Nem vagyok valami szerencsés a sérülésekkel.
Lesérült ugye Vucinic 3 hónapra még decemberben. Jelenleg március eleje van és 2 nappal a Siena elleni bajnoki előtt elkezdte a teljes értékű munkát. Errefel lenyomom a Siena elleni meccset (4-0), a második félidőben lesérül Totti, majd az ő helyére behozott Baptista (igen, cserecsatárként játszatom és egész jól termel) is lesérült. Na mondom ilyen nincs, 3 nap múlva pedig jön a Tottenham elleni hazai EL meccs és itt vagyok csatár nélkül (az Alkmaar ellen ugye az idegenbeli 1-1 után, otthon 4-2-re győzve jutottam tovább). Meccs után nézem az orvosi jelentést: Totti 4 hónap, Baptista 3 hónap.

Így mindkettőnek vége a szezonjának.
De jött a Tottenham elleni meccs és nem volt más választásom mint az U19-es keretből felhozni a 17 éves Rochinát, Vucinic még csak a kispadon kezdett. A meccs végét írom le: Roma-Tottenham: 4-1.

Rochina a 11. és a 18. percben is betalált így első felnőtt meccsén, még jó, hogy regisztráltam a EL-be.

A 75. percben aztán lehoztam mert fullra elfáradt, mondom jöjjön Vucinic kapjon egy 15 percet. Errefel rá 4 percre a 79. percben egy vendég szöglet után a saját 16-osomtól De Rossi ívelte előre, Vucinic pedig 2 védőn áthámozva magát elhúzta a kapus mellett és begurította a kapuba. A kommentátor szerint az év gólját lőtte!
Na szóval itt tartok most, jelenleg a 28. fordulón vagyok túl és 5 ponttal vezetek az Inter, 9-el a Milan előtt. Az Olasz-kupa első meccsén 2-0-ra nyertem az Udinese ellen otthon, majd még jön egy visszavágó. Totti így akkor 22 góllal zárta a szezont (7-et az EL-ban lőtt, 6-ot pedig a kupában), Baptista pedig 14 góllal zárt. Jó lett volna azért ha nem sérülnek le mind a ketten, remélem így Vucinicel és Rochinával kihúzom már a szezont.
Na majd szezon végén írok!