Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
pikkolo
Barça C

2010.04.24. 17:59:15

Azért azt is figyelembe kell venni,hogy Ibra bármicst csinál,jót vagy rosszat,a bíró mindig belefúj a sípjába Ibra termete miatt.Pedig ha test a test ellen van,akkorsem kéne lefújni,pláne úgy,hogyha a másik elesik a labdába...
currahee
Jugador d'estrella

2010.04.24. 16:06:07

ma nagyon kemény és célratörő játékot várok tőle; VARÁZSLATOT!!
hogy hangolódjon szerdára. nagyon kelleni fog akkor egy jó és "életveszélyes" Ibra.
HAJRÁ!!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.24. 15:31:48

Nemtudom, remélem csak odaszáradt vér ,vagy semmi komoly.
Csak hivatalos honlapon láttam.
Bár nagy baj nem lehet,mert a következő képen ugyanolyan a lába és játszik
Kép

biztos a kutyája(ha van) megkarmolta :P
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.04.24. 15:31:39

Nekem sebhelynek tűnik.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.24. 15:28:15

Sanama írta:Kép

Mi a fene az?véraláfutás?vagy folyik a vér a lábán? :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LM10
Director del Fútbol

2010.04.24. 15:27:24

Sanama
Ez mi Ibra lábán?
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.24. 15:24:11

Kép
Xavi001
Jugador d'estrella

2010.04.24. 07:51:33

Ibra Top 30 http://www.youtube.com/watch?v=O2q8slUNF64&feature=fvst :D
hát ha ezek közül a Xerez ellen 1-et az Inter ellen pedig vagy 2-t látnánk remek lenne :D nekem semmi bajom sincs vele ha jól játszik senki sem szidja ha viszont igen akkor mindenki és szerintem ez így nem fer. :)
messi70
Jugador del Barça

2010.04.24. 07:32:34

varjatok neszidjatok ibrat ez a pofa hogy ha belejon es eloveszi regi onmagat akkor lesz itt buli meglatjatok '''''''
felician333
Barça B

2010.04.24. 01:12:34

üdv mindenkinek. nos,én ilyen gólokat várok ibrától: http://www.youtube.com/watch?v=9gdxDkpZndE

na meg azt,hogy lássam a küzdeni akarást és hogy kifutja magából az életet meccs végére. szerintem semmi más nem kellene,mivel a képességei megvannak...
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2010.04.23. 23:23:59

sziasztok!

szerintem nagyon sokan igazságtalanok ibrával szemben.. sérülés után tért vissza és nem tom mit vártak tőle egyesek.. de most hagynám is a sérülés utáni formát.. én inkább rátérnék a sérülés előttire!!
Nem tudom kinek mennyire rémlik de zlatan egyre jobb formát nyújtva az Arsenal ellen egy szenzációs meccset produkált..(persze ott is voltak kihagyott helyzetei de a góljai nagyon szépek voltak és mindemellett sokat mozgott üresbe és mindezt jól tette) szóval én azt akarom ezzel "cáfolni" hogy nem ide való lenne.. idő kérdése és sztem egyre jobb és jobb lesz.. ki tudja mi lett vna ha nem jön az a fránya sérülés de jött!! Szóval én amondó vagyok hogy Ibra igenis jó lesz jövőre is és azután is.!!
Természetesen ez csak az én véleményem és lehet vele nem egyetérteni de én csak arra szeretnék rávilágítani hogy igenis sokat nyerhetünk még Ibrával!! Nah béke
Barcaforever2626
Jugador del Barça

2010.04.23. 22:46:31

Ez Mclarenf1 hozzäszoläsähoz irtam..csak elfelejtettem idezetre kattolni...:)
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
Barcaforever2626
Jugador del Barça

2010.04.23. 22:44:45

Egy kicsit durva,de szerintem helytälo amit irtäl...Akärmekkora nagy jätekos(mert telleg az)nem ide valo,es itt soha a büdös eletbe nem fogja tudni kibontakoztatni tudäsät,mert ez nem az ö stilusa..Azt meg nagyon remelem hogy az inter elleni visszavägora ellesz felejtve..Es jön helyette Bojan..Mert ha felälunk vele,akkor tuti löttek a toväbbjutäsunknak...
"Ebben a csapatban az emberi érték ugyanannyira fontos, mint a futballtudás." -PIQUE
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.04.23. 19:38:38

Valaki hallott már itt a sérülés utáni formáról? Csak mert az Inter ellen ugye jópár meccs kihagyásból tért vissza... :roll: És nem futotta magát görcsig? :shock: Atyaúristen, ez szörnyű... Bárcsak megint lesérült volna, mert rögtön lefárasztja az izmait. De jó lett volna... Ini megtette, láthatjuk, hogy mi lett a vége. Szóval az Inter elleni meccset nehogymár az ő nyakába próbáljátok varrni - most, hogy Busiéba nem lehet :lol: -, mert ez a topic kezd szánalmas lenni. Leírjátok, hogy Eto'o mennyivel jobb volt, mint ő - az Inter-Barcán -, de azt meg elfelejtitek megemlíteni, hogy a Bosnyák sérülésből tért vissza, míg Eto'o bőven jó kondiban van - és nem is szokott el egy kicsit sem a meccsritmustól. Gratula. Meg azoknak is, akik eladnák nyáron. Időt kell neki adni, mivel az új taktika ilyen típusú csatárral valósulhat meg jobban, aki 2 védőt is a nyakán tud fogni, habár ez sajna az ő játékának rovására megy... Örülök, hogy nem mi döntünk az igazolásokban, mert egy kisebb rossz periódus után még Xavit is eladnák páran szerintem. :roll:

Szóval könyörgöm, türelem... Eto'o se volt minden szezonjában kimagasló, Ibrától meg ne várjuk már ezt el az elsőben. Akármennyibe is került, teljesen meg kell szoknia a stílust, mert ember... És már így is lőtt egypár gólt, meg adott néhány gólpasszt... :roll: Szóval egy kicsit akadjon már le róla a nép, valóban nem volt jó az Inter ellen, de még Ini is haloványabban szokott játszani sérülés után - az meg nem érdekel, hogy Januárban mit csinált, az utóbbi időben kezdett magára találni.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.04.23. 17:56:07

LM10 írta:
Léfe írta:Az értékelés nem szidás. Kérdés: a sérülése elött jobb volt ?
Válasz: Igen.

A Stuttgart utáni meccsektől kezdve magára talált valamilyen szinten. A gólok is jöttek tőle. Játékban is ott volt már azért.
Valamennyire. Amikor elkezdett finoman mozogni, a beindulások előtt visszalépni és lendületből megindulni, akkor jó volt. Akkor megmozgatta a védelmet, akkor meg lehetett játszani.

Ami az Inter elleni meccsét illeti, annyit simán megtehetne (nem értem miért ne tudná) hogy hasonló mozgással veszi ki a részét a játékból és úgy jön le a pályáról, mint Milito. Amikor futott, akkor már a 35. percben durván lihegett, a 60. percben szintén, közben nem állt meg szinte sose, aztán lehozta jó játékkal a meccset. De valamiért amikor nem kapja el a fonalat, akkor nem hajlandó futni sem és többnyire ezért sem megy neki a JÁTÉK. :?
LM10
Director del Fútbol

2010.04.23. 15:01:02

Léfe írta:Az értékelés nem szidás. Kérdés: a sérülése elött jobb volt ?
Válasz: Igen.

A Stuttgart utáni meccsektől kezdve magára talált valamilyen szinten. A gólok is jöttek tőle. Játékban is ott volt már azért.
Léfe
Entrenador del Barça

2010.04.23. 14:58:25

Az értékelés nem szidás. Kérdés: a sérülése elött jobb volt ?
Fecó
LM10
Director del Fútbol

2010.04.23. 14:55:28

LM10 írta:Istenem! :evil: Mi értelme szidni Ibrát a tegnapiért???? Sérülés után játszott 3 napja még 10 percet bírt el csak, most is már az 56. percben jött le, nem hiába. A másik meg, hogy a többi 9 játékos(Valdset nem számolva) sem voltak sokkal jobbak.
Ezt írtam a meccs után. Most is tartom. Meg annyit még, hogy ne feledjük, hogy Ibrának sokszor voltak ilyen kisebb sérülései, és így nehéz folyamatosan jól játszani. A sérülése előtt meg kimondottan kezdett jó lenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.04.23. 14:58:33-kor.
McLarenF1
Barça C

2010.04.23. 14:50:48

znk írta:Akkor röhögnék,ha a visszavágón verne egy mesterhármast és azzal jutnánk tovább.Magam se látok rá sok esélyt..De ugye a fociban bármi megtörténhet?!Kíváncsi vagyok utána milyen arány mutatkozna itt a topicban a Zlatan pártiak meg a "többiek" között..
Arra gondolsz, hogy jól játszana, jól mozogna, kivenné a részét a csapatjátékból, a társak meg tudnák játszani és hasznos passzai lennének, nem lenne állandóan lesen, nem borítaná fel a védőket, nem csak visszafelé passzolna, vagyis nem csak hátráltatná a csapatot, hanem hasznára válna és lőne három értelmes gólt? Akkor is hurka lenne. Egy év alatt az nagyon kevés. És attól még nem lenne ide való. Ebben a nagyszerű csapatban ez a teljesítmény elfogadhatatlan. Az Espanyol elleni zárlatos meccset hagyjuk, de nézzük meg az előtte lejátszott meccseket. Bilbao, Madrid, Deportivo, Arsenal. Fölényes győzelmek, folyamatos támadójáték, esélytelen ellenfél. A Depor ellen már újra a tavalyi Barca volt, gyönyörű megoldásokkal fűszerezve, volt minden, ollózás, 40méterről gól, stb, ráérzett a csapat a Zlatan nélküli játékra. Félelmetes volt! És az sem érdekel, hogy előtte a Mallorca ellen az ő góljával szenvedte ki a csapat a győzelmet, mert ha nélküle állnak ki, nem kellett volna szenvedni, ugyanis ha ő nincs, akkor potyognak a gólok. Egyetlen esélyünk van, ha a következő edzésen lesérül két hónapra, a nyáron pedig elajándékozzuk a Hansa Rostocknak.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.23. 14:46:47

znk írta:Akkor röhögnék,ha a visszavágón verne egy mesterhármast és azzal jutnánk tovább.Magam se látok rá sok esélyt..De ugye a fociban bármi megtörténhet?!Kíváncsi vagyok utána milyen arány mutatkozna itt a topicban a Zlatan pártiak meg a "többiek" között..
Akkor is kevés(szépen fejeztem ki magam...) lenne,mert keveset futott, nem lőtt 4et és nem úgy mozgott mint Eto'o....
znk
Barça B

2010.04.23. 00:35:08

Akkor röhögnék,ha a visszavágón verne egy mesterhármast és azzal jutnánk tovább.Magam se látok rá sok esélyt..De ugye a fociban bármi megtörténhet?!Kíváncsi vagyok utána milyen arány mutatkozna itt a topicban a Zlatan pártiak meg a "többiek" között..
Més que un club
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.04.23. 00:05:24

ElBartimaeus írta:Torrentkiller!
Azért én a helyedben visszaolvasnék mielőtt ilyeneket állítok, hogy mindenki csak kussolt amikor jól ment neki. Speciel én akkor sem voltam vele megelégedve, aztán amikor nem ment neki, akkor többen lettek, akik a PILLANATNYI formáját kritizálták, de akkor is és amikor ment neki a góllövés akkor is sokan kritizálták általánosan a játékát. Többek között én is ilyen voltam, aztán mostanában értettem meg a leigazolásának az értelmét, más kérdés, hogy talán elődje is alkalmas lehetett volna a feladatra. A sérülése előtt végre elkezdett rendesen mozogni és ment is neki. Csak ennyit kéne tennie, hogy fut, most is ezt hiányoltam tőle. Remélem a hétvégén játszik és belelendül, majd az Inter ellen felpörögve, feltüzelve, motiváltan jön, ahol jól játszik, de nem feltétlenül gólt várok tőle, hanem jó játékot.
nem futott eleget...
mondj már valakit aki ezen a meccsen annyit futott!
nem volt hova futni abban a sündisznóállásban védekező inter-térfélen!
főleg nem a legelső embernek...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.22. 23:01:19

ElBartimaeus írta:Torrentkiller!
Azért én a helyedben visszaolvasnék mielőtt ilyeneket állítok, hogy mindenki csak kussolt amikor jól ment neki. Speciel én akkor sem voltam vele megelégedve, aztán amikor nem ment neki, akkor többen lettek, akik a PILLANATNYI formáját kritizálták, de akkor is és amikor ment neki a góllövés akkor is sokan kritizálták általánosan a játékát. Többek között én is ilyen voltam, aztán mostanában értettem meg a leigazolásának az értelmét, más kérdés, hogy talán elődje is alkalmas lehetett volna a feladatra. A sérülése előtt végre elkezdett rendesen mozogni és ment is neki. Csak ennyit kéne tennie, hogy fut, most is ezt hiányoltam tőle. Remélem a hétvégén játszik és belelendül, majd az Inter ellen felpörögve, feltüzelve, motiváltan jön, ahol jól játszik, de nem feltétlenül gólt várok tőle, hanem jó játékot.
Te állandóan szidtad. Ha nem volt hiba a játékában még akkor is találtál,még ha kispadon ült,akkor is ő volt a felelős szerinted,úgyhogy ezt hagyjuk.

Semmivel nem volt gyengébb mint a csapat többi tagja.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.04.22. 22:41:30

Torrentkiller!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.04.22. 18:35:40

Subinho írta:...
Amikor a szezon elején nem nagyon rúgott gólokat, akkor mindenki mondta h mekkora [auto_cenzúra] üzlet volt.

Bezzeg amikor 10en valahány gólnál tartott novemberben akkor minden ellenző lapított mint [auto_cenzúra] a fűbe. Amikor nem ment, megint elővették. De amikor az Arsenal ellen 2őt vágott, és meg nem sérült rúgott pár gólt, akkor is kuss volt.

Egy ilyen sérülés után főleg hogy majdnem most játszott először (az a 10 perc nem volt sok amit a hétvégén kapott) én bízok benne.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Lezárt