Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De volt! A dec.9-15.-i képes sportban Leoról / azt lehet, láttad / és a dec.16.-jan.5-i Sztár sportban Barca kisposzter és Aranylabdás Leo poszter nagyobb verzió.Ronal.10 írta:2 hete néztem posztereket sztársportba meg a képesbe. Azota ugye még nem volt Barca-s csapatkép vagy Messi óriás kép aranylabdával?
Ezen a héten nem tudni mi van poszterként?
Szerintem Tabáni a tavalyi Megasztárt simán nyerte volna. Sokkal képzettebb, jobb énekes, mint azok akik ott voltak.Eazzy írta:Csillag szülteikhez:
Ugye tudjátok, hogy Tabánit a megasztárban nem válogatták be!?
Volt hogy ugye az előválogatón kiválogattak sok embert, és aztán azokat párbajoztatták, hogy eldőljön ki mehet tovább, és ott őt nem engedték tovább...szóval érdekes...szerintem abban a mezőnyben is megállta volna a helyét. Grat neki!
Meg minden döntősnek, és a többieknek is!
Valami sebhelyes arcú csóka volt, de lényegtelen mert az sem ment sokkal továbblui1698 írta:
Azt esetleg lehet tudni, hogy ki volt jobb nála az akkori mezőnyben?
Azt esetleg lehet tudni, hogy ki volt jobb nála az akkori mezőnyben?Eazzy írta:Csillag szülteikhez:
Ugye tudjátok, hogy Tabánit a megasztárban nem válogatták be!?
Volt hogy ugye az előválogatón kiválogattak sok embert, és aztán azokat párbajoztatták, hogy eldőljön ki mehet tovább, és ott őt nem engedték tovább...szóval érdekes...szerintem abban a mezőnyben is megállta volna a helyét. Grat neki!
Meg minden döntősnek, és a többieknek is!
Tudom, hogy Tabáni István, csak lemaradt az a fárnya "i" betű.vargaakos írta: Tabáni István
Én gyanítom, hogy márpedig ez be fog következni. Tabáni nem az a sztár típus, ő egy csendes teremőr, csodálatos hanggal. (Illetve mostantól énekes.MessiFan írta:...
Tabáni Istvánszajko írta:Tabán István a neve. Hát ha ilyen fantasztikus hanggal feledésbe merül akkor az igen csak nagy blama. Remélem belőle meg MC DC-ből lesz vmi.MessiFan írta:
Más:Nem tudom hova írjam ezért ídeírtam mert ugye tegnap volt a döntő. Csodálkoztam hogy nem 2 ember közül fog választani.. Pont a végén kapcsoltam be a tv-t és szerintem teljesen megérdemelte az a fickó (sose tudom a nevét) a győzelmet mert nagyon jó énekes. Tesóm melegnek tartja mert ő Veres Robinak szurkolt. És aki nem ő az meleg.. Hmm.. Mind1
Szóval az a lényeg hogy szerintem ő nem fog egyhamar feledésbe merülni(mint Karamell?)
Tabáni István a neve. Hát ha ilyen fantasztikus hanggal feledésbe merül akkor az igen csak nagy blama. Remélem belőle meg MC DC-ből lesz vmi.MessiFan írta:
Más:Nem tudom hova írjam ezért ídeírtam mert ugye tegnap volt a döntő. Csodálkoztam hogy nem 2 ember közül fog választani.. Pont a végén kapcsoltam be a tv-t és szerintem teljesen megérdemelte az a fickó (sose tudom a nevét) a győzelmet mert nagyon jó énekes. Tesóm melegnek tartja mert ő Veres Robinak szurkolt. És aki nem ő az meleg.. Hmm.. Mind1
Szóval az a lényeg hogy szerintem ő nem fog egyhamar feledésbe merülni(mint Karamell?)
Átadom a tesómnak! Hisz tegnap szerezte meg a jogosítványát!:)Krojf írta:Gyerekek!
Ígérjetek meg nekem és a többieknek valamit!
Ha Ti magatok, vagy szüleitek, nagyszüleitek autót birtokoltok, illetve vezettek, akkor ígérjétek meg, hogy mindenképpen felrakjátok a téli gumiszettet, illetve ha még nincsen olyan Nektek, akkor elmentek érte a gumishoz!
Ebben a hatalmas hóban egyáltalán nem biztonságos nyári szettel kavarni az utakon, ráadásul nemcsak magadat veszélyezteted ezzel!
Méretes felelőtlenség ilyenkor téli szett nélkül az útakon gurulni!
Pénzügyi sirámokat nem fogadok el!
K.
Ez így van! Oszt.társam tesója is belement az árokba a nyári gumijával, de ha téli gumija van nem megy bele, akárcsak haverom aki koccant szintén a nyári guminak köszönhetően.(ez az előző 2 napba történt)Krojf írta:...
A Megasztárt meg az előző szériáját ennek se néztem.Slither írta:Az is lekoppintják?lui1698 írta:
kíváncsi leszek erre az x-faktorra is.
Abszolút nem nézek tv-t a Barca meccsein kívül , szóval most lemaradtam erről a Csillag Születik. Tényleg olyan jó, hogy ennyien nézitek?
Amúgy McDc már több éve ott van az underground-os körökben, ott eléggé ismert arc. Elég jó freestyle battle-okat szokott nyomni, megnézem majd mit alkotott ebben a műsorban.
Elhiszem én Neked nagyon is, csak régen láttam már Antink "képét" mifelénk!Mihu írta:Na már nem is hisznek nekemKrojf írta:Remélem Antiimperialista komától is kapunk erről megerősítést!Mihu írta:Jelentem:
Nyíregyházán óriási hózápor van
K.![]()
Szerk: már csökkent az inteztizás