OvaMind írta:Örülnék ha Dinho-t látnám ma Bojan helyett a kezdőben. A szerb nem tudja lekezelni a labdákat + fizikálisan is gyenge még. Lőni tud, technikás, pár éven belül klasszis lesz, de játszatnám Ronaldinhót, márcsak azért is mert ez a meccs országos egyes, otthon nem hibázunk soha-csak amikor legfontosabb lett ovlna a győzelem:D
Egyetértek, h Ronnie-t kezdőbe kéne állítani, de azért az, h Krkics nem tudja levenni a labdát... főleg, h az utána lévő mondatba írod, h technikás
Tudnék én olyan meccset is mutatni, amikor R10 sem tudott fölmutatni egyetlen épkézláb megoldást sem...
Ezzel nem őt kritizálom (most

).
A Camp Nou szurkolóiról meg annyit, h a Madridnál, ha 3 meccsen rosszul megy a játék, már lobognak a fehér pzs-k, Ronaldinho-t pedig 2 éve biztatja az OTTANI 90-100 ezer ember, amikor pályára lép. És én szoktam hallani, h skandálják a nevét, nem tom, Ti h vagytok vele...
Viszont semmit nem tesz érte, Messi meg egy hangyányival többet perpillanat. A sajtó kritikája pedig nem Ronnie rossz formájának az oka, hanem a következménye, a tyúkot meg a tojást ne keverjük.
Sztem akik kijárnak a meccsekre, azok igenis türelmesek, és biztatják a csapatot, ha nem sikerül egy csel vagy lövés, akkor is megtapsolják és biztatják!