Alves, Keita, Lucho Gonzalez, Van Deer Vaart, meg sztem jó lenne ha Quaresma visszajönne, de ő úccse fog![]()
Mottát tavaly nyáron eladtuk az Atléticónak...Eto'o_09 írta:Sztem vagy 10 játékosnak érkeznie kell.